Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
Όπως λέει και ο Σύριος, το iPad δεν είναι e-book reader, και δεν μπορεί να γίνει με την LCD οθόνη του. Όποιος έχει πιάσει στα χέρια του πραγματικό μηχάνημα με e-ink το καταλαβαίνει αμέσως.
Εκτός αν το θέλει κάποιος για να διαβάζει διαφημιστικά φυλλάδια, γεμάτα με animations και έγχρωμες φωτογραφίες (hint: το target audience του).
Πραγματικό e-book reader, στο οποίο θα διαβάσεις βιβλίο (ναι, βγαίνουν ακόμα τέτοια..), δεν είναι.
Πριν δεν το έλεγες ʽτουμπανιασμένο e-readerʼ;Εγω δεν λεω οτι ειναι ή δεν ειναι ebook reader διοτι ακομα δεν εχω δοκιμασει να διαβασω βιβλιο με αυτο. Οταν το κανω, τοτε θα βγαλω συμπερασμα.
Το οτι δεν εχει e-ink μου ειναι παγερα αδιαφορο εφοσον κανει καλα την δουλεια του. Αν δεν την κανει ομως, θα ειμαι ο πρωτος που θα το κραξω. Η ιστορια ομως δειχνει το αντιθετο...
Eγώ πάντως θα το πάρω μόνο και μόνο για remote στο itunes, να βλέπω τα εξωφυλάκια μου κτλ!
Ειδαμε καπου αν δουλευει ως remote σε itunes αλλου mac στο ιδιο δικτυο υποστηριζοντας coverflow;Eγώ πάντως θα το πάρω μόνο και μόνο για remote στο itunes, να βλέπω τα εξωφυλάκια μου κτλ!
Ειδαμε καπου αν δουλευει ως remote σε itunes αλλου mac στο ιδιο δικτυο υποστηριζοντας coverflow;
Λογικά δεν θα δουλεύει το application "remote"? Σίγουρα...Αλλά θα πρέπει να πάρεις ipad με wifi.
Eγώ πάντως θα το πάρω μόνο για αυτό.
Το application remote, όσο και όταν το είχα δοκιμασει, ΔΕΝ υποστηριζε Coverflow.
Εχει αλλαξει κάτι / κανω κάτι λάθος;
Όχι δεν έχει αλλάξει κάτι, αλλά μπορείς να κατεβάσεις το rowmote που υποστηρίζει itunes, plex, frontrow και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, στην ουσία είναι σαν το hardware remote της apple.
Και δουλεύει ακόμα καλύτερα από το remote.
Και υποστηριζει και Coverflow προφανως (βλέπεις δλδ μεσω Coverflow τα τραγουδια που εχεις στο Mac σου) ;
Ενδιαφερον, thanks!![]()
Εμ....Ναι, απλά δεν έχει ενδείξεις στην οθόνη, πρέπει να έχεις ανοιχτό τον προβολέα-τηλεόραση κλπ. Στην οθόνη δείχνει μόνο τα κουμπιά μου έχει και το αντίστοιχο hardware remote. Πάντως δουλεύει πολύ καλά και ταχύτατα.
Σόνι και καλά να βρείτε λόγους αγοράς για το iPad.....
Είπαμε, στο επόμενο μοντέλο.
Οτι και να κανεις, οτι και να λες, θα μεινεις με τον ποταπό 18-55 kitΚαι όχι μόνο iPhone..![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.