pentax k-x

Να σας ρωτήσω λίγο κάτι... Από βάρος πώς πάει η μηχανή?? Ρωτάω διότι παντού πλασάρεται ως ελαφριά και μικρή και εν τελει με τις 4 μπαταρίες ΑΑ καταλήγει να είναι βαρύτερη του ανταγωνισμού... :angry::angry:

Να σας ρωτήσω λίγο κάτι... Από βάρος πώς πάει η μηχανή?? Ρωτάω διότι παντού πλασάρεται ως ελαφριά και μικρή και εν τελει με τις 4 μπαταρίες ΑΑ καταλήγει να είναι βαρύτερη του ανταγωνισμού... :angry::angry:

οχι δα στον μεσο ορο ειναι εμενα προσωπικα δεν με βαραινει καθολου

Είναι μόλις 35gr βαρύτερη από την Canon Rebel T1i...

Pentax K-x
Weight:
18.2 oz / 515g

Pentax K2000
Weight:
18.5 oz/ 524g

Canon Rebel T1i
Weight:
16.9 oz/480g

Nikon D5000
Weight:
19.8 oz/560g

Πηγή

θα ηθελα την γνωμη σας για τις φωτο, άλλωστε για αυτό τις ανέβασα, καθως ειναι και οι πρωτες μου με την πενταξ μου.

Ερωτησουλα: οι φωτο που ανεβασα γιατί δεν σχολιαστηκαν καθολου?

Δε σχολιάστηκαν σε σχέση με τι? Σα θέμα? Σα pentax k-x ?

Έχε υπόψη σου πως μπορεί εσένα να σου κάνει εντύπωση που βλέπεις εικόνα στα 6400 iso άλλα υπάρχει πολύς κόσμος εδώ που είναι πολύ καιρό στις dSlr και δε του κάνει καθόλου εντύπωση.

Τώρα αν θες να σχολιαστούν σα θέμα, μάλλον πρέπει να τις βάλεις στην κατηγορία Φωτογραφία στο αντίστοιχο θέμα.

Αν θες την προσωπική μου άποψη, δε θα τραβούσα 6400 ειδικά φωτογραφίες που θέλω να μου μείνουν. Επίσης οι νυχτερινές δεν έχουν θέμα...

@thankin ισχύει ότι σου έγραψε ο drek. Μια και το ξαναρώτησες να σε ρωτήσω έχεις κάνει εντονο NR σε αυτές του ψηφιδωτού? Δεν βλέπω noise για 6400 και ταυτόχρονα υπάρχει μια θολούρα στις λεπτομέρειες . Πάντως έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο θεμα είναι υπερβολικά δυσκολο για φωτογράφιση ειδικά χωρίς φωτισμό αν και είμαι άσχετος σε αυτά τα θέματα.
Τα χρώματα σε αυτή με τον μικροπωλητή είναι εντυπωσιακά
Με τους κιτ φακούς είναι?

@thankin ισχύει ότι σου έγραψε ο drek. Μια και το ξαναρώτησες να σε ρωτήσω έχεις κάνει εντονο NR σε αυτές του ψηφιδωτού? Δεν βλέπω noise για 6400 και ταυτόχρονα υπάρχει μια θολούρα στις λεπτομέρειες . Πάντως έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο θεμα είναι υπερβολικά δυσκολο για φωτογράφιση ειδικά χωρίς φωτισμό αν και είμαι άσχετος σε αυτά τα θέματα.
Τα χρώματα σε αυτή με τον μικροπωλητή είναι εντυπωσιακά
Με τους κιτ φακούς είναι?

οχι δεν εχω κανει καποια επιπλεον κινηση μειωσης του θορυβου. Οτι τραβηξε η μηχανη με στοιχεια που σας εδωσα. Ναι ολες οι φωτο ειναι με τους κιτ φακους, ο μικροπωλητης με τον 50-200

:offtopic: αν και δεν ειμαι φαν οφειλω να ομολογησω οτι το σατουρν εχει με διαφορα τις περισσοτερες στημενες slr απο οποιο αλλο μαγαζι της πολης που ειχα επισκευτει , κατα την διαρκεια της ερευνας για αγορα μηχανης. Εχει τουλαχιστον 10-12 slr στημενες προς χρηση , οταν το μαξ που ειδα σε μαγαζια του ανταγωνισμου ηταν 3 ή 4.

Είναι εκθεσιακό κομμάτι σε αυτήν την τιμή, έτσι? Απλά για να μην πηγαίνει κάποιος άδικα όπως έκανα εγώ...

Εκτός φυσικά αν ενδιαφέρεται για εκθεσιακό μοντέλο...

Δεν ξέρω , αλλα δεν νομιζω να ήταν το εκθεσιακο, να μην σε παρω και στο λαιμο ομως. Κάνει ενα τηλ. και ρωτας.

Πήρα τηλ και μου είπαν ότι έχουν και απόθεμα... Πήγα από εκεί και μου λέει ότι είναι το εκθεσιακό στην τιμή αυτή και αν θέλω μπορώ να την παραγγείλω στα 580 ευρώ...

Το απόθεμα αναρωτιέμαι που είδαν...

Στα 580 ή 680 (για το κιτ με τους 2 φακους μιλαμε)? Αν σου ειπαν 580 η τιμη ειναι σουπερ η καλυτερη της αγορας!

Στα 580 ή 680 (για το κιτ με τους 2 φακους μιλαμε)? Αν σου ειπαν 580 η τιμη ειναι σουπερ η καλυτερη της αγορας!

Στα 580 το κιτ με τον ένα φακό...

Τελικά το παρήγγειλα από το e-shop που το είχε στα 489... Τους ρώτησα και μου είπαν ότι σε αυτήν την τιμή θα μου το φέρουν... Άσχετα αν ανεβεί μετά από την παραγγελία η τιμή...

Ελπίζω να αποδειχθούν τίμιοι... Ειδάλλως θα μεταπηδήσω στην Nikon D3100...

Στα 580 το κιτ με τον ένα φακό...

Τελικά το παρήγγειλα από το e-shop που το είχε στα 489... Τους ρώτησα και μου είπαν ότι σε αυτήν την τιμή θα μου το φέρουν... Άσχετα αν ανεβεί μετά από την παραγγελία η τιμή...

Ελπίζω να αποδειχθούν τίμιοι... Ειδάλλως θα μεταπηδήσω στην Nikon D3100...
στα 580 με ενα φακο ειναι πολυ ακριβη, εγω οπως σου ειπα ειδα στα 599 με 2 φακους

στα 580 με ενα φακο ειναι πολυ ακριβη, εγω οπως σου ειπα ειδα στα 599 με 2 φακους

Αν λες για το σατουρν ηταν στα 450 το εκθεσιακό με τον ενα φακο...

Και στα 599 το εκθεσιακό με τους 2 φακους...

70-300 θα είναι είτε ο sigma Που βρήκες είτε ο tamron. Τον tamron τον πήρα μτχ πριν λιγο καιρό στα 90 ευρώ + αποστολή. Δεδομένου ότι καινουριοι έχουν περίπου 160 ευρώ πιστεύω ότι γύρω στα 100 αν βρεις κάποιον απο τους 2 είναι μια χαρά!