PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Αν επιθυμώ πληρωμή εντός Ελλάδος δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εκτός απ' ότι πρέπει να δώσω σε κάθε συναλλαγή στοιχεία της κάρτας μου.

Αν δε κάνω λάθος, γι' αυτό το λόγο επιλέξαμε σαν μεσολαβητή το PayPal (μόνο αυτό γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας μας) για να αποκλείσουμε τους κακόβουλους πωλητές και για να έχουμε τις υπηρεσίες προστασίας του PayPal.

Αν μια εταιρεία που έχει τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα ζητάει να πληρωθεί προφανώς αυτό μπορεί να γίνει τώρα απλά γνωρίζοντας τα στοιχεία της κάρτας του αγοραστή των προϊόντων της.

Μέσω PayPal δεν μπορώ να πληρώσω (εκτός αν έχω balance). Τι ακριβώς δεν έχω καταλάβει?

H wind δέχεται PayPal ή πληρωμές κατευθείαν από πιστωτική / χρεωστική? Εγώ το τελευταίο κατάλαβα...
Χθες δοκίμασα να βάλω λεφτά στο F2G με χρεωστική Mastercard της Πειραιώς και δεν πέρασε η συναλλαγή. Δύο φορές δοκίμασα, ίσως ήταν προσωρινό πρόβλημα.
Αμέσως μετά έκανα την συναλλαγή μέσω του PayPal, με χρέωση πιστωτικής Mastercard της Alpha. Πέρασε κανονικά.

Το ζήτημα είναι γιατί γίνονται κάποιες συναλλαγές με ελληνικές εταιρίες και κάποιες όχι.

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Προφανώς έχει σχέση το είδος της κάρτας που είναι συνδεδεμένος ο λογαριασμός PayPal.

Πρόσθεσα νεα κάρτα στο paypa (ETE) αλλά δεν γίνεται confirmed

Με Eurobank prepaid συνδεδεμενη με paypal τζιφος,παιρναμε καμμιά χαζομάρα από το ebay για να περναει η ώρα...ξερει κάποιος αν θα δοθεί λυση σύντομα;

Σήμερα με amex που εχω χρονια στο PayPal ,οντας η μόνη μου πιστωτική ,αγόρασα απο eBay.co.UK ένα ψιλοπραγμα απο κινα,αξιας 5 ευρω .Επισης δούλεψε η amex και στο PlayStation store.

Από τις 29/7 που εγιναν οι παραπανω συναλλαγες δεν ξαναδουλεψε ουτε μεσω paypal στο ebay ,ουτε απευθειας στο playstation store.....μου την ματιαξαν :flipout:

Παντως αν δουλεψει με αυτη τη κριση το paypal και οι αγορες εξωτερικου
αυτο ισως ειναι και η χαριστικη βολη για τα ετοιμοθανατα μικροκαταστηματα.

Δε νομίζω να γίνει τίποτα διαφορετικό απο ότι γινόταν τα τελευταία χρόνια. Πόσοι θα στραφούν σε τέτοιους τρόπους αγορών απο αυτούς που δεν το έκαναν ήδη;

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Eίναι στο χέρι τους νά αρπάξουν την ευκαιρία και νά προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές

Κι οπως φαινεται πολλοί άρπαξαν την ευκαιρία για να αναβιώσουν τους μαυραγορίτες του πολέμου

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Σωστός.
Απο αγγελιες ιδιωτών μέχρι και εμπόρους οι τιμες πήραν απότομη αύξηση.

Μάλλον εννοεί ότι τα Σκρούτζ ομαγαζα ανέβασαν τις τιμές του υπάρχοντος στοκ τους.

ο μαυραγοριτης ανθει διαχρονικα στην ελλαδα, με την πρωτη ευκαιρια....
τηλεφωνα ταμπλετ laptop ολα ειναι ενα 20 % πανω
εκμεταλευονται και το εμπαργκο ιντερνετικων αγορων...
και οσο κραταει τοσο ανεβαινουν οι τιμες....

έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο, ένα μαγαζί σαναυτά που πουλάνε κινητά στην ομόνοια,

ότι πρέπει να πουλήσει έναν χ αριθμό κινητών για να βγάλει τα έξοδα των 2-3 υπαλλήλων που έχει, συν το ενοίκιο συν κάποια έξοδα ,
και να μείνει και κάτι για να φάει αυτός και η οικογένειά του

αν ο αριθμός αυτός των χ κινητών γίνει χ/4 ή χ/10, πόσο παραπάνω πρέπει να βγάλει από το κάθε κινητό;

υπολογίστε επίσης ότι αυτοί εισάγουν τα κινητά μόνοι τους, πράγμα αδύνατο σήμερα με τα CC,

και έτσι το μικρό στοκ που τους έχει μείνει, είναι απολύτως λογικό να μην θέλουν να το "σκοτώσουν" με το μικρό κέρδος που δουλέυουν σε συνηθισμένες συνθήκες, αλλά να το πουλήσουν με μεγαλύτερο κέρδος

τα παραπάνω ισχύουν και για πολλούς άλλους τομείς της αγοράς

ΥΓ, δεν έχω καμμία σχέση με τα παραπάνω καταστήματα, παρά μόνο ως πελάτης