Dimosthenis
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,277
konnos said:Αν πραγματι ισχυει κατι τετοιο τοτε δεν τιθεται θεμα συνεχισης του ασυλου. Αλλα αυτα τα ξερουν καλυτερα οι νομικοι οποτε... Ολοι αυτοι που ουρλιαζουν πως "Θα ξαναδουμε το Πολυτεχνειου στην σημερον ημερα" και "Θα μας τουλουμιασουν στο ξυλο" και "ποιος θα μας προστατευσει εμας" απο που πηγαζουν; Παλι προπαγανδα κανουν; Οταν δε ξερεις, ακους αυτον που διατεινεται πως γνωριζει παραπανω. Πιαστηκα κι εγω στην παγιδα της παραπληροφορησης
Lepton said:Όσο υπάρχουν φωνές που λένε ότι "μια δικτατορία μας χρειάζεται" - συμπτωματικά το ξανάκουσα προχτές - το άσυλο θα πρέπει να υπάρχει. Ο μόνος λόγος για να παροπλιστεί ως ξεπερασμένο είναι το internet, όταν με το καλό μπει σε όλα τα σπίτια και αν δε γίνει κανένα πατατράκ εντωμεταξύ (αλήθεια, τι έγινε με τη συνάντηση που γίνεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα; )
Από εκεί και πέρα, είναι αλήθεια ότι σήμερα υπάρχει πρόβλημα. Ποιος το δημιουργεί; Η επιτροπή ασύλου που δεν εγκρίνει την επέμβαση σε τρανταχτές περιπτώσεις; Το καπέλωμα από τις γνωστές δημοκρατικές δυνάμεις; Ναι, καμία αντίρρηση σε αυτά, αλλά υπάρχει και μια άλλη οπτική: Έχετε δει τις αστυνομικές δυνάμεις να εγκλωβίζουν τους διάφορους ταραξίες και να τους οδηγούν στο Πολυτεχνείο; Έχετε ρωτήσει τι απέγιναν αυτοί που παραδόθηκαν στην αστυνομία από φοιτητές της περιφρόυρησης; Μέχρι και για γιους αξιωματικών της αστυνομίας γίνεται λόγος.
Και, αλήθεια, ποιο το μέγεθος του προβλήματος; Έχετε πάει στο Πολυτεχνείο τις ημέρες μετά την επέτειο για να δείτε τις "ανυπολόγιστες ζημιές"; Αν ήταν αλήθεια όλα όσα ακούμε, το συγκρότημα Πατησίων θα έπρεπε να κάνει μάθημα σε αντίσκηνα!
konnos said:Συγγνωμη τωρα προσπαθουμε να πουμε οτι: "Ε.. δε γινεται και τιποτα στο Πολυτεχνειο... λιγα τζαμακια σπανε... λιγο τα καγκελλα χαλανε... λιγα αυτοκινητακια καινε... λιγο γραφεια και υπολογιστες σπανε/κλεβουν... ε μωρε το κανουμε και ζητημα τωρα;..."
Ελεος
Panagiotis Manopoulos said:Εχω προσεξει οτι πολλες παραβατικες συμπεριφορες ανηλικων γινονται στις τουαλετες των σχολειων. Τι λετε, να καταργηθουν οι τουαλετες στα σχολεια;
Προσπαθω να πω οτι οταν γινεται κακη χρηση σε κατι δε το καταργουμε. "Ποναει χερι κοψει χερι" no good idea. Ελπιζω να εγινα κατανοητος αυτη τη φορα.Δημήτριος Ντοκατζής said:Κανείς δεν μίλησε για κατάργηση του πανεπιστημίου , αλλά για κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου . Ομοίως - εάν υπήρχε - θα έπρεπε να καταργηθεί και το άσυλο των τουαλετών.
Panagiotis Manopoulos said:Προσπαθω να πω οτι οταν γινεται κακη χρηση σε κατι δε το καταργουμε. "Ποναει χερι κοψει χερι" no good idea. Ελπιζω να εγινα κατανοητος αυτη τη φορα.
Lepton said:Τι σχέση έχουν τα αυτοκίνητα και τα μαγαζιά έξω από το Πολυτεχνείο με το άσυλο;
Πάντως, όσο ήμουν εγώ στο Πολυτεχνείο, ούτε υπολογιστές κλάπηκαν, ούτε τζάμια έσπασαν. Από όσο ξέρω τουλάχιστον. Και μη μπερδεύουμε τις καταλήψεις (ειδικά τις σχολικές) με το άσυλο, έτερον εκάτερον.
Όσο για το παράδειγμα του Παναγιώτη, να ρωτήσω εγώ το εξής: Μπορεί ένας καθηγητής ή ένας αστυνομικός να ανοίξει την πόρτα μιας τουαλέτας ενώ κάποιος μέσα θεωρητικά κάνει την ανάγκη του;ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ Η ΕΞ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ;ΤΙ ΡΩΤΑΣ ΡΕ LEPTON ΤΩΡΑ ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.