teomad
Banned
- 5 July 2008
- 1,980
Παντως παιδες τον τελευταιο καιρο το site εχει αποκτησει ΕΝΤΟΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ , και αυτο δεν νομιζω να βοηθαει κανεναν αλλα ουτε και το ιδιο το site ... (Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα αυτο εισπρατω )
παντα φιλικα
Θα σε παρακαλούσα να επικοινωνήσεις μαζί μου με pm και να μου εκθέσεις τον προβληματισμό σου.Παντως παιδες τον τελευταιο καιρο το site εχει αποκτησει ΕΝΤΟΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ , και αυτο δεν νομιζω να βοηθαει κανεναν αλλα ουτε και το ιδιο το site ... (Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα αυτο εισπρατω )
παντα φιλικα
Διαγράφτηκαν μηνύματα με πρωταγωνιστή τον john78, από τον οποίο έχω ζητήσει επανειλημμένα να αφήσει έξω από το Avclub τις διαφορές που έχει με άλλα μέλη οι οποίες πηγάζουν από τη συμμετοχή του σε άλλα φόρουμ.
H παρούσα καταχώρηση είναι η τελευταία δημόσια προειδοποίηση.
Τι σχέση έχει αυτό με τον τίτλο του νήματος; Πάλι τα ίδια;ναι ειναι αληθεια ειναι σε πολλα forum γραμμενος αλλα δεν νομιζω να εχει
διαφορες με αλλα ατομα Μηπως σε καποια forum υπαρχουν συμφεροντα
τα οποια δεν του επιτρεπουν να πει την αποψη του ελευθερα κι αυτο τα δημιουργει ολα?
Καλημερα!!!μπορει να μου πει καποιος οταν βαζω στα USALS τις μοιρες γιατι δεν μου σωνει τους δορυφορους?Ενω οταν τους περναω τους δορυφορους εναν εναν τους βλεπει ολους και τους κατεβαζω..την επομενη στιγμη χανεται το σημα...Μενω στη θεσσαλονικη στην περιοχη της σταυρουπολης.Οταν ηρθε παλιοτερα ο τεχνικος με το πεδιομετρο μου βρηκε τις μοιρες και μου ειπε να βαζω αυτες μα βαζοντας τις συγκεκριμενες μοιρες μου κατεβαζει τους δορυφορους αλλα την εποπμενη στιγμη χανεται το σημα σε ολους...Μηπως με τις εν λογω αναβα8μισεις αλλαζουν οι μοιρες?Μα και αν αλλαζουν και παρουμε και αυτην την περιπτωση τοτε γιατι μου τους κατεβαζει αλλα μετα χανεται το σημα ..οσο αναφορα το μοτερ ειμαι σιγουρος οτι ειναι οκ,γιατι αυτο το νομιζα και πιο πριν και μολις ηρθε ο τεχνικος με το πεδιομετρο μου εβαλε τις μοιρες και ηταν ολα οκ.Αλλα με τις αναβαθμισεις σαν να μετακινουνται οι μοιρες και χανεται το σημα.
Ευχαριστω.
Σύμφωνα με καταχωρήσεις στα περιοδικά του χώρου η "Tronix" ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των Azbox για Ελλάδα και Κύπρο. Σε άλλη καταχώρηση η "Αφοι Καλέμη" επιμένει ότι διατηρεί την αντιπροσώπευση των δεκτών.
Γνωρίζει κάποιος περισσότερα για το θέμα αυτό?
Διαγράφτηκαν μηνύματα με πρωταγωνιστή τον john78, από τον οποίο έχω ζητήσει επανειλημμένα να αφήσει έξω από το Avclub τις διαφορές που έχει με άλλα μέλη οι οποίες πηγάζουν από τη συμμετοχή του σε άλλα φόρουμ.
H παρούσα καταχώρηση είναι η τελευταία δημόσια προειδοποίηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.