Παρουσίαση : iPad

1264623652763.png

Απάντηση: Re: Παρουσίαση : iPad

Όπως λέει και ο Σύριος, το iPad δεν είναι e-book reader, και δεν μπορεί να γίνει με την LCD οθόνη του. Όποιος έχει πιάσει στα χέρια του πραγματικό μηχάνημα με e-ink το καταλαβαίνει αμέσως.

Εκτός αν το θέλει κάποιος για να διαβάζει διαφημιστικά φυλλάδια, γεμάτα με animations και έγχρωμες φωτογραφίες (hint: το target audience του :p).

Πραγματικό e-book reader, στο οποίο θα διαβάσεις βιβλίο (ναι, βγαίνουν ακόμα τέτοια.. :p), δεν είναι.

Εγω δεν λεω οτι ειναι ή δεν ειναι ebook reader διοτι ακομα δεν εχω δοκιμασει να διαβασω βιβλιο με αυτο. Οταν το κανω, τοτε θα βγαλω συμπερασμα.
Το οτι δεν εχει e-ink μου ειναι παγερα αδιαφορο εφοσον κανει καλα την δουλεια του. Αν δεν την κανει ομως, θα ειμαι ο πρωτος που θα το κραξω. Η ιστορια ομως δειχνει το αντιθετο...

Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση : iPad

Εγω δεν λεω οτι ειναι ή δεν ειναι ebook reader διοτι ακομα δεν εχω δοκιμασει να διαβασω βιβλιο με αυτο. Οταν το κανω, τοτε θα βγαλω συμπερασμα.
Το οτι δεν εχει e-ink μου ειναι παγερα αδιαφορο εφοσον κανει καλα την δουλεια του. Αν δεν την κανει ομως, θα ειμαι ο πρωτος που θα το κραξω. Η ιστορια ομως δειχνει το αντιθετο...
Πριν δεν το έλεγες ʽτουμπανιασμένο e-readerʼ;

Καταλαβαίνω (και δεν το λέω ειρωνικά) ότι η λογική / οπτική σου δεν είναι από την τεχνική γωνία του πράγματος αλλά προσπάθησε να καταλάβεις: Διάβασε ένα βιβλίο στο macbook σου. Οι παράγοντες που θα σε κουράσουν (backlight καταρχήν) είναι ίδιοι και απαραλάχτοι σε κάθε LCD οθονη (και προφανώς και στο ipad).

Να εβλεπα δε ότι η Apple διατυμπάνιζε καμία ειδική τεχνολογία backlight ή κι εγώ δεν ξέρω τι (όχι πως μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο – εξʼ όσων είναι τεχνικά γνωστό μέχρι σήμερα) να κραταγα μία (μικρή) επιφύλαξη. Όμως δεν το κάνει.

Η ιστορία επίσης δεν έχει δείξει την δυνατότητα της Apple να καταργεί φυσικές τεχνικές προδιαγραφές.

Λοιπόν σε βαρέθηκα. Θα τα ξαναπούμε για το θέμα όταν σου γλυστρίσει από τα χέρια το νεο μου ipad :p

Ενταξει λοιπον: Το αν εγω ειμαι Apple Fanboy ή αν εσυ Γραφικος Ξερολας, προφανως θα το μαθουμε οταν παραλαβεις!

:p

Το τι είναι ή τι δεν είναι το ipad, της apple, έχει να κανει μονο με τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου. Κάνοντας customized αυτά που μπορεί να προσφέρει το μηχανημα με τις αναγκες που θελουν να ικανοποιησουν.

Προσωπικά είναι κατι αντίστοιχo που περίμενα καιρο τώρα...

εγω παντως θα παρω ενα (εκτος απο τους λογους για τους οποιουσ το χρειαζομαι κ δεν ειναι λιγοι) επειδη πρεπει.Πρεπει να εχω κι ενα τετοιο, να μη λειπει ρε παιδι μου απ τη μεγα συλλογη της apple..και για να μη φαω κ κραξιμο δηλαδη οτι κατι δεν εχω, χαχαχαχ

Re: Απάντηση: Παρουσίαση : iPad

Eγώ πάντως θα το πάρω μόνο και μόνο για remote στο itunes, να βλέπω τα εξωφυλάκια μου κτλ!
Ειδαμε καπου αν δουλευει ως remote σε itunes αλλου mac στο ιδιο δικτυο υποστηριζοντας coverflow;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση : iPad

Ειδαμε καπου αν δουλευει ως remote σε itunes αλλου mac στο ιδιο δικτυο υποστηριζοντας coverflow;

Λογικά δεν θα δουλεύει το application "remote"? Σίγουρα...Αλλά θα πρέπει να πάρεις ipad με wifi.

Eγώ πάντως θα το πάρω μόνο για αυτό.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση : iPad

Λογικά δεν θα δουλεύει το application "remote"? Σίγουρα...Αλλά θα πρέπει να πάρεις ipad με wifi.

Eγώ πάντως θα το πάρω μόνο για αυτό.

Το application remote, όσο και όταν το είχα δοκιμασει, ΔΕΝ υποστηριζε Coverflow.

Εχει αλλαξει κάτι / κανω κάτι λάθος;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση : iPad

Το application remote, όσο και όταν το είχα δοκιμασει, ΔΕΝ υποστηριζε Coverflow.

Εχει αλλαξει κάτι / κανω κάτι λάθος;

Όχι δεν έχει αλλάξει κάτι, αλλά μπορείς να κατεβάσεις το rowmote που υποστηρίζει itunes, plex, frontrow και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, στην ουσία είναι σαν το hardware remote της apple.

Και δουλεύει ακόμα καλύτερα από το remote.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση : iPad

Όχι δεν έχει αλλάξει κάτι, αλλά μπορείς να κατεβάσεις το rowmote που υποστηρίζει itunes, plex, frontrow και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, στην ουσία είναι σαν το hardware remote της apple.

Και δουλεύει ακόμα καλύτερα από το remote.

Και υποστηριζει και Coverflow προφανως (βλέπεις δλδ μεσω Coverflow τα τραγουδια που εχεις στο Mac σου) ;

Ενδιαφερον, thanks! :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση : iPad

Και υποστηριζει και Coverflow προφανως (βλέπεις δλδ μεσω Coverflow τα τραγουδια που εχεις στο Mac σου) ;

Ενδιαφερον, thanks! :)

Ναι, απλά δεν έχει ενδείξεις στην οθόνη, πρέπει να έχεις ανοιχτό τον προβολέα-τηλεόραση κλπ. Στην οθόνη δείχνει μόνο τα κουμπιά μου έχει και το αντίστοιχο hardware remote. Πάντως δουλεύει πολύ καλά και ταχύτατα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση : iPad

Ναι, απλά δεν έχει ενδείξεις στην οθόνη, πρέπει να έχεις ανοιχτό τον προβολέα-τηλεόραση κλπ. Στην οθόνη δείχνει μόνο τα κουμπιά μου έχει και το αντίστοιχο hardware remote. Πάντως δουλεύει πολύ καλά και ταχύτατα.
Εμ....

Άρα δεν κανει την δουλεια που λέμε.

Άρα δεν ξερουμε αν με το ipad θα παιζει coverflow οταν ελεγχεις itunes αλλων mac στο δικτυο.