pentax k-x

Καλα λογια μπορει να ακουστουν για οτιδηποτε , μην πετατε τα χρηματα σας , 1) απο τοτε που βγηκαν οι Eneloop δεν αξιζει να παρετε αλλες..και
2) ποτε δεν αγοραζουμε φορτιστη που φορτιζει τις μπαταριες πολυ γρηγορα η δεν εχει ανεξαρτητα καναλια για καθε μπαταρια .

edit : Δοκιμασμενα αυτα που λεω αλλα προσοχη γιατι κυκλοφορησαν Enellops μαιμουδες.

Last edited:
Καλημέρα!Που μπορώ να ποσταρω μερικές φωτό που πήρα με την K-x για να με ...κατακεραυνώσετε;lol

Καλημέρα!Που μπορώ να ποσταρω μερικές φωτό που πήρα με την K-x για να με ...κατακεραυνώσετε;lol

Το πολύ-πολύ να σε πασαλείψουμε με πίσσα και πούπουλα... :flipout:

καλημέρα

μόλις χθες μπήκα κι εγώ στο club της Pentax k-x. Να φανταστείτε δεν έχει ούτε κλικ ακόμα. Την πήρα καινούρια με το γνωστό κιτ 18-55 από τον Παπαδάκη στο Σύνταγμα στα 389 ευρώ.

Re: Απάντηση: pentax k-x

καλημέρα

μόλις χθες μπήκα κι εγώ στο club της Pentax k-x. Να φανταστείτε δεν έχει ούτε κλικ ακόμα. Την πήρα καινούρια με το γνωστό κιτ 18-55 από τον Παπαδάκη στο Σύνταγμα στα 389 ευρώ.

500 δεν έχει ή κάνω λάθος ?

http://pttl.mattdm.org/

Εγώ τσίμπησα το Sigma EF-530 DG Super...

ευχαριστώ για την απάντηση Στέλιο. μια ερώτηση:
διαβάζοντας το review απο το λινκ που έδωσες κατάλαβα ότι με το sigma μπορείς να κάνεις το εξής

στήνεις κάπου το φλας μόνο του και αυτό συνεργάζεται ασύρματα με το ενσωματωμένο και λειτουργούν συνδυαστικά.... Κατάλαβα καλά??

Σωστά κατάλαβες, αλλά το πήρα μόλις χθες και δεν έχω αρχίσει τις δοκιμές ακόμα...

Επειση "ψηνομαι" για την συγκεκριμμενη και επειδη θα κανω ενα ταξιδακι στο Μοναχο συντομα, ξερει κανεις καποιο μαγαζι εκει απο οπου θα μπορουσα να την παρω πιο φτηνα ή να την παρω απο εδω τελικα;

Ας ανεβάσω και γω κάποια δείγματα σε υψηλά iso με k-x και τον καινούριο sigma 17-70 os hsm κλπ...

ISO: 3200
Έκθεση: 1/8 δευτερόλεπτο
Διάφραγμα: 2.8
Εστιακή απόσταση: 21mm
_IGP3094.jpg

ISO: 4000
Έκθεση: 1/13 δευτερόλεπτο
Διάφραγμα: 3.5
Εστιακή απόσταση: 39mm
_IGP3087.jpg

ISO: 1600
Έκθεση: 1/8 δευτερόλεπτο
Διάφραγμα: 2.8
Εστιακή απόσταση: 17mm
_IGP3080.jpg

Ολες είναι τραβηγμένες στο ''ελατος club'' λίγο πιο πάνω από
Επτάλοφο (Αγόριανη)... Η ομίχλη ήταν απίστευτη τρομάξαμε να φτάσουμε...

Η πρώτη είναι έξω από το σαλέ, είχε έναν προβολέα που χτύπαγε πάνω στα δέντρα, σε συνδυασμό με την ομίχλη βγήκε έτσι...

Στέλιο,
να υποθέσω οτι χρησιμοποίησες το OS του φακού και όχι τον σταθεροποιητή της μηχανής;
Πήρα και εγώ πρόσφατα το φακό και διαπίστωσα οτι είναι αρκετά αποτελεσματικό!
Καλή χρονιά!
Γιώργος

Last edited:
Σωστά υπέθεσες φίλε spageo, είναι όντως πιο αποτελεσματικός, έχω δοκιμάσει και με ταχύτητα 1/4s και βγήκε μια χαρά...

Τρώει πολύ μπαταρία όμως...