Περί ανέμων και υδάτων..

Παντελής

Supreme Member
10 April 2010
5,604
Κερατσίνι
αφορμη να ξεκινησω αυτο το thread ηταν η επισκεψη μου σημερα σε ενα μεγαλοκαταστημα και η ματια που εριξα στα καλοκαιρινα και ειδη καμπινγκ.και μη μπορωντας να μπορω να τα βαλω αυτα που ειδα καπου συγκεκριμενα ανοιξα νεο κομματι να τα λεμε κιολας γενικα.λοιπον ειδα ααααααπειρους φακους κεφαλης,σπαστους,ετσι,αλλιως,απο εκεινο,απο το αλλο,μικρους μεγαλους,κρεμαστους,lantern,μεχρι και ανεμιστηρακι οροφης αντισκοινου με ενσωματομενο φως.χαρακτηριστικο ολων η εντονη διαφημηση στα led.συγκεκριμενα bulb led.απο 1 μεχρι ....αμετρητα..θυμηθηκα εμενα που τα αγοραζα ολα αυτα και χαμογελασα.βεβαια και γω την παταγα.τλσπ μπηκα στον πειρασμο και δοκιμασα αρκετα απο ολα αυτα μιας και επαιζε και αυτη η δυνατοτητα στον τεραστιο διαδρομο με τους φακους.μια λεξη.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.30 λεντ και να μην βλεπω την παλαμη μου στα 20 εκατοστα.και ποσος κοσμακης θα παρει στοιβες απο αυτα τα πραματα και θα κοκορευεται κιολας ''πηρα ενα εργαλειο...20 λαμπακια εχει,θα σκοτωνει''.και το κακο ειναι οτι αμα βγαλει τις διακοπες τυχερος θα ειναι..
δεν περιγραφω αλλο(πιαστηκαν τα δακτυλα μου :BDBDG54: )
Υ.Γ Ασταναπανε ημουν ευβοια σημερα..:music-smiley-005:

ελα που ησουν? Εγω δυστυχως ειμαι Βορεια Ελλαδα για Δουλεια. Εχω παρει και τους φακους μου μαζι πολυ ευκολια να εχεις ενα καλο φακο μαζι.

Γενικως για τους φακους που λες, αντε να ειναι 50 λουμενς με 20 λεδ. Δυστυχως δεν ειναι φακοι αυτοι. Για να φανταστεις πηρα εναν C2H στον πατερα της κοπελιας μου που ειναι κυνηγος και τρελαθηκε. Ο ανθρωπος ειχε ενα καρο απο αυτους τους φακους που λες. Και μολις τους ειπα οτι αυτος ειναι μονο με ενα LED δεν το πιστευε. Τον αναψε βραδυ και απλα εμεινε αφωνος.

ελα που ησουν? Εγω δυστυχως ειμαι Βορεια Ελλαδα για Δουλεια. Εχω παρει και τους φακους μου μαζι πολυ ευκολια να εχεις ενα καλο φακο μαζι.

Γενικως για τους φακους που λες, αντε να ειναι 50 λουμενς με 20 λεδ. Δυστυχως δεν ειναι φακοι αυτοι. Για να φανταστεις πηρα εναν C2H στον πατερα της κοπελιας μου που ειναι κυνηγος και τρελαθηκε. Ο ανθρωπος ειχε ενα καρο απο αυτους τους φακους που λες. Και μολις τους ειπα οτι αυτος ειναι μονο με ενα LED δεν το πιστευε. Τον αναψε βραδυ και απλα εμεινε αφωνος.
ερχομαι καθε 15 απο ψαχνα μεχρι μετα τα κοσκινα στα ζαρκα.
εγω οταν εδειξα σε ενα φιλο μου μεγαλο στην ηλικια τον pd20 μου ειπε...''ωραιος αλλα δεν εχει λαμπακι''@#$?.,

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί ανέμων και υδάτων..

προτεινε και βλεπουμε...απλα δεν εχω δει πολλα μοντελα και δεν γνωριζω τετοιους φακους

σε smooth ρεφλεκτορα δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες
ITP SC1 Eluma Cree XP-E R2
Olight I10 Infinitum Flashlight I-10
Olight I15 Infinitum Flashlight I-15
JETBeam JET-I PRO V3.0 CREE R2
JETBeam RRT-0
EagleTac P10C
EagleTac PC20C & PC20A ( αναμενετε )
Surefire E1B
αν σκεφτω τιποτα´λλο θα γραψω

αν σου αρεσει το ring πηγαινε με κλειστα τα ματια για τον RRT-0...πολλα λεφτα ομως.... αν δεν σου αρεσει το ring πηγαινε για SF αλλα και παλι πολλα τα λεφτα.

Γενικως αν εχεις να δωσεις τοσα λεφτα παρε εναν και καλο και μετα τιποτα,,,αλλα περιμενε τον SF LX1 νομιζω πως στα μεσα του αλλου μηνα θα ειναι μαζι μας.

Ο ιδιος ειναι/.... τον εχει φιλος....

απλα η τιμη ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.........για τα κοροιδα

τουλαχιστον λεει τιποτε γιατι χαρακτηριστικα δεν ειδα

τι ειναι αυτο ρε...οχι μην ασχολεισαι....αν ειναι να παρεις αυτο το ριμαδι παρε εναν Surefire.

τι ειναι αυτο ρε...οχι μην ασχολεισαι....αν ειναι να παρεις αυτο το ριμαδι παρε εναν Surefire.
οχι δεν ενδιαφερομαι επεσα εχτες ψαχνοντας κατι αλλο και μου εκανε εντυπωση η τιμη με την εικονα ενος ξεπερασμενου φακου,τωρα το τι λεει ο θεος κι ψυχη του...

απο κατασκευη εινια καλος..απο λαμπιτσες δυσκολα αλλα μαλλον ταιριαζουν και αλλων εταιριων....αξιζει μονο για οπλο και δεν σημκωνει μετατροπη σε LED

παιδια μετα απο 15 μερες που αγορασα τον τκ11 285 λεω ανετα οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος πολυ φως και καλο throw150 μετρα καλα.λιγο στο κεντρο σκοτεινιαζει αλλα μακρια χανεται αυτο.στην αρχη ειχα απογοητευτει λιγο με την αποδοση του αλλα οπως λεει και ο ασταναπανε οι φακοι ειναι γιανα φωτιζουν το βραδυ ετσι προχτες στην δουλεια μου με τις βροχες που εκανε διακοπη ρευματος τον εριξα στην γειτονια και ψαχναν ολοι να δουν τι εγινε μιας και δεν μπορουσαν να πιστεψουν οτι απο τον φακουδακο οπως μου ειπαν εβγαινε τοσο φως.

o ΤΚ11 ειναι ενας παρα πολυ καλος φακος. ειναι ενας εκτος δυο ΤΚ11 & ΤΑ21 που θελω να παρω. κλεινω πιο πολυ στον ΤΑ21 βεβαια λογω του οτι ειναι πιο στιβαρος.Ετσι μου φαινεται εμενα.

ναι και μενα με χαλαει λιγο αυτο αλλα ειναι παρα πολυ καλος φακος. Δεν χρειαζομαι τοσα mode αλλα δεν με χαλαει κιολας. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να αντεχει σε δυσκολες συνθηκες και το κανει καλα απο οτι εχω διαβασει.

βρε παιδιά....
ποιός μπορεί να είναι ένας φακός με ένα λεντ που να κάνει τη νύχτα μέρα και να είναι και φτηνός?
έτσι γιά μας τους άσχετους...