Cinemusic - Ανδρέας
Supreme Member
Αν θελεις να προβάλεις σε οθονη 2.35 η θα βαλεις αναμορφικο η θα παίξεις με zoοm ( ακομα χειρότερα)
Εγώ έχω μια απλή απάντηση: είσαι σε ένα διαφορετικό σύμπαν, που ισχύουν διαφορετικοί φυσικοί νόμοι. Το βρήκα; :idea:
Ε καλα τωρα…
Σε εχω για έξυπνο δεν πιστεύω πως με τετοια τριπλα μπορειις να γλιτώσεις την απάντηση ( αλλωστε είναι ηλίου φαεινότερο τι εχω δει εγω και τι εσύ)
Στο προκείμενο παρακαλώ μη ξεχνιόμαστε…
Οσο για το KAYTO ΣΤΡΙΓΚ της Tζουλιας, το Pixel mapping που γραφει ο Γενικος ας μου αποδειξετε σε ΤΑΙΝΙΑ bluray οτι υπαρχει Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ στην ευκρινεια ακομη και σε σταματημενο καρε και αν τη βρειτε εγω θα βαλω υπογραφη στο φορουμ οτι ειμαι τυφλος.
E;Αν θελεις να προβάλεις σε οθονη 2.35 η θα βαλεις αναμορφικο η θα παίξεις με zoοm ( ακομα χειρότερα)
...στη μονη αγορα που εχω προχωρησει μεχρι στιγμης ειναι η αγορα του προβολεα... εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο σε αυτην την τιμη που να παιζει και 3ντ..? εαν οχι τελειωσαμε απο αυτο το θεμα...
τωρα οσον αφορα τον αναμορφικο για αυτο ειμαστε εδω και συζηταμε...
αφου δεν σου αρεσει η πληροφορηση απο τα φορουμ γιατι γραφτηκες... εσυ πρεπει λογικα να παιρνεις τουσ δρομους και να δοκιμαζεις τα μηχανηματα απο κοντα...
περιμενω να μου απαντησεις στην ερωτηση που σου εκανα πριν....
Κωστα, ξεπερναω οτι πολλες φορες αρεσκεσαι στον να γραφεις ερειστικα και σε ρωτω ενα απλο πραγμα: Οταν βαζουμε ενα extra φακο μπροστα απο ενα συστημα προβολης, ποιο ειναι το ιδανικο?
Μα να μην χαλασουμε την υπαρχουσα εικονα! Αυτο ισως μπορει να επιτευχθει με εναν εξαιρετικης ποιοτητας φακο, που πιθανον να κοστιζει οσο ενας ακριβος προβολεας (μπορει και παραπανω).
Τι θα κερδισουμε; Βασικα περισσοτερο φως και δευτερευοντως λιγοτερο ορατα pixel (κατι που δεν ειναι θεμα για προβολεις 1080p οσο και να τους ζουμαρουμε οταν καθομαστε σε φυσιολογικη αποσταση θεασης).
Δεδομενου οτι οι μοντερνοι προβολεις δεν πασχουν απο φωτεινοτητα, σοβαρα πιστευεις οτι για να κερδισεις λιγο φως παραπανω, αξιζει να μπεις σε τετοια περιπετεια και εξοδα; Αν ναι, καλη επιτυχια.
ΥΓ1: Δεν χρειαζεται να εχεις δει συστημα χιλιαδων ευρω για να βγαλεις καποια συμπερασματα βασισμενα στην κοινη λογικη. Απλα, οσο πιο πολυ ασχολεισαι με κατι, τοσο λιγοτερο θαμπωνεσαι ή "ψαρωνεις" με κατι εξωτικο οπως ενα αναμορφικο setup.
ΥΓ2: Εγω ειχα δει ενα JVC HD-100 με ακριβο ISCO φακο και επιβεβαιωσα αυτα που περιμενα να δω..Λιγο περισσοτερο φως, λιγο χειροτερη ευκρινεια της εικονας με περισσοτερο aberration στις ακρες.
macfm αν όπως λες δεν διαφωνουμε γινε σωστος καταναλωτης!
Αν παλι διαφωνουμε τι άλλω να πω;
Καλες online blind buys
...σουλι σουλι... γεμιζει το σακουλι....
με τον αναμορφικο η αληθεια ειναι οτι το ψαχνω ακομα και δεν εχω καταληξει... εσυ εισαι υπερ ή κατα? για να ακουσουμε και τον γενικο διαχειριστη..
μεσα στα επομενα βηματα ειναι και η αγορα lumagen..(απο τον τακη την εκλεψα την ιδεα... σε λιγο θα τον πριζω και για αυτο.. )
σε ποσες ιντσες να παω...?για κυρτη δεν σκεφτομαι γιατι πρωτον δεν μου αρεσε απο φωτο και βιντεο που ειδα...(ναι το σωστο ειναι να το δω απο κοντα) και δευτερον θελει ειδικο αναμορφικο φακο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.