Παραδοσιακό ξύρισμα

NAI ....
γιατι ΤΩΡΑ ΠΙΑ ξερεις τι να προσεξεις και ψωνισεις.
Ομως, φιλτατε, δεν ξερω για σενα αλλα ΕΓΩ, για κατι δεκαετιες
ενδεχεται να ξυριζομουν (μερικες φορες) και με σκετο νερακι.
Ειναι δυνατον, με αυτην την μαρτυρικη-βασανιστικη κουλτουρα
να φτασω στα 54 .... με δερμα πιπινοζουζουνας ? .... Ο-Χ-Ι !

Τα τελευταια 6 η 8 χρονια, ειπα να προσεξω λιγο παραπανω.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ !

"Η εμπειρια ειναι μια χτενα που μας ερχεται οταν πια ... φαλακρεψουμε" !

Να σου δώσω μία μηχανούλα να σου πάρει το δέρμα μέχρι κόκκαλο να αναπτύξεις καινούργιο, μωρουδίστικο; :flipout:

Όπως και να έχει, αν δεν ξεκινήσεις ποτέ, εκεί που είσαι θα μείνεις.

NAI ....
αλλα ΕΓΩ, για κατι δεκαετιες ενδεχεται να ξυριζομουν (μερικες φορες) και με σκετο νερακι.
Eγώ,πάντα με σκέτο νεράκι και η επιδερμίδα μου είναι βιλούδο στα 55 μου.Άστους να πασαλείβονται με αφρούς και σαπουνάδες φίλε.

Πιο βαρετό πεθαίνεις...
Αυτή είναι η διαφορά της απόλαυσης από την υποχρέωση.
Ε, ρε φίλε, δεν μπορώ εγώ να σου μιλάω για την Σκλεναρίκοβα και εσύ να λες "κάνω τη δουλειά μου και σε glory hole!" :eviltongue:

tenor.gif

Re: Απάντηση: Παραδοσιακό ξύρισμα

Eγώ,πάντα με σκέτο νεράκι και η επιδερμίδα μου είναι βιλούδο στα 55 μου.Άστους να πασαλείβονται με αφρούς και σαπουνάδες φίλε.

Δηλ.Σωκρατες, απλα τα μαλακωνεις με νερο και κατευθειαν ξουραφι??

Για να μαλακώσει η τρίχα μόνο με νερό θέλει κάπου στα 15 λεπτά.
Δεν είναι σφουγγάρι.
Αν έχεις μαλακά γένια μπορείς να το κάνεις.
Εγώ αν απλά βρέξω τις τρίχες μου και πάω να βάλω πλαστικό, δεν θα κατέβει ποτέ.
Δεν συζητάμε για κόντρα...

Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

παιζει σημαντικό ρολο το νερό, εχω ξυριστει με βρόχινο νεράκι θαυμάσια και πολης εχω κατακοπεί , και στο εξοχικό Αιγινα που δεν πίνεται μια χαρά ξουρίζομαι με σκέτο νεράκι στις διακοπές γιατι βαριέμαι να κουβαλώ συνεργα

μυρισα προχθες ομως κατι χειροποιητα σαπουνια στον Ναθ και με εβαλε σε σκέψεις να μπώ σε έξοδα

Θα έχει γλίτσα το νερό... :flipout:

Αν μύρισες το χειροποίητο του γιατρού, είναι απλό άρωμα, πορτοκαλάκι.
Που να μυρίσεις δηλαδή και κάτι άλλα που κυκλοφορούν. :D

IMG-20200909-115215.jpg

καλα εσυ θα μου δωσεις πληροφοριες για σαπουνια και εγω θα σε μαθω να βγαζεις φωτο της προκοπης :flipout: deal ?

Eιδάλως παω λαικη για πορτοκαλάκι , μην την πατήσω και εγω σαν τον Ναθ... ναι του γιατρού ηταν ....

Ευκολάκι. Ώρα να έχεις μόνο με αυτά που έχω δοκιμάσει :flipout:

Τον Ναθ τον πήγα από την superspeed στην R41 σε ένα μήνα.
Που σε ξυρίζει με το που την κοιτάς.

Του γιατρού είναι εκπληκτικά σαπούνια! Στο άρωμα είναι πολύ απλά.
Εγώ έχω να σου δώσω να μυρίσεις από σαπούνια που μυρίζουν σαν ακριβές κολόνιες μέχρι σαπούνια που μυρίζουν σαν ψόφια καμήλα ή λασπωμένο κουφάρι τριών ημερών.

δεν πάω για νεκροθάφτης βρε , ενα απαλο αρωματάκι θέλω και μια ξυριστική που να μην γρατσουνάει , θα στειλω την τριχα μου για μοριακο έλεγχο να δούμε με τι ειναι συμβατή :damnyou:

εχει πάρει ο υιος μου ολα τα κομφόρ αλλά τα αγορασε αφου αφησε γένια :slapface:, θα στειλω φωτο με τον εξοπλισμο να πειτε αν αξιζει κάτι να του τα ζουλήξω

Απο after shave εβαζα πιτσιρικάς Old Spice εισαγώμενη, τωρα την μπασταρδεψαν καμια σχέση με την παλιά , πλεον ρίχνω κανενα balsam μετα το σουπερ ξυρισματάκι που κάνω με διπλό ανταλλακτικό ξυραφάκι εισαγώμενο απο Κίνα (και αυτα τα ειχε ψαξει ο υιος μου δινουν πολυ καλό αποτελεσμα). Αλλά νοστάλησα την ιεροτελεστία και λέω να ξαναδοκιμάσω αρκει να μην με ξεβρακώσετε :flipout:

My food , your poison που λενε και στα Ζαγοροχωρια !!!
Ιεροτελεστια για σας ,αναγκαιο κακο και βασανο για μενα.
Οταν βρεθει η κρεμα που την βαζεις και σου εξαϋλωνει τα γενια , θα ειναι η δευτερη πιο μεγαλη μερα της ζωης μου (η πρωτη ηταν οταν γεννηθηκε η κορη μου):firstprize:

Re: Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

δεν πάω για νεκροθάφτης βρε , ενα απαλο αρωματάκι θέλω

Κι ομως......ακομα και για νεκροθαφτης να πηγαινες ο Μιχαλης εχει ΤΟ αρωμα.

Δεν υπαρχει αυτο που θα μυρισεις....:flipout: θα λες οτι απεκτησες νεες οσφρητικες ικανοτητες

Γενικα μια επισκεψη στου Μιχαλη σε γλυτωνει απο πολλα λεφτα (για τι να μην αγορασεις και που να κατευθυνθεις)

Απο σαπουνι ευκολο σε κοβω μαλλον για μπλε οπως και για asl.

δεν πάω για νεκροθάφτης βρε , ενα απαλο αρωματάκι θέλω και μια ξυριστική που να μην γρατσουνάει , θα στειλω την τριχα μου για μοριακο έλεγχο να δούμε με τι ειναι συμβατή :damnyou:

Δεν είναι το ξυράφι (η μηχανή) που γρατζουνάει, αλλά η λεπίδα που θα βάλεις μέσα.
Το ξυράφι ορίζει το πόσο βαθύ θα είναι το ξύρισμα, πόση ανοχή θα έχει στην γωνία που θα χρησιμοποιείς, πόσο θα νιώθεις τη λεπίδα...

εχει πάρει ο υιος μου ολα τα κομφόρ αλλά τα αγορασε αφου αφησε γένια :slapface:, θα στειλω φωτο με τον εξοπλισμο να πειτε αν αξιζει κάτι να του τα ζουλήξω

Πάρτα όλα μωρέ! Για να ξεκινήσεις μια χαρά είναι.
Το πολύ πολύ να δώσεις 2-3 για λεπίδες αν έχει πάρει πολύ ήπιες.

Σε after shave θα μυρίσεις και θα αποφασίσεις.

Ιεροτελεστια για σας ,αναγκαιο κακο και βασανο για μενα.

Η διαδικασία το έκανε από αναγκαίο κακό και βάσανο για μένα σε απόλαυση και ιεροτελεστία.
Καλά, ιεροτελεστία δεν είναι όταν θα πάρει το χέρι σου και θα τελειώνεις στο πεντάλεπτο, αλλά απόλαυση, μεγάλη.

Μπες στον κόσμο του παραδοσιακού ξυρίσματος και πίστεψε με θα πετάξεις ότι μηχανή έχεις, από τον Μάιο που ασχολούμαι εγώ είναι απλά απόλαυση.

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

fotaras, μας έπιασες αδιάβαστους.
Γιατί να παραβλέψεις το πιο όμορφο κομμάτι του ξυρίσματος;
Το σαπούνι, με το μασαζάκι από το πινέλο, τα αρώματα του και την περιποίηση που θα νιώσεις μετά στο δέρμα σου;
Σαν να είσαι σε πάρτι οργίων και να κάθεσαι σε μια γωνιά να χειροκροτάς τους άλλους μου ακούγεται...

Εστω και καθυστερημενα, λογω ελειψης χρονου, ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι στη φαση τα τελευταια χρονια που το ξυρισμα για μενα ειναι αγγαρεια και οχι απολαυση. Για αυτο ψαχνω μια ξυριστικη μηχανη να ξυριζομαι στα γρηγορα. Μαλλον θα καταληξω σε καποια trimmer, σαν αυτην που ειχα για καποια χρονια και εμεινα ικανοποιημενος, και οσο τα παιρνει τα παιρνει.

Θενκς μαγκες!

Ξεκινώ λοιπον με ξυραφάκια για την υπάρχουσα μηχανή (ξυράφι), για πείτε Wilkinson , Astor ... ?

Τα υπόλοιπα φροντηστήριο απο κοντά με κανένα τσιπουράκι αφου θα μου ανοιξει η όρεξη απο τις μυρωδιές :BDGBGDB55:

με τι μηχανη ?

εγω πχ κατι treet κατι πρασινες Astra ουτε να τις βλεπω δεν θελω.

Δοκιμασε καμια Voskhod για αρχη να δεις αν σου παει.

Στο δικο μου δερμα δουλεψαν περιφημα με την R41