Παρουσίαση AZBox Elite

Έναν κλώνος που έχω δει, είναι ο Sunny AT 11500 HD PVR από Τουρκία.
Είδα και τα δύο μοντέλα σε κλώνους στην έκθεση πριν δυο μήνες, αλλά δεν θυμάμαι το άλλο μοντέλο.

AT-11500-HD-PVR-01_large.jpg

sunnynp6.jpg

Θα φερω μεχρι την Παρασκευη και για καποιους καλους φιλους.
Εδω τι γινεται ακομα να ερθουνε ?
Σκοτωμος γινεται στο παρακατω σιτε.

Παντως παιδες τον τελευταιο καιρο το site εχει αποκτησει ΕΝΤΟΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ , και αυτο δεν νομιζω να βοηθαει κανεναν αλλα ουτε και το ιδιο το site ... (Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα αυτο εισπρατω )

παντα φιλικα

sBox 0.0.4 for AZbox hd
Added EMM support to: local mode, newcamd (client and server mode) NO Viaccess EMM support
New code for Seca smartcards
New code for Nagra smartcards (now Rom110 works ok)
Compiled version for AzboxHD.
Fixed few bugs found on 0.0.3 version.
Attached Files
rar.gif
sbox.rar (51.2 KB, 8 views)

Με irdeto cam γνήσιο μώβ ,είτε βάλω κάρτα μέσα είτε όχι μετα απο 10 λεπτά παγώνει αν έχει κάρτα και το cam χάνεται απο το μενού του δέκτη.Το ίδιο συμβαίνει και αν απλά τοποθετήσω το cam στην υποδοχή ,το αναγνωρίζει κανονικά και μετά απο λίγο χάνεται απο το μενού του δέκτη σαν να μην υπάρχει. Συμβαίνει σε όλους η μόνο σε εμένα αυτό ?

Παντως παιδες τον τελευταιο καιρο το site εχει αποκτησει ΕΝΤΟΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ , και αυτο δεν νομιζω να βοηθαει κανεναν αλλα ουτε και το ιδιο το site ... (Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα αυτο εισπρατω )

παντα φιλικα

σωστο φιλε αυτο που λες το εχω πει κι αλλες φορες
για εμενα δεν ειναι κακο οι διαφημισεις και ολα αυτα απλα ειναι ασχημο οταν
καποιοι τις κανουν και δεν συμμετασχουν στα κοινα του forum εστω να πουν
λιγα πραματακια γιαυτο που διαφημιζουν η να πουν επιπλεον και κατι αλλο
περα απο αυτο που ισως διαφημιζουν οτι και αν ειναι παντα δορυφορικα :offtopic: ειμαι λιγο αλλα εννταξει
που και που

:operator:Εγω πάντως πιστεύω παρά τις επιφυλάξεις μου που εξέφρασα παραπάνω πιστεύω ότι και παρά το γεγονός ότι αποσύρθηκε η εταιρεία που ανέπτυσε το enigma 2 και το firmware το προϊόν είναι αρκετά ελπιδοφόρο και επειδή νομίζω δεν υπάρχει άλλο στην αγορά με αυτές τις δυνατότητες νομίζω ότι στο άμεσο μέλλον θα ασχολιθούν με αυτό πολύ περισσότερες εταιρείες και πολύ περισσότεροι με την ανάπτυξή του τόσο σε επίπεδο firmware όσο και των δυνατοτήτων του.

Διαγράφτηκαν μηνύματα με πρωταγωνιστή τον john78, από τον οποίο έχω ζητήσει επανειλημμένα να αφήσει έξω από το Avclub τις διαφορές που έχει με άλλα μέλη οι οποίες πηγάζουν από τη συμμετοχή του σε άλλα φόρουμ.
H παρούσα καταχώρηση είναι η τελευταία δημόσια προειδοποίηση.

Απάντηση: Re: Παρουσίαση AZBox Elite

παντα φιλικα
Θα σε παρακαλούσα να επικοινωνήσεις μαζί μου με pm και να μου εκθέσεις τον προβληματισμό σου.

Καλησπερα στην παρεα..μπορει να μου πει καποιος πως βαζουμε τα ορια στο πιατο [τερμα ανατολικα τερμα δυτικα] για να κατεβασουμε καναλια μεσω diseqc?θα ηταν μεγαλη βοηθεια αν μου λεγατε!!!προσπαθω επι μερες να βαλω τα ορια αλλα αλλα τιποτα
Ευχαριστω.

Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Διαγράφτηκαν μηνύματα με πρωταγωνιστή τον john78, από τον οποίο έχω ζητήσει επανειλημμένα να αφήσει έξω από το Avclub τις διαφορές που έχει με άλλα μέλη οι οποίες πηγάζουν από τη συμμετοχή του σε άλλα φόρουμ.

ναι ειναι αληθεια ειναι σε πολλα forum γραμμενος αλλα δεν νομιζω να εχει
διαφορες με αλλα ατομα Μηπως σε καποια forum υπαρχουν συμφεροντα
τα οποια δεν του επιτρεπουν να πει την αποψη του ελευθερα κι αυτο τα δημιουργει ολα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

ναι ειναι αληθεια ειναι σε πολλα forum γραμμενος αλλα δεν νομιζω να εχει
διαφορες με αλλα ατομα Μηπως σε καποια forum υπαρχουν συμφεροντα
τα οποια δεν του επιτρεπουν να πει την αποψη του ελευθερα κι αυτο τα δημιουργει ολα?
Τι σχέση έχει αυτό με τον τίτλο του νήματος; Πάλι τα ίδια;

serafim πραγματικα δεν θελω να χαλασω το θεμα αλλα βγαινω απο τα ρουχα μου ωρες ωρες :argue:

Καλημερα!!!μπορει να μου πει καποιος οταν βαζω στα USALS τις μοιρες γιατι δεν μου σωνει τους δορυφορους?Ενω οταν τους περναω τους δορυφορους εναν εναν τους βλεπει ολους και τους κατεβαζω..την επομενη στιγμη χανεται το σημα...Μενω στη θεσσαλονικη στην περιοχη της σταυρουπολης.Οταν ηρθε παλιοτερα ο τεχνικος με το πεδιομετρο μου βρηκε τις μοιρες και μου ειπε να βαζω αυτες μα βαζοντας τις συγκεκριμενες μοιρες μου κατεβαζει τους δορυφορους αλλα την εποπμενη στιγμη χανεται το σημα σε ολους...Μηπως με τις εν λογω αναβα8μισεις αλλαζουν οι μοιρες?Μα και αν αλλαζουν και παρουμε και αυτην την περιπτωση τοτε γιατι μου τους κατεβαζει αλλα μετα χανεται το σημα ..οσο αναφορα το μοτερ ειμαι σιγουρος οτι ειναι οκ,γιατι αυτο το νομιζα και πιο πριν και μολις ηρθε ο τεχνικος με το πεδιομετρο μου εβαλε τις μοιρες και ηταν ολα οκ.Αλλα με τις αναβαθμισεις σαν να μετακινουνται οι μοιρες και χανεται το σημα.
Ευχαριστω.

Σύμφωνα με καταχωρήσεις στα περιοδικά του χώρου η "Tronix" ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των Azbox για Ελλάδα και Κύπρο. Σε άλλη καταχώρηση η "Αφοι Καλέμη" επιμένει ότι διατηρεί την αντιπροσώπευση των δεκτών.
Γνωρίζει κάποιος περισσότερα για το θέμα αυτό?

Καλημερα!!!μπορει να μου πει καποιος οταν βαζω στα USALS τις μοιρες γιατι δεν μου σωνει τους δορυφορους?Ενω οταν τους περναω τους δορυφορους εναν εναν τους βλεπει ολους και τους κατεβαζω..την επομενη στιγμη χανεται το σημα...Μενω στη θεσσαλονικη στην περιοχη της σταυρουπολης.Οταν ηρθε παλιοτερα ο τεχνικος με το πεδιομετρο μου βρηκε τις μοιρες και μου ειπε να βαζω αυτες μα βαζοντας τις συγκεκριμενες μοιρες μου κατεβαζει τους δορυφορους αλλα την εποπμενη στιγμη χανεται το σημα σε ολους...Μηπως με τις εν λογω αναβα8μισεις αλλαζουν οι μοιρες?Μα και αν αλλαζουν και παρουμε και αυτην την περιπτωση τοτε γιατι μου τους κατεβαζει αλλα μετα χανεται το σημα ..οσο αναφορα το μοτερ ειμαι σιγουρος οτι ειναι οκ,γιατι αυτο το νομιζα και πιο πριν και μολις ηρθε ο τεχνικος με το πεδιομετρο μου εβαλε τις μοιρες και ηταν ολα οκ.Αλλα με τις αναβαθμισεις σαν να μετακινουνται οι μοιρες και χανεται το σημα.
Ευχαριστω.

Με το σωσιμο και την συγκράτηση των θεσεων των δορυφορων αντιμετωπιζω προβλημα και γω ... (ΑΖΒΟΧ premium) Οχι βεβαια σε Usals ,γιατι εδω παρ οτι βαζω την σωστη θεση μου σε μοιρες , παντα εχω 2-3 μοιρες διαφορα αλλα kαι σε diseqc 1.2 οπου δεν συγκρατει τις θεσεις .
Επισης περιεργο μου φαινεται οτι οι θεσεις που κλειδωνουν οι δορυφοροι στον AZBOX , ειναι διαφορετικες απο τις θεσεις που κλειδωνουν στον DM 8000. ??? (εχω ενα lnb , βγαzω το καλωδιο του lnb απο τον dreambox που εχει κλειδωσει πχ στον Astra οταν το βαλω στον AZBox δεν συγχρονιζει στον συγκεκριμενο δορυφορο αμεσως αλλα μετα απο ρυθμιση ..???? Ειναι φυσιολογικο αυτο ???
Παντως σε γενικες γραμμες KAI ο συγκεκριμμενος δεκτης εχει μεγαλες αδυναμιες στο software ..(firmware) Ενω κυκλοφορει 3-4 μηνες οι εκδοσεις του firmware ειναι σε beta ...Ελεος πια ...

Last edited:

Σύμφωνα με καταχωρήσεις στα περιοδικά του χώρου η "Tronix" ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των Azbox για Ελλάδα και Κύπρο. Σε άλλη καταχώρηση η "Αφοι Καλέμη" επιμένει ότι διατηρεί την αντιπροσώπευση των δεκτών.
Γνωρίζει κάποιος περισσότερα για το θέμα αυτό?

Αν παρατηρήσει κάποιος στα site και των 2 εταιρειών θα διαπιστώσει ότι κανένα από τα δύο δεν αναφέρει Αποκλειστική Αντιπροσωπία Ελλάδας.

Το site του Tronix έχει απλά τους δέκτες με την τιμή τους και με μια περιγραφή των τεχνικών τους χαρακτηριστικών στα αγγλικά χωρίς να αναφέρεται πουθενα ότι είναι επίσημος αντιπρόσωπος και ότι αναλάμβάνει την εγγύηση και το service.

Από την άλλη οι Αφοι Καλέμη ενώ στους Technomate και στους IPBox δηλώνουν στη πρώτη σελίδα Αποκλειστική Αντιπροσωπία Ελλάδας για τους Azbox δεν το δηλώνουν και αναφέρουν "απόλυτη υποστήριξη" και "οδηγίες στα ελληνικά".

Νομίζω μόνο η Azbox και η Opensat μπορούν να ξεκαθαρίσουν το θέμα.

Γεια σου φιλε Alex-T.
Δεν το 'χα προσεξει αλλα δεν πειραζει.

Εστειλα ενα mail στην ΑZBOX και πηρα την παρακατω απαντηση.
Αδιαφορο παντως για μενα.Απλα για να μην πλαναται στον αερα το μυστηριο.

Attachments

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    46.4 KB · Views: 75