ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

λοιπον εβαλα στο flasaki το κατεβασμενο αρχειο,μετονομαζοντας το install.img(δεν το βαζω σε καποιο φακελο ετσι;) .Παω να κανω system update και οχι upgrade οπως λεει στο μανουαλ γτ δεν μ εμφανιζε τη λεξη upgrade στο μενου.πηγαινοντας στο system update μου ειχε απλα την επιλογη reinstall,πατωντας το ομως ισως απλα εγκαθιστα την ηδη εγκατεστημενη.αφου τελειωσε η διαδικασια κανωντας επανεκινηση εμφανιζει την αρχικη οθονη που λεει Himedia και μετα τπτ,χωρις σημα...τι κανω παιδες??

τελεια!.μου δειχνει 1.0.4.6!παω να το περιεργαστω και αν συναντισω κατι επιστρεφω!

λοιπον απο εικονα και κινηση σκιζει το μηχανακι!αυτο που με προβληματισε λιγο ειναι οτι μου φενεται πως ο ηχος που παιρνω μεσω hdmi απ τα ηχεια της tv ειναι χαμηλος σε ενταση..Θα μου πεις απ τα ηχεια της tv Μην περιμενεις και πολλα.Eρχεται σε λιγο καιρο ο ενισχυτης..μηπως πρεπει να κανω ομως ρυθμισεις στο αudio για να παρω πιο δυνατη ενταση?

μια αλλη ερωτηση επισης...που ακριβως βρισκεται ο torrent downloader?εχω φαει ολο το μενου να το βρω και δεν το βρισκω!

Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

μια αλλη ερωτηση επισης...που ακριβως βρισκεται ο torrent downloader?εχω φαει ολο το μενου να το βρω και δεν το βρισκω!

ούτε θα τον βρεις.
άνοιξε τον internet explorer και γράψε την IP που έχει το player π.χ 192.168.1.3

Re: Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

ούτε θα τον βρεις.
άνοιξε τον internet explorer και γράψε την IP που έχει το player π.χ 192.168.1.3

Eχεις δικιο το βρηκα τελικα..μου φενεται πολυ ασταθης ομως η λειτουργια...βαζω να κατεβασει kati και ενω αρχιζει να κατεβαζει μετα βγαζει 0 Kbps και το media player παγωνει...το pc ειναι με wifi συνδεδεμενο ενω το Himedia με ethernet..κανω κατι λαθος?

ξαφνικα εξαφανιστηκαν τα τορρεντς απ to web interface...τι παιζει ρε παιδια?

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

γενικά δεν δουλεύει και πολύ καλά.

αυτο καταλαβα και εγω...ηταν σημαντικη ομως για μενα αυτη η λειτουργια...κριμα!παιζει να διορθωθει τιποτα με κανενα firmware update?

ουφ... βρε παιδια κανω update , βαζω το στικακι παω network σκαναρω σε ap βρισκει δυκτιο σε Ν παταω σκαναρι, λεει testing αλλα δεν συνδεεται
γιατι ???? πρεπει να ανοιξω καμια Port στο ρουτερ ? μήπως επιση δεν εχω σκληρό στο himedia ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

αυτο καταλαβα και εγω...ηταν σημαντικη ομως για μενα αυτη η λειτουργια...κριμα!παιζει να διορθωθει τιποτα με κανενα firmware update?
Μπορείς να βάλεις το firmware που έχει optware support απο εδώ. Μέσω του οποίου θα χρησιμοποιείς το transmission που είναι σταθερότατο torrent client και συγχρόνως θα μπορείς να προσθέτεις τα torrents σου μέσω transmission remote gui από τα windows κατευθείαν από το browser σου σαν να έχεις το μTorrent. Προϋπόθεση να έχεις σκληρό δίσκο μέσα στο himedia. Επίσης θα έχεις και FTP, extra internet channels μεταξύ των οποίων και πολλά ευρωπαϊκά.
Επιπλέον αν έχεις χρόνο να πειραματιστείς μπορείς να εγκαταστήσει και αυτό για να έχεις και media library.
Βασικά χρόνο να έχεις και το μηχανημα επιδέχεται πολλές τροποποιήσεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Μπορείς να βάλεις το firmware που έχει optware support απο εδώ. Μέσω του οποίου θα χρησιμοποιείς το transmission που είναι σταθερότατο torrent client και συγχρόνως θα μπορείς να προσθέτεις τα torrents σου μέσω transmission remote gui από τα windows κατευθείαν από το browser σου σαν να έχεις το μTorrent. Προϋπόθεση να έχεις σκληρό δίσκο μέσα στο himedia. Επίσης θα έχεις και FTP, extra internet channels μεταξύ των οποίων και πολλά ευρωπαϊκά.
Επιπλέον αν έχεις χρόνο να πειραματιστείς μπορείς να εγκαταστήσει και αυτό για να έχεις και media library.
Βασικά χρόνο να έχεις και το μηχανημα επιδέχεται πολλές τροποποιήσεις.

εχω την εξης απορια..μπορω να φορτωνω τα τορρεντς μεσω του transmision guide στο himedia και μετα να κλεινω τον υπολογιστη και αυτα να συνεχιζουν να κατεβαινουν στο himedia???οταν λες μεσα τι εννοεις??δεν μπορω να εχω συνδεδεμενο με usb εναν εξωτερικο σκληρο??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

εχω την εξης απορια..μπορω να φορτωνω τα τορρεντς μεσω του transmision guide στο himedia και μετα να κλεινω τον υπολογιστη και αυτα να συνεχιζουν να κατεβαινουν στο himedia???οταν λες μεσα τι εννοεις??δεν μπορω να εχω συνδεδεμενο με usb εναν εξωτερικο σκληρο??

Αυτό κάνεις με το τρανσμισιον φορτώνεις τα τορεντ στο μηχάνημα κλείνεις τον υπολογιστή και τα κατεβάζει.
είναι καλύτερα να έχεις μέσα δίσκο εγώ έχω έναν 500άρι και του φορτώνω ταινίες και τις βλέπω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Αυτό κάνεις με το τρανσμισιον φορτώνεις τα τορεντ στο μηχάνημα κλείνεις τον υπολογιστή και τα κατεβάζει.
είναι καλύτερα να έχεις μέσα δίσκο εγώ έχω έναν 500άρι και του φορτώνω ταινίες και τις βλέπω.

αυτο θελω να κανω και εγω να φορτωνω τα τορρεντς στο μηχανημα και να εχω κλειστο το pc οσο κατεβαινουν!απλα εγω εχω συνδεδεμενο με usb εναν εξωτερικο σκληρο WD 2 Τb.Μου φενονται ρε παιδια λιγο δυσκολες ομως οι εντολες που περιεχει το site για την εγγκατασταση των προσθετων.Μηπως μπορει καποιος να παραθεσει με απλα λογια τα βηματα για την εγκατασταση του transmission?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

αυτο θελω να κανω και εγω να φορτωνω τα τορρεντς στο μηχανημα και να εχω κλειστο το pc οσο κατεβαινουν!απλα εγω εχω συνδεδεμενο με usb εναν εξωτερικο σκληρο WD 2 Τb.Μου φενονται ρε παιδια λιγο δυσκολες ομως οι εντολες που περιεχει το site για την εγγκατασταση των προσθετων.Μηπως μπορει καποιος να παραθεσει με απλα λογια τα βηματα για την εγκατασταση του transmission?

λοιπόν κατέβασε αυτό το φιρμ και βάλε το http://2.hot7.115cdn.com/pickdown/M...0.4.6_diy.rar&key2=37392e3130332e35362e323038

κατέβασε το POD installer από εδώ http://www.plugondevice.com/downloads/download.php?url=releases/win32/POD_Installer_win32_0.2.0.zip

βάλε στο μηχάνημα στατικες ΙΡ π.χ 192.168.1.3 άνοιξε το samba ώστε να γίνει ον το δίκτυο με το PC και να έχει ιντερνετ το himedia.

Τρέξε το POD installer sto HTTP server επιλέγεις τη ΙΡ του PC
μετά πας repository πατας load και επιλέγεις την δεύτερη επιλογή optware/oleg - v0,1
κατά την πρώτη σύνδεση που κάνει εγκατάσταση τον driver το μηχάνημα θα κάνει επανεκκίνηση και θα σου βγάλει σφάλμα αγνόησε το περίμενε λίγο και ξανα κάνε connect. Από κει και πέρα θα σου βγάλει τα πακέτα που έιναι διαθέσιμα έκει είναι και το τρανσμισιον. ¨Οταν το εγκαταστησεις μέσα από το POD μπορείς να ρυθμίσεις να ξεκινάει αυτόματα το τρανσμιτιον όταν ανοίγεις το himedia επίσεις μπορείς να ρυθμίσεις θύρα που θα ακούει μεγιστη ταχ αποστ-λήψεις.
ελπίζω να βοήθησα ξεκίνα και βλέπουμε

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

λοιπόν κατέβασε αυτό το φιρμ και βάλε το http://2.hot7.115cdn.com/pickdown/M...0.4.6_diy.rar&key2=37392e3130332e35362e323038

κατέβασε το POD installer από εδώ http://www.plugondevice.com/downloads/download.php?url=releases/win32/POD_Installer_win32_0.2.0.zip

βάλε στο μηχάνημα στατικες ΙΡ π.χ 192.168.1.3 άνοιξε το samba ώστε να γίνει ον το δίκτυο με το PC και να έχει ιντερνετ το himedia.

Τρέξε το POD installer sto HTTP server επιλέγεις τη ΙΡ του PC
μετά πας repository πατας load και επιλέγεις την δεύτερη επιλογή optware/oleg - v0,1
κατά την πρώτη σύνδεση που κάνει εγκατάσταση τον driver το μηχάνημα θα κάνει επανεκκίνηση και θα σου βγάλει σφάλμα αγνόησε το περίμενε λίγο και ξανα κάνε connect. Από κει και πέρα θα σου βγάλει τα πακέτα που έιναι διαθέσιμα έκει είναι και το τρανσμισιον. ¨Οταν το εγκαταστησεις μέσα από το POD μπορείς να ρυθμίσεις να ξεκινάει αυτόματα το τρανσμιτιον όταν ανοίγεις το himedia επίσεις μπορείς να ρυθμίσεις θύρα που θα ακούει μεγιστη ταχ αποστ-λήψεις.
ελπίζω να βοήθησα ξεκίνα και βλέπουμε

Σε ευχαριστω πολυ!ομως το λινκ για το firmware δεν δουλευει..κοιταξε το αν μπορεις!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA

Σε ευχαριστω πολυ!ομως το λινκ για το firmware δεν δουλευει..κοιταξε το αν μπορεις!

εμένα μου δουλεύει κανονικά

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIME

εμένα μου δουλεύει κανονικά

403 Forbidden

nginx
εμφανιζει αυτο..ποιο firmware ειναι?να το ψαξω απ αλλου