Περί ανέμων και υδάτων..

momentary clip , forward clip μπορεις λιγο να εξηγησεις τις διαφορες(ερε σε κανα χρονο διδακτορικο θα εχω:award:)

αυριο...forward click ειανι αυτο των Μαγκλαιτ

Απάντηση: Re: Περί ανέμων και υδάτων..

θα ηθελα μια βοηθεια. Σε λιγες μερες εχει ο πατερας μου γεννεθλια και σκεφτομουν να του κανω ενα δωρο. τι αλλο ενα καλο φακο μιας και τον χρειαζεται.

Ειμαι αναμεσα στον LX2 που εχω σε μεγαλη εκτιμηση και τον E1B.

Περιμενω βοηθεια. Δεν ειναι οικονομικη η διαφορα μου, ως δωρο προς τον πατερα μου δεν κοιταω το οικονομικο....τοσα εχουν κανει οι γονεις για μας.

αντε περιμενω!!!
LX2 σιγουρα

θα στα χαλασω λιγο...θα του αρσουν οι μπαταριες? αν βλευεται καλυτερα με τις ΑΑ συνιστω Τκ20

momentary clip , forward clip μπορεις λιγο να εξηγησεις τις διαφορες(ερε σε κανα χρονο διδακτορικο θα εχω:award:)

λοιπον αν ανεκτειτε τα λαθη στην πληκτρολογηση,,

Momentary = στιγμιαιας λειτουργιας

Απλη πιεση αναβει το φακο....και μενει οσο τον κρατας πατημενο...δεν καει κλικ για να μειει απο μονο του....
εωτερικα υπαρχει μια πλακιτσα που με ελατηριο ακουμπα στον πισω πολο της μπαταριας....μολις πιεσετει κανει επαφη με το σωμα του φακου κια κλεινει το κυκλωμα....για να δουλεψει πρπει τα πασα του ενος τουλαχισοτν να εινια ανοδιωμενα, μια που ειναι κακος αγωγος του ηλεκτρισμου

βλεπε surefire 6P, C2,G2, ΚΤΛ

foraward click

με απλη πιεση αναβει..αν συνεχισεις να πιεζεις κανει κλικ κια μενει μονιμα αναμμενος....αν ξανπιεσης για κλικ σβηνει

βλεπε Fenix, Surefire E2DL

reverse click

μικρη αντισταησ οταν πιεσεις...δεν γινεται τιποτα μεχρι να κανει κλικ....αν συνεχισεις να πιεζεις ΣΒΗΝΕΙ....αν αφησεις μενει αναμμενπς μεχρι να ξαναπιεσεις και κανει κλικ...
παραξενο αλλα βολευει οταν αλλαζεις λειτυυργιες κια ειναι πο δυσκοο να αναψει τυχαια

παραδειγμα σχεδον ολοι οι κινεζικοι

θα στα χαλασω λιγο...θα του αρσουν οι μπαταριες? αν βλευεται καλυτερα με τις ΑΑ συνιστω Τκ20

TK20 ναι τωρα που το σκεφτομαι, ισως με τις μπαταριες να υπαρχει μεγαλο θεμα.

ΤΚ20 αν θυμαμαι καλα 150 λουμες. Κατσε να τον κοιταξω και ερχομαι..

για κοιταξτε και αυτο που μολις ειδα....

http://www.led-tech.de/en/High-Power-LEDs-Luminus/SST-Series-c_166_167.html

τον εχω παρει εγω στον πατερα μου για την δουλεια και οπως τον εχω ονομασει ''ο φακος του εργοστασιου''.κιτρινος και στον χαμο τον βρισκεις ευκολα ΑΑ μπαταριες παλι ο πατερας τις βρισκει ευκολα smooth reflector 150 λ neutral white κλασσικο μεγεθος και οχι μικρος που δεν βολευει τους παλιους.και αλλα πολλα, πολυ συμπαθητικος φακος..

Απάντηση: Re: Περί ανέμων και υδάτων..

ΤΚ20 αν θυμαμαι καλα 150 λουμες. Κατσε να τον κοιταξω και ερχομαι..

για κοιταξτε και αυτο που μολις ειδα....

http://www.led-tech.de/en/High-Power-LEDs-Luminus/SST-Series-c_166_167.html
με 2 ΑΑ για τον πατερα σου προτεινω -
http://www.jetbeam.com.cn/links/pro/jet1proexv3.aspx
ή το αγαπημενο μας lumapower
http://www.lumapower.com/89.html

ειναι τελειο το lumapower αλλα το jetbeam ειναι απιστευτο το design.

ευχαριστω παιδια αποφασισα.

Θα δω και μερικα review CPF και βιντεο στο youtube και ολα οκ.

Αλλα το βλεπω για τον επομενο μηνα γιατι τωρα....

Συνεχιζω εδω το θεμα για την ευκολια αλλαγης pills και την ευελιξια των φακων.

εμενα με ενδιαφερει να γινονται σωστες αγορες απο τα παιδια που αρχιζουν να αγοραζουν τωρα ενα δυο φακους, και οχι να πεφτουν στην παγιδα του καταναλωτισμου.

Καλο θα ειναι καποιος που αρχιζει τωρα να μαζεψει κανα φραγκο για εναν surefire, εναν καλο.

μετα να κοιταξει την ευελιξια των αλλων εταιριων για να μπορεσει να εχει εναν που να του αρμοζει και να μπορει να κοιμαται ησυχος χωρις αγχος.

Εγω με τον lumapower τωρα και τον dereelight δεν εχω προβλημα να χαλασει η να παθει κατι.

Και ειναι και οι δυο παρα μα παρα πολυ καλοι φακοι με εναλλακτικες στο pill & batteries.

Σιγα σιγα θα αρχισουν και στην Ελλαδα να ξυπνανε ολο και περισσοτεροι
φαινεται να ξυπνανε μονο προς οφελος ομως χωρις καθολου μερακι για τον καταναλωτη-χομπιστα.(πολυ ακριβοι μου φαινονται)

Κοτα η led lenser εχει το πλεονεκτημα του χαμηλου κοστους παραγωγης ποανω σε καλουτσικα σχεδια, και το εξοχο συστημα εστιασης...

το ζητημα ειναι τι πακετο παιρνουν οι εισαγωγεις και οι μεταπωλητες.....απο ατομο του χωρου ξερω οτι η εταιρια καλυπτει τον μεταπωλητη για 7 χρονια....αν βγει ενας μαπα του τον αλλαζει χωρις πολλα λογια. Βεβαια μπορει να το κανει αυτο λογωτου χαμηλου κοστους

καατσκευη στην κινα, φθηνα λεντ, οχι ηλεκτρονικα....

το ζητημα ειναι να ξυπνησει ο μεσος καταναλωτης..απο την επειρια μου οι αστυνομικοι και στρατιωτικοι αγορ;αζουν φακους οπως με τα παπουτσια....τα βλεπυν, τα δοκιμαζουν τα αγοραζουν.....δεν σκεφτονται ποιοτητα δερματος, νημα ραφων, χαραξη σολασ κτλ κτλ...

οποτε ευκολα τους πουλας κατι που μπορει να υποσχεθει κατι παραπανω

Οι κινεζοι και το internet θα κανουν τους δικους μας
εμπορους να βαλουν μυαλο
γιατι ετσι και αλλιως αυτοι χανουν!!!!!!!!!

Ναι, αλλα μην το βιαζεσαι..ενας πωλητης της fenix στη Σαλονικα ειχε βαλει ταμπελα στη βιτρινα οτι ειναι αμερικανικοι!

οταν του το ειπα δεν με πιστευε..μετα του ειπα οτι περιμενω το δωρο συμμετοχγς στο διαγωνισμο της εταιριας για το νεο φακο (τοτε MC-10) και αρχισε να μαζευεται..

Ναι, αλλα μην το βιαζεσαι..ενας πωλητης της fenix στη Σαλονικα ειχε βαλει ταμπελα στη βιτρινα οτι ειναι αμερικανικοι!

οταν του το ειπα δεν με πιστευε..μετα του ειπα οτι περιμενω το δωρο συμμετοχγς στο διαγωνισμο της εταιριας για το νεο φακο (τοτε MC-10) και αρχισε να μαζευεται..
ουχα χα :drummer: οτι θελει ο καθενας λεει και κανει...

Η απατεωνια στην Ελλαδα παει συννεφο
και τωρα με την κριση...........:idea::smash::violent-smiley-008: