vas_papavas
Supreme Member
- 21 December 2010
- 8,847
Re: Απάντηση: Re: παρολο το διαβασμα συμπερασμα δεν βγαινει για τη νεα αγορα
μα ναθ δεν πρόκειται κανείς να βγάλει συμπέρασμα από τις φωτογραφίες . το αρτιστικ του πράγματος μας ενδιαφέρει.
πχ 3 τέτοιες φωτογραφίες της gt30 έχουν αρτιστικ άποψη και δείχνουν την σουρεάλ διάθεση του φωτογράφου χωρίς ambilight (φωτο 1 και 2) και με ambilight (φωτό 3)
επίσης μπορείς να μας παρουσιάσεις το ir στην gt30 για να καταλάβει πολύς κόσμος περί τίνος πρόκειται
οι παραπάνω φωτογραφίες είναι από samsung d6000/6500
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1321982
Αχ θα με κανεις να στεναχωρησω τον φιλο μου τον Petasis τωρα για το θεμα της φωτογραφησης πανελ με ψηφιακη μηχανη και δεν το θελω
Παντως οταν το στησω καλυτερα λιγο (γιατι ακομα δεν τελειωσα και το στησιμο του ηχητικου πανω της αλλα και του HTPC ) καποιο βραδυ θα κανω καμια αποπειρα αν και την αποψη μου την ξερετε. Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σχηματισει κανεις γνωμη απο μια ψηφιακη φωτογραφια.
Ενδεικτικα μπορει να χρησιμοποιειται αλλα ουσιαστικα οχι.
μα ναθ δεν πρόκειται κανείς να βγάλει συμπέρασμα από τις φωτογραφίες . το αρτιστικ του πράγματος μας ενδιαφέρει.
πχ 3 τέτοιες φωτογραφίες της gt30 έχουν αρτιστικ άποψη και δείχνουν την σουρεάλ διάθεση του φωτογράφου χωρίς ambilight (φωτο 1 και 2) και με ambilight (φωτό 3)

επίσης μπορείς να μας παρουσιάσεις το ir στην gt30 για να καταλάβει πολύς κόσμος περί τίνος πρόκειται

δεν σου εφτανε η πρωτη και θελεις και δευτερη? :speechless-smiley-0
Τωρα συγκρινουμε το HD με το SD ή διαφορετικες τηλεορασεις?
Η d6000 που αναφερθηκε, πιστευεται οτι εχει σημαντικες διαφορες (σε HD) απο την GT30?
Η απεικονιση SD σε διαφορετικου μεγεθους τηλεορασεις μπορει και να ισχυει αυτο που ειπωθηκε αλλα απο την αλλη εχουμε και διαφορετικες αποστασεις (χμ ας πουμε).
Εν παση περιπτωση την κυρικαη θα παω στο σπιτι του κουμπαρου να την "τεσταρω" ενδελεχως και θα μεταφερω τις εντυπσεις μου.
Παντως νοιωθω λιγο αμηχανα που βλεπω αλλους να θριαμβολογουν για την επιλογη τους και εγω ακομα ψαχνομαι. Μηπως δεν καταλαβαινω τι βλεπω?...
οι παραπάνω φωτογραφίες είναι από samsung d6000/6500
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1321982