Δηλαδή να φάω και προμήθεια; Στις άλλες συναλλαγές που μου έστελναν invoice δεν είχε κάποια προμήθεια. Αλλά δοκίμασα και το "φίλοι και οικογένεια" και πάλι τα ίδια...
Όχι, δε γνωρίζω. Πώς μπορώ να τη βρω δηλαδή, να ρωτήσω την τράπεζα; Δε μου φαίνεται να έχει και πολύ νόημα - για την ώρα τουλάχιστον. Θα ξαναπροσπαθήσω αύριο και βλέπουμε.
Δηλαδή να φάω και προμήθεια; Στις άλλες συναλλαγές που μου έστελναν invoice δεν είχε κάποια προμήθεια. Αλλά δοκίμασα και το "φίλοι και οικογένεια" και πάλι τα ίδια...
Κάτσε ρε συ, όταν πήγα να πληρώσω για φίλους και οικογένεια μου έβγαλε προμήθεια (στο goods and services λέει ξεκάθαρα ότι δε χρεώνουν, άρα στο άλλο χρεώνουν). Επίσης δεν έχεις μεγαλύτερη διασφάλιση στην αγορά για dispute κτλ. αν διαλέξεις goods and services; Μπορεί να λέω κι ό,τι να'ναι δεν ξέρω.
Πάντως το είπα στον πωλητή και μου έστειλε link για απευθείας πληρωμή μέσω PayPal, αλλά τα ίδια. Εκεί μου έβγαλε "ελέγξτε με το πιστωτικό σας ίδρυμα", κάτι τέτοιο (όχι σε ελληνικά). Σε άλλον που είχα πληρώσει επιτυχώς μου είχε στείλει invoice και το εξόφλησα μέσω PayPal - πάλι με direct link αλλά άλλο interface.
Κάτσε γιατί μάλλον δε λέμε το ίδιο πράγμα. Έχω ένα λογαριασμό PayPal συνδεδεμένο μόνο με κάρτα. Όταν πάω να πληρώσω λέει πληρωμή για goods/services (με σημείωση ότι δε θα χρεωθώ κάτι παραπάνω) ή μεταφορά χρημάτων σε φίλους (κάπως έτσι - δεν το έχω μπροστά μου τώρα). Και με τους δύο τρόπους τρώω πόρτα (βάζω την email του πωλητή για να προχωρήσω τη συναλλαγή). Εσύ πώς εννοείς τη μεταφορά χρημάτων;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.