αφορμη να ξεκινησω αυτο το thread ηταν η επισκεψη μου σημερα σε ενα μεγαλοκαταστημα και η ματια που εριξα στα καλοκαιρινα και ειδη καμπινγκ.και μη μπορωντας να μπορω να τα βαλω αυτα που ειδα καπου συγκεκριμενα ανοιξα νεο κομματι να τα λεμε κιολας γενικα.λοιπον ειδα ααααααπειρους φακους κεφαλης,σπαστους,ετσι,αλλιως,απο εκεινο,απο το αλλο,μικρους μεγαλους,κρεμαστους,lantern,μεχρι και ανεμιστηρακι οροφης αντισκοινου με ενσωματομενο φως.χαρακτηριστικο ολων η εντονη διαφημηση στα led.συγκεκριμενα bulb led.απο 1 μεχρι ....αμετρητα..θυμηθηκα εμενα που τα αγοραζα ολα αυτα και χαμογελασα.βεβαια και γω την παταγα.τλσπ μπηκα στον πειρασμο και δοκιμασα αρκετα απο ολα αυτα μιας και επαιζε και αυτη η δυνατοτητα στον τεραστιο διαδρομο με τους φακους.μια λεξη.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.30 λεντ και να μην βλεπω την παλαμη μου στα 20 εκατοστα.και ποσος κοσμακης θα παρει στοιβες απο αυτα τα πραματα και θα κοκορευεται κιολας ''πηρα ενα εργαλειο...20 λαμπακια εχει,θα σκοτωνει''.και το κακο ειναι οτι αμα βγαλει τις διακοπες τυχερος θα ειναι..
δεν περιγραφω αλλο(πιαστηκαν τα δακτυλα μου :BDBDG54: )
Υ.Γ Ασταναπανε ημουν ευβοια σημερα..:music-smiley-005:
δεν περιγραφω αλλο(πιαστηκαν τα δακτυλα μου :BDBDG54: )
Υ.Γ Ασταναπανε ημουν ευβοια σημερα..:music-smiley-005: