Penthouse HD

Σεραφημ ενταξη κανενα προβλημμα απλα επειδη μου εδωσε την απαντηση!!!

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043-bye-

Re: Απάντηση: Penthouse HD

Ναι αλλα αφου τα πουλακια ερχονται μονο με ψψψαμ γινεται με κανεναν αλλο τροπο?

Δε καταλαβαίνω τι είναι τα πουλάκια και τα ψψψαμ και δε μου αρέσει να μιλάω με μισόλογα και συνθηματικά.

Το drecrypt, και ποιο συγκεκριμένα η κάρτα του Platforma HD παίζει μόνο με μία ειδική έκδοση του mpcs σαν server (version 16d) και mgcamd σαν client. Οπότε αν αγοράσεις συνδρομή στο Platforma HD και θες να το δεις στο dreambox σου, θες αυτό το συνδυασμό.

Το CCcam δεν καταλαβαίνει το CAID του drecrypt και βγάζει FFFFFF, ακόμα και αν το κανάλι είναι multicrypt (δηλαδή έχει και άλλα CAIDs). Λογικά κάποια επόμενη έκδοση θα διορθώσει αυτό το πρόβλημα και θα το υποστηρίζει.

Όλα τα παραπάνω αναφέρονται στη νόμιμη θέαση του πακέτου Platforma HD (που έχει κωδικοποίηση drecrypt) σε μη ιδιοκτησιακό δέκτη ή cam.

Άμα βαριέσαι να κατεβάζεις απ' το internet το "υλικό" που προτιμάς, και έχεις spare ;) KAI κάνεις σωστά το registration της καρτούλας – τότε αξίζει

Γεια σας κι από εμένα!
Είμαι τελείως καινούργιος και άπειρος από θέματα δορυφορικά!Πρέπει ο HD δέκτης που θα πάρω να έχει κάποια συγκεκριμένα πράγματα πάνω για να μπορώ να πιάνω το Penthouse HD?Ποιον καλό δέκτη θα μου προτείνατε για να βλέπω κυρίως HD κανάλια και 3d επίσης.Για το Penthouse HD και άλλα σχετικα κανάλια τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει ο HD δέκτης μου;
Επίσης να πω ότι βρίσκομα Ηράκλειο Κρήτης.Ξέρει κανείς από εδώ αν μπορώ να πιάσω το Penthouse HD και τι πιάτο μου συστήνετε να βάλω;(Μέγεθος και μάρκα αν είναι δυνατόν!)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Φιλικά,
Μάνος.

Υπάρχει και στις 19Ε, άμα θες - στο γαλλικό πακέτο. Άμα ζητάς αυτό στις 9Ε, τότε ο hd δέκτης σου θα πρέπει να έχει υποδοχή για μοντούλα (CI).
Με 90άρι θα 'σαι άνετος :coool:
Για δέκτη δες το προηγούμενο θέμα http://www.avclub.gr/forum/showpost

Last edited:
Οταν λες 90αρι τι εννοείς?? Έχουν κάποια διαφορά αυτά τα δύο?Θα ήθελα και τα 3 κανάλια που έχει!Επειδή είμαι τελείως άσχετος ,από Ηράκλειο Κρήτης που είμαι πιάνουν οι σχετικοί δορυφόροι?Κάπου άκουσα και για δέκτες με CI+.Είναι καλό ο HD δέκτης μου να έχει?Ενδιαφέρομαι και για να βλέπω δορυφορικό 3d υπόψιν.Πόσο μεγάλο πιάτο χρειάζομαι?!

Ευχαριστώ και πάλι!
Μάνος.

Οταν λες 90αρι τι εννοείς?? Έχουν κάποια διαφορά αυτά τα δύο?Θα ήθελα και τα 3 κανάλια που έχει!Επειδή είμαι τελείως άσχετος ,από Ηράκλειο Κρήτης που είμαι πιάνουν οι σχετικοί δορυφόροι?Κάπου άκουσα και για δέκτες με CI+.Είναι καλό ο HD δέκτης μου να έχει?Ενδιαφέρομαι και για να βλέπω δορυφορικό 3d υπόψιν.Πόσο μεγάλο πιάτο χρειάζομαι?!

Ευχαριστώ και πάλι!
Μάνος.

Δεν χρειάζεσαι δέκτη που να υποστηρίζει CI+ για να δεις Penthouse HD. Χρειάζεσαι ένα δέκτη HD με υποδοχή CI (common interface) στην οποία και θα τοποθετήσεις την μοντούλα μαζί με την κάρτα που θα σου δώσουν με την συνδρομή.
Το CI+ δεν έχει σχέση με 3D, όλοι οι HD δέκτες υποστηρίζουν 3D, το ερώτημα όμως είναι...τι θα δεις σε 3D δορυφορικά πέρα απο τα promo κανάλια;
Τελος το CI+ ...δεν ειναι καλό για τον καταναλωτή (περιορισμοί εγγραφών κλπ) αλλά τα στούντιο του χολιγουντ το θεωρούν καλό. Για την Ελλάδα θα ειχε νόημα μόνο αν η Nova έδινε σκέτη κάρτα, παντρεμένη με μοντούλα Irdeto CI Plus (που ειναι τεχνικά εφικτό αλλά...δεν δίνει.)

Η καρτούλα χρειάζεται οπωσδήποτε το CI που δίνουν μαζί για να παίξει ?
Αν η κάρτα μπει απευθείας σε δέκτη με UCAS δεν θα παίξει ?

Ωχ........
δηλαδή όσοι έχουν HD δέκτη χωρίς CI δεν παίζει !
Νόμιζα πάντως ότι στο site τους πούλαγαν και την καρτούλα σκέτη ?

Ωχ........
δηλαδή όσοι έχουν HD δέκτη χωρίς CI δεν παίζει !
Νόμιζα πάντως ότι στο site τους πούλαγαν και την καρτούλα σκέτη ?

Οχι δεν πωλείται σκέτη κάρτα, άλλωστε θα ήταν άχρηστη!
Απ όσο γνωρίζω κανείς δεν κατάφερε ακόμη να παίξει την κάρτα αυτή σε card reader εδω και 10 μήνες που κυκλοφορεί, ενα απο τα παραδείγματα που δείχνουν ότι "δεν σπάζουν όλα", όπως διατείνονται ορισμένοι.

Ζαλίσατε όλο τον κόσμο με το πάντρεμα!
Η κάρτα παίζει (κάμποσες ώρες, αναλόγως το rev), «απλά» δεν κάνει update

Ζαλίσατε όλο τον κόσμο με το πάντρεμα!
Η κάρτα παίζει (κάμποσες ώρες, αναλόγως το rev), «απλά» δεν κάνει update

Οι δικές μου πληροφορίες δε συμφωνούν με αυτό που γράφεις. Είσαι σίγουρος ότι μιλάς για το Penthouse HD στις 9 με drecrypt;

Σε τι emu παίζει; (έστω και χωρίς update)

η Astra 1H (19.2E) - 12669.50 V που ειναι το penthouse hd ειναι δυσκολη συχνοτητα με 1μ πιατο?γιατι δεν την κατεβαζω ρε γμτ.

Αθήνα δεν είναι δύσκολη, μάλλον θέλει μικρορύθμιση το lnb