pentax k-x

καλορίζικη. Εγώ έκλεισα 1.5 μήνα με την k-x και ακόμα την ανακαλύπτω!! Όταν σου δοθεί η ευκαιρία πάρε έναν σταθερό φωτεινό φακό και θα χαρείς να βγάζεις πορτραίτα!!

Ευχαριστώ ,εγώ την έχω 20 μέρες και με εχει ενθουσιάσει! Ηδη εχω κάνει 1500 κλικ! Βοηθούσε και τα θέματα της εκδρομής μου βέβαια!

imgp0744c.jpg

imgp0746w.jpg

κανα δυο φωτο νυχτερινες, δυστυχως χωρις τριποδο, αλλα παλι νομιζω αξιζουν. Ειναι απιστευτη ή ευκολια νυχτερινης φωτογραφισης για την κατηγορια της και ίσως οχι μονο

Last edited by a moderator:
Φίλε μου μήπως θα μπορούσες να δίνεις και EXIF data? π.χ. iso ? για να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα ? :)

Η 0295 F5.6 1/500 iso-200 εστιαση 200mm, η 0178 F5.6 1/30 iso-200 εστιαση 50mm,η 0189 F4.5 1/60 iso-400 εστιαση 38mm, η 193 F5.6 1/50 iso-400 εστιαση 55mm, ολες χωρις φλας.

θα ηθελα την γνωμη σας για τις φωτο, άλλωστε για αυτό τις ανέβασα, καθως ειναι και οι πρωτες μου με την πενταξ μου.

Έκλεισα και εγώ τη δικιά μου μηχανή από εδώ καθώς πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή προσφορά.

639 το πηρα το πακετο αυτο πριν 20 μερες. Επεσε και ειναι σε σουπερ τιμη!! Θα την ευχαριστηθεις!

Έκλεισα και εγώ τη δικιά μου μηχανή από εδώ καθώς πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή προσφορά.

η τιμη αυτη ειναι η καλυτερη στην ευρωπη μετα το ψαξιμο που εκανα ειναι πραγματικη ευκαιρια

:offtopic: παντως απο την εκδρομη μου στην Πολη ειδα ενα γεγονος που πρεπει να το καταγραψω, γνωστο ειναι αλλα το διαπιστωσα και με τα ματια μου. Πρεπει να ειδα τουλαχιστον 100 με 120 τουριστες με slr καμερες. Οι μισοι ειχαν νικον οι αλλοι μισοι κανον (λιγοι παραπανω μαλλον οι κατοχοι νικον) και 2 ειχαν πενταξ! Εγω και ενας ακομα!!!