ilias
Supreme Member
Πηγα πριν απο λιγο σε ενα μαγαζι (μικρο) εδω στις Σερρες που πουλαει κατι ανοξειδωτα μαχαιρια, πολυεργαλεια κτλ για να παρω ενα νυχοκοπτη και ειδα οτι ειχε και κατι πινελα omega και μια μηχανη merkur καπου στη βιτρινα και πιασαμε κουβεντα με τον ιδοκτητη, και ειπε οτι εδω και καποιους μηνες (τωρα εχει ηρεμησει το πραγμα) πουλουσε διαδικτυακα καθημερινα 50 και 60 ειδη παραδοσιακου ξυρισματος (απο κει που δεν πουλουσε τιποτα) λογω.... Σταροβα... !!!! Του το ειπαν δηλαδη ατομα που παρηγγελναν, οτι ειδαν το καναλι στο youtube και αρχισαν να ασχολουνται με το σπορ και να δοκιμαζουν....
Ειχε ετοιμοπαραδοτα κατι ξυραφακια perma sharp (δεν τα εχω δοκιμασει) και θα παρω μια 5δα, αλλα - αυτο μου εκανε εντυπωση - ειχε καμμια 20ρια συσκευασιες απο τα αγαπημενα μου πλεον, ξυραφακια merkur.... που νομιζω ετοιμοπαραδοτα, τελευταια φορα που κοιτουσα, δεν τα ειχε κανενα απο τα 3 σχετικα μαγαζια (Πειραια, Λαρισα, Θεσσαλονικη) και λεω να τα... φορτωσω ολα να μου βρισκονται :afro:
Βεβαια στα 6,5 ευρω τη 10δα και οχι στα 4 που τα περνω απο το εξωτερικο, αλλα χαλαλι...
Ειχε ετοιμοπαραδοτα κατι ξυραφακια perma sharp (δεν τα εχω δοκιμασει) και θα παρω μια 5δα, αλλα - αυτο μου εκανε εντυπωση - ειχε καμμια 20ρια συσκευασιες απο τα αγαπημενα μου πλεον, ξυραφακια merkur.... που νομιζω ετοιμοπαραδοτα, τελευταια φορα που κοιτουσα, δεν τα ειχε κανενα απο τα 3 σχετικα μαγαζια (Πειραια, Λαρισα, Θεσσαλονικη) και λεω να τα... φορτωσω ολα να μου βρισκονται :afro:
Βεβαια στα 6,5 ευρω τη 10δα και οχι στα 4 που τα περνω απο το εξωτερικο, αλλα χαλαλι...