Να σας ρωτήσω λίγο κάτι... Από βάρος πώς πάει η μηχανή?? Ρωτάω διότι παντού πλασάρεται ως ελαφριά και μικρή και εν τελει με τις 4 μπαταρίες ΑΑ καταλήγει να είναι βαρύτερη του ανταγωνισμού... :angry::angry:
θα ηθελα την γνωμη σας για τις φωτο, άλλωστε για αυτό τις ανέβασα, καθως ειναι και οι πρωτες μου με την πενταξ μου.
Δε σχολιάστηκαν σε σχέση με τι? Σα θέμα? Σα pentax k-x ?
Επίσης οι νυχτερινές δεν έχουν θέμα...
@thankin ισχύει ότι σου έγραψε ο drek. Μια και το ξαναρώτησες να σε ρωτήσω έχεις κάνει εντονο NR σε αυτές του ψηφιδωτού? Δεν βλέπω noise για 6400 και ταυτόχρονα υπάρχει μια θολούρα στις λεπτομέρειες . Πάντως έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο θεμα είναι υπερβολικά δυσκολο για φωτογράφιση ειδικά χωρίς φωτισμό αν και είμαι άσχετος σε αυτά τα θέματα.
Τα χρώματα σε αυτή με τον μικροπωλητή είναι εντυπωσιακά
Με τους κιτ φακούς είναι?
Στα 580 ή 680 (για το κιτ με τους 2 φακους μιλαμε)? Αν σου ειπαν 580 η τιμη ειναι σουπερ η καλυτερη της αγορας!
στα 580 με ενα φακο ειναι πολυ ακριβη, εγω οπως σου ειπα ειδα στα 599 με 2 φακουςΣτα 580 το κιτ με τον ένα φακό...
Τελικά το παρήγγειλα από το e-shop που το είχε στα 489... Τους ρώτησα και μου είπαν ότι σε αυτήν την τιμή θα μου το φέρουν... Άσχετα αν ανεβεί μετά από την παραγγελία η τιμή...
Ελπίζω να αποδειχθούν τίμιοι... Ειδάλλως θα μεταπηδήσω στην Nikon D3100...
στα 580 με ενα φακο ειναι πολυ ακριβη, εγω οπως σου ειπα ειδα στα 599 με 2 φακους
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.