Καλημερα στην πρωινη φρουρα!!!!Προς εκπληξη μου ειδα οτι ο συγκεκριμενο αρχειο μολις το μετονομασα σε .mkv μεταμωρφωθηκε σε matroska file μπορω να πω οτι βιαστηκα να ενθουσιαστω νομιζωντας οτι η δουλεια μου προφανως εγινε...δεν μπορω να πω, κατα μια ενοια εγινε μα οχι ολοκληρωτικα...που θα πει,οταν βαζω να παιξει το πλεον ετοιμο mkv αρχειο ενω το παιζει αριστα δεν μου βγαζει τους πολυποθητους υποτιτλους...εκανα αυτα που μου ειπατε οπως μου τα ειπατε χωρις παραλαγες μα οι υποτιτλοι που8ενα....Στην καρτελλα format specific options και συγκεκριμενα στο subtitle charset συμπληρωνω κατι η το αφηνω ετσι?Μηπως υπαρχει κατι αλλο να βαλω στις ρυθμισεις για να μου τους βγαζει και δεν το εχω βαλει,γιατι στο αρχεο στις ιδιοτητες μου γραφει:
type subtitle
codec SRT/UTF8
title S:[greek]
Language Ελληνικη.
Στο δικο σας mkv αρχειο που σας τους βγαζει κανονικα τι σας γραφει στις ιδιοτητες του αρχειου?
Ευχαριστω.
Να παιζει τις ματροσκες και να αφησει τον δεκτη να δουλευει σαν δεκτης (htpc η μονη all around λυση βαζεις και μια skystar hd2 δορυφ. καρτα και εχεις και δορυφ.δεκτη ).αν και είμαστε off-topic τη να κάνει με λαπτοπ ?
θελει disneyHD και boomerang,cartoon network
rocker στο έχω ξαναπεί ότι σε συμπαθώ για την επίμονη και το ζήλο που δείχνεις για τον δέκτη αλλά επέτρεψε μου να σε ρωτήσω
1)έχεις μεγάλη συλλογή από ματροσκες ?
2)εάν ναι και θες να τοις δεις επειδή ο δέκτης θα αργήσει να σου γίνει media player γιατί δεν σκέπτεσαι την αγορά ενός streaming media player (popcorn,wdmedia κτλ).Νομίζω ότι θα σου λύσουν τα χέρια με τα mkv
το τσακισαμε το thread
δεν παει στην 37αρα με το 500dreambox και toshiba dvd-divx (80 euro) θελει disneyHD και boomerang,cartoon network
πραγματικα εχω μαθει πολλα πραματα για τον δεκτη
χαρη στον φιλο μου το rocker μακαρι ο καθενας απο εμας που εχει ενα δεκτη στο σπιτι του να εκανε το ιδιο
οποιος το κανει αυτο θα εχει το αμεσοαπο εμενα για οποιοδηποτε
δεκτη οποιος κι αν ειναι αυτος
μονο εμεις που ειμαστε κατοχοι μπορουμε να μιλησουμε
επισις οτι κανει ενας δεκτης ειναι χαρισμα του και κανεις απο εμας δεν μπορει να το αλλαξει αυτο
χειρικινητα εχεις προσπαθισει απο τον δεκτη γιατι δεν τον εχω για να μπορουσα να τεσταρω
σου βγαινει καποιο menu για keys?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.