Παρουσίαση AZBox Elite

παΐδια τω elit i τω premium ι παρχι δυνατότατων να πεζή Cccam i gbox-mbox με διαφερη πόλη αφτο

Καλημερα στην πρωινη φρουρα!!!!Προς εκπληξη μου ειδα οτι ο συγκεκριμενο αρχειο μολις το μετονομασα σε .mkv μεταμωρφωθηκε σε matroska file μπορω να πω οτι βιαστηκα να ενθουσιαστω νομιζωντας οτι η δουλεια μου προφανως εγινε...δεν μπορω να πω, κατα μια ενοια εγινε μα οχι ολοκληρωτικα...που θα πει,οταν βαζω να παιξει το πλεον ετοιμο mkv αρχειο ενω το παιζει αριστα δεν μου βγαζει τους πολυποθητους υποτιτλους...εκανα αυτα που μου ειπατε οπως μου τα ειπατε χωρις παραλαγες μα οι υποτιτλοι που8ενα....Στην καρτελλα format specific options και συγκεκριμενα στο subtitle charset συμπληρωνω κατι η το αφηνω ετσι?Μηπως υπαρχει κατι αλλο να βαλω στις ρυθμισεις για να μου τους βγαζει και δεν το εχω βαλει,γιατι στο αρχεο στις ιδιοτητες μου γραφει:
type subtitle
codec SRT/UTF8
title S:[greek]
Language Ελληνικη.
Στο δικο σας mkv αρχειο που σας τους βγαζει κανονικα τι σας γραφει στις ιδιοτητες του αρχειου?
Ευχαριστω.

παιζει ελληνικους υποτιτλους?γιατι νομιζω δεν υποστηρηζει ελληνικους υποτιτλους

Ο δεκτης οπως σωστα ειπες δεν ιποστηριζει υποτιτλους εγω απλα 8ελω να τους κανω να φαινονται σαν image και προσπαθω να το κανω με το mkvmerge.

Καλημερα στην παρεα..Το προβλημα μου με τους υποτιτλους λυθηκε κατα ενα μερος .καποιες ταινιες που βαζω παιζουν κανονικα με υποτιτλους...καποιες ομως παιζουν χωρις εικονα αλλα ο ηχος ακουγεται..Συμβαινει και σε κανεναν αλλο αυτο?Οι συγκεκριμενες ταινιες γιατι δεν εχουν εικονα ενω ο ηχος τους ειναι οκ.
Μαλλον απο οτι καταλαβαινω εχει προβλημα και ο media player που εχει.:( Αν γινεται αυτο και σε αλλους με τον ιδιο δεκτη ας γινει μια αναφορα στους Αντιπροσωπους του Azbox Elite HD μηπως και διωρθωθει......αν τελικα υπαρχει προβλημα:(

rocker στο έχω ξαναπεί ότι σε συμπαθώ για την επίμονη και το ζήλο που δείχνεις για τον δέκτη αλλά επέτρεψε μου να σε ρωτήσω

1)έχεις μεγάλη συλλογή από ματροσκες ?
2)εάν ναι και θες να τοις δεις επειδή ο δέκτης θα αργήσει να σου γίνει media player γιατί δεν σκέπτεσαι την αγορά ενός streaming media player (popcorn,wdmedia κτλ).Νομίζω ότι θα σου λύσουν τα χέρια με τα mkv

:afro: Καλυτερα παρε ενα laptop να κανεις δουλεια σου ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα φιλε rocker70 επισης πες μας που βρισκεις το κουραγιο και τις ματροσκες ,καλημερα -bye-

Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

αν και είμαστε off-topic τη να κάνει με λαπτοπ ?
Να παιζει τις ματροσκες και να αφησει τον δεκτη να δουλευει σαν δεκτης (htpc η μονη all around λυση βαζεις και μια skystar hd2 δορυφ. καρτα και εχεις και δορυφ.δεκτη ).-bye-

Ο αζ-μποξ είναι καταρχάς δορυφ. δέκτης και γι 'αυτήν του την ιδιότητα καταρχάς κρίνεται.
Το αν μπορεί να γίνει και movie player είναι ευπρόσδεκτο αλλά να έχει διορθώσει προηγουμένως τα bugs του filmware στο δορυφορικό κομμάτι.
Είναι καλό να έχουμε μία συσκευή για όλα ,αλλά μήπως τα θέλουμε και όλα δικά μας ?
Γνώμη μου πως αυτό ακόμα δεν είναι εφικτό.
Ήδη αυτά που κάνει πριν ένα χρόνο ήταν στην σφαίρα της φαντασίας μας.
Όσο για τους υπότιτλους μην ξεχνάμε πως προβλήματα αντιμετωπίζουνε και μηχανήματα που έχουν αυτόν τον σκοπό,να παίζουνε ταινίες.
Εύχομαι ο azbox να με βγάλει λάθος !

τότε να πάρει και popcorn και coca-cola μεγάλη γιατί θα ξαπλώσει για πολλές ώρες μπροστά στην 17 (μαχ 19) του laptop

με το htpc ναι είναι all around αλλα όπως είναι όλα τα all around
-θα αναγκάσεις τους πάντες στο σπίτι να μάθουν να χειρίζονται τα ασύρματα πληκτρολόγια και να ανοίξουν καμία 10 προγράμματα για να δουν μια ταινία, ιδικά στον πιτσιρικά που βλέπει comic (ξέρει να διαλέγει tv δεν πάει στην δικά του) θα του μάθεις να βάλει το skystar (που θέλει δέκα driver για να πάρει μπρος) :flipout::flipout:(ας με διαψευσει καποιος )
και τα mkv θα τα ακούσεις με την κάρτα ηχου on-board για να τα πας στο ηχοσύστημα σου που το έχεις και καλό και το έχεις πληρώσει και χρυσό :flipout::flipout:

ο φίλος γιαυτο τον πείρε το δέκτη, για την ευκολία που υποτίθεται θα πρόσφερε και στο κομμάτι του media player

γνώμη μου πάντα, ο καθένας έχει την δικια του

rocker στο έχω ξαναπεί ότι σε συμπαθώ για την επίμονη και το ζήλο που δείχνεις για τον δέκτη αλλά επέτρεψε μου να σε ρωτήσω

1)έχεις μεγάλη συλλογή από ματροσκες ?
2)εάν ναι και θες να τοις δεις επειδή ο δέκτης θα αργήσει να σου γίνει media player γιατί δεν σκέπτεσαι την αγορά ενός streaming media player (popcorn,wdmedia κτλ).Νομίζω ότι θα σου λύσουν τα χέρια με τα mkv

Συλλογη απο Ματροσκες δεν εχω πολλες ωστε να επιδιωκω να παρω ειδικο player για να μου τις παιζει....Απλα και μονο για λογους εμπειριας πανω στον δεκτη αλλα και για τον λογο του οτι πηρα εξωτερικο δισκο και για να δω τις δυνατοτητες του δεκτη....και μπορω να πω οτι για τον συγκεκριμενο χρονο που υπαρχει ο δεκτης (πραγματικα λιγος χρονος)θα συμφωνησω με τους περισσοτερους απο εσας οτι ο δεκτης κανει πολλα περισσοτερα απο αυτα που εμεις περιμενουμε απο εναν καινουριο δεκτη,και που μερα με την μερα θα βελτιωνεται ακομα περισσοτερο για ακομα περισσοτερες δυνατοτητες οπως και για ακομα καλυτερες ληψεις που αλλωστε και για αυτη την δουλεια τον πηραμε.....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!
Φυλικα [rocker70]:a0210:

το τσακισαμε το thread

δεν παει στην 37αρα με το 500dreambox και toshiba dvd-divx (80 euro) θελει disneyHD και boomerang,cartoon network

+100:grinning-smiley-043

παντως και η νεα βερσιον δεν φτιαxνει το up του δεκτη στα sd :BXVZCBXZ6:

πραγματικα εχω μαθει πολλα πραματα για τον δεκτη
χαρη στον φιλο μου το rocker μακαρι ο καθενας απο εμας που εχει ενα δεκτη στο σπιτι του να εκανε το ιδιο
οποιος το κανει αυτο θα εχει το αμεσο :grinning-smiley-043 απο εμενα για οποιοδηποτε
δεκτη οποιος κι αν ειναι αυτος
μονο εμεις που ειμαστε κατοχοι μπορουμε να μιλησουμε
επισις οτι κανει ενας δεκτης ειναι χαρισμα του και κανεις απο εμας δεν μπορει να το αλλαξει αυτο

πραγματικα εχω μαθει πολλα πραματα για τον δεκτη
χαρη στον φιλο μου το rocker μακαρι ο καθενας απο εμας που εχει ενα δεκτη στο σπιτι του να εκανε το ιδιο
οποιος το κανει αυτο θα εχει το αμεσο :grinning-smiley-043 απο εμενα για οποιοδηποτε
δεκτη οποιος κι αν ειναι αυτος
μονο εμεις που ειμαστε κατοχοι μπορουμε να μιλησουμε
επισις οτι κανει ενας δεκτης ειναι χαρισμα του και κανεις απο εμας δεν μπορει να το αλλαξει αυτο

Ευχαριστω για τα λογια σου!!!!Εγω δεν κανω τιποτα παραπανω απο αυτα που θα εκανε ο καθενας απο εμας οσο αναφορα την αντιμετωπιση προβληματων του δεκτη του..:)
δεν μου λες κατι σε ειχα ρωτησει πριν καιρο για το thor οσο αναφορα το πακετο digi tv για κλαδακια....ξερεις επ'αυτου τιποτα
Αν οχι αγνοεισε το μυνημα αυτο...:)

χειρικινητα εχεις προσπαθισει απο τον δεκτη γιατι δεν τον εχω για να μπορουσα να τεσταρω
σου βγαινει καποιο menu για keys?

χειρικινητα εχεις προσπαθισει απο τον δεκτη γιατι δεν τον εχω για να μπορουσα να τεσταρω
σου βγαινει καποιο menu για keys?

Ναι του MultiCas ....Αν βρω key για το συγκεκριμενο πακετο τα βαζω χειροκοινητα
μεσω του multiCas...δοκιμασα καποια αλλα δεν εγινε η δουλεια μου ...δεν ανοιξε τιποτα....Αν ειναι δυνατον να μου ελεγες απο πια σελιδα τα κατεβαζεις.
ευχαριστω.

υπαρχουν πολλα forum στο δυκτιο που ασχολουντε με τετοια θεματα
και δεν ειναι ενα καθως επισις νομιζω εδω τα παιδια που εχουν τον δεκτη
θα σου πουν ποιο ειναι το καταληλο
ενα που εχει τετοια θεματα ειναι το alsat το οποιο ειναι αγγλικο και αρκετα
ενημερωμενο για παρα πολλους δεκτες
απο Ελληνικα site forum πραγματικα δεν γνωριζω κανενα ωστε να μπορεις να βρεις
καποιες πληροφοριες καλες αποκλειστικα και μονο για τον δεκτη που εχεις
εκεινο που ειχα ανεβασει πριν καιρο απο το alsat το ειχα κατεβασει και δεν ξερω αν δουλεψε κι ολας

Last edited: