PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Δοκίμασα για αγορά από το aliexpress με κάρτα, και όπως ήταν αναμενόμενο απορρίφθηκε.
Όταν ο πωλητής μου έστειλε υπενθύμιση μετά από μερικές μέρες για την αγορά, του εξήγησα το πρόβλημα και μου πρότεινε ο ίδιος τη χρήση paypal σαν ιδιωτική πώληση με το ίδιο ποσό εκτός της πλατφόρμας του aliexpress. Έστειλα έτσι μαιλ και σε άλλους πωλητές στο aliexpress και όλοι μου απάντησαν ότι μπορούν να δεχτούν paypal -κάποιοι μέσα από λογαριασμό γνωστού τους τρίτου- χωρίς κάποιο έξτρα κόστος.. Με την ιδιωτική πώληση, χάνει κανείς βέβαια το trade assurance του aliexpress, δεν υπάρχει όμως πρόβλημα καθώς η αγορά καλύπτεται από την εγγύηση του paypal. Χρειάζεται μόνο λίγο προσοχή κατά την αποστολή του ποσού από την πλατφόρμα του paypal, όπου θα πρέπει κανείς να συμπληρώσει στην ειδοποίηση για τον πωλητή τα στοιχεία της αγοράς αν η αρχική συνεννόηση έγινε εκτός paypal, ώστε σε περίπτωση προβλήματος να μπορεί να στοιχειοθετηθεί claim.

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

εκανα τη διαδικασια αλλα δεν ειχε επιτυχία με καρτα της alphabank mastercard.
Μου εστειλα 20 δολλαρια αλλα οταν εβαλα την καρτα να πληρώσω δεν τη δέχτηκε.
ανθραξ ο θησαυρός.
δεν ξερω με αλλη καρτα αλλα με αυτη τζίφος.
ασε που με χρέωσε 2 ευρω καθε φορα που εκανα την διαδικασια...δεν ξερω γιατι....

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

τελικα εφταιγε οτι τα χρηματα στο balance, ηταν λιγοτερα (για κατι cent) απο το συνολικο κοστος των αγορων. Με την αφαιρεση ενος προιοντος, η πληρωμη εγινε δεκτη.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, ενώ έχει διαθέσιμο balance η κάρτα στο ebanking, όχι στο paypal όπως του φίλου παρακάτω.

Γεια σας,

χωρις balance αλλα με χρηματα στο λογαριασμο της τραπεζας, ALPA Bank, μολις δοκιμασα και δε με αφησε!

πως γίνεται γενικά να εμφανίσει balance και στο paypal ενώ φορτώνουμε κανονικά από ebanking?

Γιατί μπερδεύετε το balance του ebanking (δηλαδή λεφτά σε Ελληνική τράπεζα) με το PayPal? Αν δεν στείλετε πρώτα τα χρήματα στο PayPal πως θα εμφανιστούν στο balance σας;

Πώς γίνεται αυτό;

Απάντηση: Δελτίο τύπου από PayPal

Το μήνυμα - οδηγός του Κώστα ίσως είναι καλύτερα να προστεθεί στο πρώτο μήνυμα του θέματος.

Κι άλλη χαλάρωση στα capital controls ( http://www.nooz.gr/economy/epta-allages-sta-capital-controls) και των περιορισμών στις διαδικτυακές συναλλαγές του εξωτερικού. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποια αναλυτική εξήγηση για το τελευταίο - ξέρει κανείς κάτι;

Οι ειδήσεις στα ΜΜΕ έχουν άλλη έννοια ανάλογα πιο site τις γράφει Και πιο κόμμα υποστηρίζει...οπότε μάταιος ο κόπος να να ενημερωθείτε σωστά...

Διαβάζοντας την ίδια είδηση εδώ, βγάζω άλλα συμπεράσματα.

Εγω απο την αλλη δεν βγαζω κανενα συμπερασμα.

"Γίνεται ουσιαστική χαλάρωση στις διαδικτυακές συναλλαγές εξωτερικού."

Τι εννοει ο ποιητης. ? Ηταν και πριν χαλαρωμενα, αλλα οχι ουσιαστικα. ?
Σε τι χαλαρωνουν τωρα ουσιαστικα. ? Θα μυρισω τα νυχια μου. ?

Μπορει να εννοει οτι θα επιτρεψουν αγορες επιτελους (ισως με καποιο πλαφον)
Μπορει να εννοει οτι θα χαλαρωσουν κι αλλο τα ποσά που ηδη επετρεπαν να στειλεις (διδακτρα, εισητηρια κλπ)
Μα δεν μπορουν επιτελουν να βγαλουν μια ανακοινωση με σαφηνεια. ?

Καλημέρα!
προσπάθησα να ολοκληρώσω αγορά αθλητικού εξοπλισμού από γνωστό σαιτ sportsshoes.com αρχικά με προπληρωμένη της πειραιώς και στη συνέχεια με american express της alpha,τζίφος η δουλειά όπως και με paypal μέσω αυτών των καρτών, υπάρχει καμιά πιθανότητα με άλλη καρτα να κάνω την αγορά η άδικα ψάχνω δανεική κάρτα?
ευχαριστώ

Καλημέρα!
προσπάθησα να ολοκληρώσω αγορά αθλητικού εξοπλισμού από γνωστό σαιτ sportsshoes.com αρχικά με προπληρωμένη της πειραιώς και στη συνέχεια με american express της alpha,τζίφος η δουλειά όπως και με paypal μέσω αυτών των καρτών, υπάρχει καμιά πιθανότητα με άλλη καρτα να κάνω την αγορά η άδικα ψάχνω δανεική κάρτα?
ευχαριστώ

Eχει αναφερθει γενικως οτι η προπληρωμενη της πειραιως επιανε. Ομως στην προπληρωμενη να ΜΗΝ εχεις ΑΚΡΙΒΩΣ το ποσο της αγορας, αλλα κατι παραπανω.
Ειτε ετρωγε κολλημα με το εντελως αδειασμα της προπληρωμενης, ειτε τα χρηματα απλα δεν εφταναν για την πληρωμη του προιοντος ΚΑΙ τα νταβατζιλικα που θα φαει το paypal. (μετατροπη συναλλαγματος, προμηθεια)

Κανε εναν κοπο ξανα με την προπληρωμενη, εχοντας μεσα λιγο περισσοτερα χρηματα, ωστε το balance να αποκτησει μεγαλυτερο κασε.
(εκτος κι αν δεν καταλαβα και προσπαθησες απ'ευθειας αγορα μεσω των παραπανω καρτων συνδεδεμενες με το paypal και δεν χρησιμοποιησες το balance για πληρωμη)

Αν κάποιους τους ενδιαφέρει, η μέθοδος των 2 λογαριασμών PayPal έχει σε μένα 100% επιτυχία.

Μάλιστα, χθες δοκίμασα να κάνω refund στον εαυτό μου 200 και ακαριαία μεταφέρθηκαν (στο λογαριασμό απ' όπου αιτήθηκε να γίνει request money), τόσο το ποσό όσο και η προμήθεια του PayPal!

Σημαντικό: το ποσό μεταφέρθηκε απ' το balance (του ενός λογαριασμού) κατευθείαν στη πιστωτική (του άλλου)...

Προσπαθώ απευθείας με την προπληρωμένη Πειραιώς αλλά και με την american express απο το σαιτ απευθείας αλλά και με paypal,το μήνυμα που βγαζει με την προπληρωμενη απευθείας''there was an error with the payment. Please check your card to make sure all details are matched and retry.'' με την american express ''The PaymentSystem is not supported on the account'' δοκίμασα την american σε άλλο γνωστό σαιτ και παλι τζιφος αυτό είναι το μήνυμα ''The PaymentSystem is not supported on the account.please check the details provided or select another payment method''
στην προπληρωμένη έχω κοντα στα 2 ευρώ παραπάνω από την συναλλαγή.
Χρησιμοποιώντας paypal μου βγάζει και με τις 2 κάρτες ''At this time, we are unable to process your request.'' και Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase'' ενώ είναι και οι 2 κάρτες confirmed και verified.

Warewolf πως να χρησιμοποιήσω το balance?

Δεν έχει καμία δουλειά το PayPal να σου βγάζει αυτό το μνμ αφού δεν στέλνεις χρήματα στον πελάτη του (σ´εσένα δηλαδή) χρησιμοποιώντας πιστοποιημένη κάρτα από το paypal.
Μάλλον έχεις κάνει το παρακάτω λάθος.
Οταν πάτησες από το email που σου ήρθε το "pay with PayPal,σου άνοιξε η σελίδα του Paypal όπου εκει κυριαρχεί στην οθόνη το "Pay with my PayPal account" και ίσως πάτησες αυτό.
Λίγο πιο κάτω όμως έχει δεύτερη επιλογή.
Την "Pay with my credit or debit card" την οποία και πρέπει να επιλέξεις,δίνοντας στοιχεία κάρτας ΠΟΥ ΔΕΝ την έχεις καταχωρήσει στο PayPal.

Αν κάποιους τους ενδιαφέρει, η μέθοδος των 2 λογαριασμών PayPal έχει σε μένα 100% επιτυχία.

Μάλιστα, χθες δοκίμασα να κάνω refund στον εαυτό μου 200 και ακαριαία μεταφέρθηκαν (στο λογαριασμό απ' όπου αιτήθηκε να γίνει request money), τόσο το ποσό όσο και η προμήθεια του PayPal!

Σημαντικό: το ποσό μεταφέρθηκε απ' το balance (του ενός λογαριασμού) κατευθείαν στη πιστωτική (του άλλου)...
Με τι κάρτα το έκανες;;