ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
Μέλος Σωματείου
Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal
Μόλις μου έστειλα 40 ευρώ με χρεωστική MasterCard.Πολύ όμορφη και απλή διαδικασία.
Μόλις μου έστειλα 40 ευρώ με χρεωστική MasterCard.Πολύ όμορφη και απλή διαδικασία.
τελικα εφταιγε οτι τα χρηματα στο balance, ηταν λιγοτερα (για κατι cent) απο το συνολικο κοστος των αγορων. Με την αφαιρεση ενος προιοντος, η πληρωμη εγινε δεκτη.
Γεια σας,
χωρις balance αλλα με χρηματα στο λογαριασμο της τραπεζας, ALPA Bank, μολις δοκιμασα και δε με αφησε!
Γιατί μπερδεύετε το balance του ebanking (δηλαδή λεφτά σε Ελληνική τράπεζα) με το PayPal? Αν δεν στείλετε πρώτα τα χρήματα στο PayPal πως θα εμφανιστούν στο balance σας;
Διαβάζοντας την ίδια είδηση εδώ, βγάζω άλλα συμπεράσματα.
Καλημέρα!
προσπάθησα να ολοκληρώσω αγορά αθλητικού εξοπλισμού από γνωστό σαιτ sportsshoes.com αρχικά με προπληρωμένη της πειραιώς και στη συνέχεια με american express της alpha,τζίφος η δουλειά όπως και με paypal μέσω αυτών των καρτών, υπάρχει καμιά πιθανότητα με άλλη καρτα να κάνω την αγορά η άδικα ψάχνω δανεική κάρτα?
ευχαριστώ
Με τι κάρτα το έκανες;;Αν κάποιους τους ενδιαφέρει, η μέθοδος των 2 λογαριασμών PayPal έχει σε μένα 100% επιτυχία.
Μάλιστα, χθες δοκίμασα να κάνω refund στον εαυτό μου 200 και ακαριαία μεταφέρθηκαν (στο λογαριασμό απ' όπου αιτήθηκε να γίνει request money), τόσο το ποσό όσο και η προμήθεια του PayPal!
Σημαντικό: το ποσό μεταφέρθηκε απ' το balance (του ενός λογαριασμού) κατευθείαν στη πιστωτική (του άλλου)...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.