Σωστά δεν σκέφτηκα οτι το νερό βρισκόταν σε χώρο που κινούταν και μετά ακινητοποιήθηκε βίαια. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση η κοπέλα θα κολούσε στο ταβάνι με μια ταχύτητα όχι ανάλογη της αρχικής ταχύτητας περιστροφής γιατί μόλις ακινητοποιήθηκαν τα περιστρεφόμενα τμήματα, θα άρχιζε όλο το σκάφος να περιστρέφεται γύρω απο τον οριζόντιο άξονά του μέχρι να το σταθεροποιήσουν τα συστήματά του.
Μάνο είναι FHD διπλό.Ενα δισκάκι έχει την 3D version και το άλλο δισκάκι την απλή.
Εγώ το προπαράγγειλα ήδη !:drool1:
Δεν το κοίταξα... Τον πίνακα θα συμβουλευόμουν ούτως ή άλλως... Πόσο βγαίνει ?
ο χρόνος στην 0.5 ταχύτητα φωτός, είναι μέσα στο σκάφος 1.15 πιο αργός απο αυτόν των έξω παρατηρητών.
τα 120 χρόνια μέσα στο σκάφος είναι 138 για τους έξω.
Τα 120 για τους έξω είναι 104 και κάτι ψιλά για τους μέσα.
Δεν θυμάμαι - στην ταινία τα 120 χρόνια αφορούσαν τους μέσα ή τους έξω ?
Μολις ειδα το Sunshine του Doyle http://www.imdb.com/title/tt0448134/
Να το δειτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Ο Αρκτουρος (που πλησιαζουν ο Jim και η Aurora μαζι, μετα απο 30 + 1 χρονια
ταξιδιου) βρισκεται στα 36.7 ετη φωτος απο ΕΜΑΣ. Αρα εχουν υπολογισει και τα
σχετικιστα του ταξιδιου. ΣΩΣΤΑ δειχνουν να τον φτανουν νωριτερα (στα 31 και οχι στα 37 ετη).
Αν και μου φαινεται μεγαλη η διαφορα αναμεσα σε 31 και 37 ε.φ. (με σταθερη ταχυτητα 0.5 c).
...Προετοιμαζουν την γενια που θα κανει την υπερτατη θυσια ... να ναυαγησει καπου στο κενο του διαστηματος
μονο και μονο για να δοκιμασουν τα σκαφη τους, ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ των ανθρωπων σε μια τετοια κατασταση.
Ολα θα μεταδοθουν πισω στην Γη. Η δευτερη γη θα βρεθει (ειναι ζητημα χρονου) ως εξωπλανητης.
Η κατασταση στην γη, δεν προκειται να καλυτερεψει .... επομενως .... δεν ειναι μια απλη ταινια SciFi.
Δεν χρειαζεται να συμφωνησετε μαζι μου. Την διαισθηση μου μοιραζομαι (μαζι σας).
Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι εγκληματικος ο Arthur .... please, do clarify !
Βιάζεσαι πολύ. Πρέπει πρώτα να βρουν την νέα Γη, να βρουν τρόπο να αναλύσουν την ατμόσφαιρα και το έδαφος αξιόπιστα και αν είναι άμεσα κατοικήσιμη, να στείλουν μια ομάδα για την οποία δεν θα ξανακούσουν τίποτα. Δε έχουν κανένα όφελος να αρχίσουν να στέλνουν επανδρωμένα σκάφη απο εδώ κι απο κεί.
Ξυπνώντας την την καταδίκασε σε μια μοναχική ζωή και θάνατο. Κι αν δεν της άρεσε ο Jim? Αν δεν τον συμπαθούσε ? Αν μια εβδομάδα αργότερα πέθαινε ο Jim απο έμφραγμα ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.