Παραδοσιακό ξύρισμα

Σήμερα είχαμε ακόμα μια δοκιμή.....Cella σαπουνι και το υπόλοιπο σεταπ ίδιο με τον αφρό latoja.
Καλύτερος (για μένα παντα) ο αφρός.
Για να δούμε τελικά, που θα καταλήξω :unsure:

Και εμενα τωρα καλοκαιριατικα με εχει πιασει να παιζω αφρο.....που να χτυπας μαρεγκα τωρα μεστη ζεστη......

παφπ πουφπ αντε γεια

Το Cella είναι πολύ τίμιο σαπούνι αν αντέχεις τη βρώμα του...
Εγώ ούτε να το μυρίσω!
Πως και απέτυχες μάναμ να κάνεις αφρό με σαπούνι που δουλεύεις τόσο καιρό;
Ουτε εγω δεν μπορω να το καταλαβω...μιλαμε για μπουγαδονερο.
Οντως δεν ειναι το δυνατο σημειο του το αρωμα, στο Cella :mad:
Σημερα αφρο Proraso και ολα μια χαρα (αν και νομιζω οτι ο La Toja ειναι ενα κλικ καλυτερος)

Φωτια θα πεσει να με καψει αλλα ..... μια χαρα ειναι και οι αφροι😀

• Like
Reactions: kbouk
Θα παρω και τον Floid Kωστη (αν και υποψιαζομαι οτι θα εχει το ιδιο αθλιο αρωμα με την κολωνια) και αστους να κανουν μπρατσα με τα σαπουνια 😀

Εγω παντος εχω φτιάξει κατι δικέφαλα με το χτύπημα σαπουνιού σαν του σβαρντζενεγκερ στα νιατα του, ειμαι και νεος εγω ακομα 44 δινει το σώμα.
Χαχα περα την πλακα κατι λάθος κάνεις Μιχάλη δεν εξηγείτε αυτο που λες μπουγαδονερο, νερωνεις πολύ το σαπούνι.
Γενικα το παραδοσιακο ξυρισμα συνιστά υπομονή είναι μια τελετή που την απολαμβάνεις.

• Haha
Reactions: skysound
Το συγκεκριμενο διαδικτυακο καταστημα εχει σε αποθεμα και σε πολυ καλη τιμη το σαπουνι tabac στο πορσελανινο μπωλ. Εχω ψωνισει απο το σλοβακικο καταστημα και ολα ηταν μια χαρα.

https://www.notino.gr/tabac/tabac-klasik-xrisma-giandres-saponi-gia-xrisma/

Το συγκεκριμενο διαδικτυακο καταστημα εχει σε αποθεμα και σε πολυ καλη τιμη το σαπουνι tabac στο πορσελανινο μπωλ. Εχω ψωνισει απο το σλοβακικο καταστημα και ολα ηταν μια χαρα.

https://www.notino.gr/tabac/tabac-klasik-xrisma-giandres-saponi-gia-xrisma/
Οντος πολυ καλη τιμή έχεις ξανα παρει απο εκει γιατι κατι ακουγοταν τωρα για το Tabac οτι κυκλοφορεί και πολυ μαϊμού αλλα δεν ξερω αμα ειναι το συγκεκριμένο κατάστημα

Εχω παρει το συγκεκριμενο σαπουνι απο το μαγαζι πριν κανα 6μηνο... αν ειναι μαιμου δεν ξερω πως μπορω να το διαπιστωσω. Εχει παντως και φυσικο καταστημα στη Σλοβακια, απ οπου και το παρελαβα και εχει πολυ καλη φημη στις γυρω χωρες για αρωματα και κολωνιες.

Για αλλα ειδη που ειδα, πχ clubman δεν εχει διαφορα στις τιμες απο Ελλαδα, μονο στο συγκεκριμενο tabac εχει μεγαλη διαφορα, οποτε λογικο να σε βαζει σε σκεψεις... παντως το μπωλ ειναι πορσελανινο :D το σαπουνι τωρα... δεν ξερω !!

• Like
Reactions: mparaxir
Εξακολουθω να αποτυγχανω στην δημιουργια μαρεγκας .
Δεν ξερω αν φταιει το γεγονος, οτι το σαπουνι εχει φτασει στα τελευταια του και εχει χαθει καποιο συστατικο!
Το κιτρινο Gillette εκανε αριστη δουλεια, ακομα και στο τεταρτο ξυρισμα ;)
θα αρχισω το καινουργιο γιατροσαπουνο και θα αναφερω σχετικα.

Αν είναι στο τέλος του, μάλλον δεν φορτώνεις αρκετό.
Μάζεψέ το όλο στο κέντρο.
Το εκανα ηδη...και μαλιστα διαπιστωσα οτι ειναι πολυ μαλακο σαπουνι....σαν κρεμα ειναι!!! :)

Αν βρεις ,πάρε la toya...είναι λίγο καλύτερος από τον proraso.
Τον floid θέλω να δοκιμάσω,αλλά διστάζω ένεκα αρώματος.
Θα τον πάρω ομως και αλλο ενα τάληρο χαμένο.......σάμπως θα είναι το πρώτο! :)

Το εκανα ηδη...και μαλιστα διαπιστωσα οτι ειναι πολυ μαλακο σαπουνι....σαν κρεμα ειναι!!! :)

Αυτά τα λέμε croap.
cream-soap.
Τα triple mild είναι άλλη ιστορία και δεν τα βρίσκεις σε artizan σαπούνια.

Όχι. Πάλι vegan αλλά πρόσθεσε αρκετά πράγματα στην v3.
Στην V2 έχει μείνει η σειρά essentials (ή κάπως έτσι) με πιο απλά αρώματα.

Αν βρεις ,πάρε la toya...είναι λίγο καλύτερος από τον proraso.
Τον floid θέλω να δοκιμάσω,αλλά διστάζω ένεκα αρώματος.

Ρε συ αφρο ετοιμο Latoja δεν βρισκω....

την κρεμα λες μαλλον ?

Αν ο floid μυριζει μασχαλιλα γριας μπορει και να ξερασω .....

• Haha
Reactions: mparaxir