Να σας πώ μερικές εντυπώσεις! Ύστερα από πολλές δοκιμές βλέπω η μάλλον ακούω :ears:
-Πολύ περισσότερο μπάσο σε σχέση με πρίν (ο μπέρυ έχει επιπλέον πυκνωτές όποτε μάλλον αυτό το δικαιολογεί) αλλά σε σημείο που θα το χαρακτήριζα ανεξέλεκτο. Σε ταινία όπου έκαναν παρέα με το σαμπ είχα συντονισμούς (που παλια δεν είχα) και γενικότερα αισθηση μπουμαρίσματος. Τα ηχεία έχουν bass reflex μπροστά και δεν είναι κολλημένα και στον τοίχο.
μας μπερδεύεις κανονικά....
ποιό είναι το πρίν και ποιό το τώρα?
Περισσότερο μπάσο δεν υπάρχει με επιπλέον πυκνωτές, απλά ελέγχεται καλύτερα. Εχεις συντονισμούς πιθανότατα διότι με τον 906 δεν είχες καθόλου μπάσο.
-Πολύ πιο έντονες μεσαιες που ξεχωρίζουν. Αυτό σε ταινία οδηγεί σε μια εικόνα ότι το μεσαίο που οδηγείται από τον ονκυο είναι άσχετο (*) με διαλόγους που δεν ακούγονται και χανονται
Εδώ και αν μπερδευτήκαμε. Πιό έντονες σε σχέση με πότε?
Τελικα οι μεσσαίες από ποιόν βγαίνουν?
Τελικά τι σεταπ έχεις ?
-Οι υψηλές μάλλον είναι το πρόβλημα. Χάθηκαν .- (τελεία και παυλα είναι αυτ). Δεν ακούω κάποια πράγματα που πρίν ήταν μπροστα μου και αυτό μου φαίνεται ότι είναι που θαμπώνει τον ήχο.
Από την άλλη παραδέχομαι ότι ο ήχος στο σύνολο του ήταν πιο δυναμικός και πιο πλούσιος
Τώρα αναρωτιέμαι (*) να κάνω καταρχήν ένα νέο σετάρισμα με το audessey γιατί όλες οι δοκιμές έγιναν με βάση αυτά που έιχα βρεί στο παρελθόν για συγκρισιμότητα
Πες μας ντε οτι χώνεται και η οδύσσεια στη μέση.
Ξεκινάς χωρίς αυτήν, πρώτα, και αφού δεν καταφέρεις τίποτα, τότε τη βάζεις και σετάρεις με βάση αυτά τα μηχανήματα. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν ισχύει το σετάρισμα με εκείνα του παρελθόντος....
Το καλώδιο ρευματος που τόσα ακούω για αυτό...Δεν έχω το δικό του αλλά ένα κοινό από υπολογιστή (απλά διαλεξα το πιο χοντρό που είχα)
Με το καλώδιο ρεύματος δεν θα δείς τίποτα, εκεί που ψάχνεις.
Παίζει ρόλο το γεγονόςότι όλο μου το σύστημα παίρνει ρευμα από ένα σταθεροποιητή τάσης (με μοτερ) 5KVA? Υπάρχει περίπτωση να μου χαλάει τον ήχο?
Αυτή τη στιγμή ο τελικός πέρνει ρευμα από μια μπαλαντέζα αό τον σταθεροποιητή (δεν μπορώ να κάνω και αλλιως)
Βγάλτα όλα. ΟΛΑ.
Και ξεκίνα από το μηδέν.
Οχι πάνω από μιά αλλαγή κάθε φορά στο σύστημα.
Ξεκινάς από το μηδεν, σκέτα μηχανήματα και αλλάζεις ένα πράμα τη φορά και δοκιμάζεις.
PS τα RCA δεν τα έβαλα ακόμα αλλά χρησιμοποίησα μετατροπή από RCA σε καρφί (πλήρως μεταλλική κατασκευή αλλά φθηνή)
Αν χρησιμοποιήσω ένα ρελεδάκι κοινό και τα 12v trigger του ΟΝΚΥΟ για να ανοίγει αυτόματα ο μπέρυ λέτε να υπάρχει πρόβλημα στον ήχο
Τέλος ποια σειρά ακολουθώ για το άναμα (πρώτα ο τελικός ή πρώτα ο ονκυο) γιατί σε κάποια στιγμή ακούστηκε θόρυβος από τα ηχεία
Καλό βράδυ σε όλους