Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

ωραιοτατα :frown:
(μπας και καποιος εχει το wii και το zelda να μου πουν τι γινεται? την περιμενω απο στιγμη σε στιγμη και πολυ φοβαμαι! (επαναλαμβανω πως dvd παιζω μονο στον προτζεκτορα)

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Λοιπόν, μόλις επέστρεψα.

Στους incredibles στη σκηνή με το διευθυντή δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. ΤΙΠΟΤΑ. Με ότι ρύθμιση και να της έβαλα, τι DNR, τι, 3d comb, τι αντιθέσεις, φωτεινότητες, οξύτητες...
Το μόνο που είδα ήταν incredible εικόνα.
Σημειωτέον ότι το dvd είναι ένα toshiba 360 με σύνδεση HDMI (με ένα καλώδιο των 20 ευρώ) και μιλάμε και για τις 3 αναλύσεις που μπορεί να βγάλει, από 476p μέχρι 1080i.

Στο Sin city μια από τα ίδια. Τίποτα το παράξενο, τίποτε το άσχημο. Ατέλειωτη λεπτομέρεια στα σκοτεινά πλάνα, κάτι που δεν είχα ξαναματαδεί σε εικόνα.
ΠΟΤΕ.

Και φυσικά δε μπορώ να παραλείψω το ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ του Supersport 1 στον αγώνα με τον Άρη. Νόμιζα ότι κάτι έπαθαν τα μάτια μου. Τέτοια θολούρα δεν είχα ξαναδεί.

Ευτυχώς μετά το γύρισα στο MEGA και στο ΣΚΑΙ και...ησύχασα!

Δε ξέρω ρε παιδιά, από εδώ το έχω, απο εκεί το τραβάω αλλά δε βλέπω ψεγάδια.

Θα κάνω και δοκιμές με τη δικιά μου όταν την παραλάβω και θα σας ενημερώσω. Εγώ έχω το Philips 5900 για DVD και θα το συνδέσω με HDMI.

Τα λέμεεεε

ρε παιδια ..........

ρε παιδια ........

μηπως ......ΜΗΠΩΣ λεω εγω ο χωριατης Βλαχος Γιαννιωτης ..... μηπως λεω το προβλημα βρισκεται στο δισκακι DVD της Ταινιας και το εχουν καποια ΔΙΣΚΑΚΙΑ και εχετε τρομοκρατηθει ;;;;;

αν σε αλλες ταινιες απο DVD Δισκακια δειχνουν ΟΚ .......τοτε ειναι φως φαναριον !!!!!!

μακαρι να ειναι ετσι και η δικια σου Στεργιο.επισης ξεχασα να πω(ο Νασος το ειδε)οτι απο το backround του denon εχουμε παρατραγουδα και απο εκει ψυλιαστηκα οτι κατι συμβαινει.δηλαδη ενα πρασινο μυρμηγκιασμα σε αυτην την περιπτωση που ειναι πολυ αισθητο στην δεξια πλευρα του πανελ και κανει και πρασινα περιγραμματα στα δεξια γραμματα του backround

Attachments

• DSCN1451.jpg
    DSCN1451.jpg
    74.2 KB · Views: 39
  • DSCN1452.jpg
    DSCN1452.jpg
    73.5 KB · Views: 44

χμμμμ, θα σου πρότεινα να βάλεις το player σε κάποια άλλη plasma να δεις τι γίνεται...
Έτσι την είχε πατήσει φίλος με ένα sony DVD του οποίου το background ήταν...κάπως.
Νόμιζε ότι ήταν χαλασμένη η τηλεόραση του και άρχιζε να βλέπει δράκουλες...

εκτος και εαν ετυχε η αποχρωση χρωματος του backround του denon να ειναι απο αυτες που κανουν την τηλεοραση να το εμφανιζει.αλλα μονο στην δεξια πλευρα?

Λέει ένας τύπος στο AvForums

"German news:

Just called Panasonic in germany today, they told me official, that there´s a software update to fix the problem. The update will arrive from Japan end of the week or early next week, then be checked and given to german customer. Service told me, that they can give detailed information of fix procedure mid or end next week.

greetings from germany and a happy new year!! "

Νομίζω πως η λύση δεν θα αργήσει να δοθεί.
Υπάρχει βέβαια ένα προβληματάκι. Ολοι αυτοί έχουν το μοντέλος PX60 η PX600 . H σειρά "Χ" έχει ένα slot μπροστά για να βάζεις disc. Aρα κατεβάζεις την αναβάθμιση, τη γράφεις στη δισκέτα, βάζεις τη δισκέτα στην τηλεόραση και περνάς την αναβάθμιση.
Εμεις της σειρας "V" ??? Πίσως ομως έχει σύνδεση με PC έτσι δεν είναι. Αρα μάλλον από εκεί θα γίνει η "δουλειά"..

Αλλη ταινία η οποία παρουσιάζει το πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό είναι το "Pirates of the Caribean ". Δεν το έχω τεστάρει

Βεβαίως και έχεις μπερδευτεί.
Τι να τρενάρεις δηλαδή???
Να τους πας την τηλεόραση για να την δουν ???
Αδικος κόπος. Αν δεν βγεί το fix απο την Panasonic δεν γίνεται τίποτα.
Μόνο αν σου δίνουν καινούργια τηλεόραση την οποία θα ΤΕΣΤΑΡΕΙΣ με όλα αυτά που έχεις παρατηρήσει στην δικιά σου. Αν γίνεται αυτό καλώς.
ΤΙΠΟΤΑ αλλο δεν μπορείς να κάνεις.
Ο Γιαπωνέζος που σας έλεγα πάντως μιλάει πως το Σαββατο θα πάει μηχανικός της Panasonic στο σπίτι του για την αναβάθμιση οπότε και θα ξεροουμε αν έχει λυθεί το πρόβλημα. Αν όλα είναι ΟΚ τότε σε μερικές μέρες θα "εξαπλωθεί" σε όλο το κόσμο. Οπότε ολοι θα είναι οκ.

"I think the above news is authentic.
The update will be checked with my TV on Saturday in Tokyo at my residence. If it works fine then the message will be spread to the rest of the world."

Πάντως ΗΡΕΜΗΣΕ !!! Εστω και με κάποια αργοπορία είτε έτσι είτε αλλιώς θα τακτοποιηθεί το πρόβλημα απο τη στιγμή που η Panasonic ANAΓΝΩΡΙΣΕ το πρόβλημα!!! Αν φτιαχτεί όλα οκ αν οχι θα αναγκασθούν να κάνουν αντικαταστάσεις , επιστροφές κτλ....

αυριο θα ερθουν να την παρουν.τι να κανω?εχουμε καποια επισημη ανακοινωση απο panasonic δηλαδη να την εχει ανεβασει η ιδια σε ιστοσελιδα και οχι προσωπικη απαντηση?να ξερω τι θα πω στο service.εαν τους πω ενας γερμανος ενας γιαπωνεζος.........και ενας Ελληνας θα μου πουνε .....το αλλο με τον τοτο το ξερεις?

οχι επίσημη απάντηση δεν έχουμε.
Ας τη πάρουν δεν χάνει τίποτα.
Απλά μιας και θα την πάρουν , δειξε τους το πρόβλημα με το "επίμαχο" υλικό και πες τους να το δοκιμάσουν σε άλλη τηλεόραση για να πειστούν πως υπάρχει τουλάχιστον.
Αν το παραδεχτούν τουλάχιστον εισαι σιγουρος πως δεν θα χάσεις τα λεφτά σου.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

οχι επίσημη απάντηση δεν έχουμε.
Ας τη πάρουν δεν χάνει τίποτα.
Απλά μιας και θα την πάρουν , δειξε τους το πρόβλημα με το "επίμαχο" υλικό και πες τους να το δοκιμάσουν σε άλλη τηλεόραση για να πειστούν πως υπάρχει τουλάχιστον.
Αν το παραδεχτούν τουλάχιστον εισαι σιγουρος πως δεν θα χάσεις τα λεφτά σου.

To θέμα είναι να έρθει κάποιος τεχνικός για να τη δει και να πιστοποιήσει το πρόβλημα.
Μη στείλουν κανέναν μεταφορέα και ψάχνεσαι.

Επίσης, κράτα και το serial number της τηλεόρασης αν τη στείλεις τελικά.

Μη σου δώσουν καμιά πιο παλιά μετά.

Καλημέρα!!!

Καταρχήν χαίρομαι γιατί οι παρατηρήσεις του nmastro ταυτίζονται με τις δικές μου..δηλαδή:
ότι με σύνδεση rgb scart το φαινόμενο είναι αισθητά μειωμένο σε σχέση με σύνδεση HDMI...
και ότι η PV60EH το εμφανίζει λιγότερο από την PV60E...όμως αυτό μπορεί νάναι απολύτως τυχαίο,γιατί πρόκειται για τα ίδια μοντέλλα...
Επίσης χαίρομαι που ο Στέργιος δεν παρατήρησε τίποτα ιδιαίτερο..τουλάχιστον μέχρι τώρα...
Από κει και πέρα η θέση μου είναι γνωστή..την έγραψα....
παιδιά το παραψάχνετε το θέμα και πάτε στο άλλο άκρο...
Μην ξαναδείτε το PANIC ROOM..δεν λέει και τίποτα σαν υπόθεση...
Καμιά συσκευή δεν είναι τέλεια...
ωραία...βρήκαμε-λοιπόν-και την ατέλεια της PV60E...μπράβο μας!!!
και πιθανότατα ν´ανακαλύψαμε ένα νέο τεχνούργημα στις Plasma(λέω εγώ τώρα...)
το ζήτημα-όμως-είναι πως πρέπει να διαχειριστεί το θέμα ο ιδιοκτήτης της PV60E....και το ξαναγράφω: να δεχτεί ότι η τηλεόραση έχει αυτή την ατέλεια και να χαλαρώσει...γιατί-αυτή την στιγμή που μιλάνε-η ελληνική αγορά στις 42" και στα 1500 ευρώ ΔΕΝ έχει να επιδείξει κάτι καλύτερο...έτσι είναι τα πράγματα είτε μας αρέσει είτε όχι....

Υπάρχει όμως η πιθανότητα να χειροτερέψουν τα πράγματα.
δεν το έχεις σκεφτεί αυτό;
Νομίζω ότι πρέπει να προσπαθήσει για αντικατάσταση συσκευής.

να χειροτερεψει δεν νομιζω.απο οτι φαινεται ειναι ενα προβλημα σε συγκεκριμενα σημεια ληψης ειδικα υψηλης.αυτο που σκεφτομαι τωρα εγω ειναι που μπορει να παρεμβει το service και τι να μου επισκευασει?δηλαδη εαν ειναι να της βαλει χερι(ειμαι πολυ ψειρας σε αυτο)και μετα να μου πει δεν γινεται τιποτε-ετσι κανει,να το χ...ω.ας μεινει και ετσι,πρεπει να την παω και βολτα?