kospap
Supreme Member
- 31 July 2009
- 8,509
momentary clip , forward clip μπορεις λιγο να εξηγησεις τις διαφορες(ερε σε κανα χρονο διδακτορικο θα εχω:award![]()
αυριο...forward click ειανι αυτο των Μαγκλαιτ
momentary clip , forward clip μπορεις λιγο να εξηγησεις τις διαφορες(ερε σε κανα χρονο διδακτορικο θα εχω:award![]()
LX2 σιγουραθα ηθελα μια βοηθεια. Σε λιγες μερες εχει ο πατερας μου γεννεθλια και σκεφτομουν να του κανω ενα δωρο. τι αλλο ενα καλο φακο μιας και τον χρειαζεται.
Ειμαι αναμεσα στον LX2 που εχω σε μεγαλη εκτιμηση και τον E1B.
Περιμενω βοηθεια. Δεν ειναι οικονομικη η διαφορα μου, ως δωρο προς τον πατερα μου δεν κοιταω το οικονομικο....τοσα εχουν κανει οι γονεις για μας.
αντε περιμενω!!!
θα στα χαλασω λιγο...θα του αρσουν οι μπαταριες? αν βλευεται καλυτερα με τις ΑΑ συνιστω Τκ20
τον εχω παρει εγω στον πατερα μου για την δουλεια και οπως τον εχω ονομασει ''ο φακος του εργοστασιου''.κιτρινος και στον χαμο τον βρισκεις ευκολα ΑΑ μπαταριες παλι ο πατερας τις βρισκει ευκολα smooth reflector 150 λ neutral white κλασσικο μεγεθος και οχι μικρος που δεν βολευει τους παλιους.και αλλα πολλα, πολυ συμπαθητικος φακος..TK20 ναι τωρα που το σκεφτομαι, ισως με τις μπαταριες να υπαρχει μεγαλο θεμα.
με 2 ΑΑ για τον πατερα σου προτεινω -TK20 ναι τωρα που το σκεφτομαι, ισως με τις μπαταριες να υπαρχει μεγαλο θεμα.
ΤΚ20 αν θυμαμαι καλα 150 λουμες. Κατσε να τον κοιταξω και ερχομαι..
για κοιταξτε και αυτο που μολις ειδα....
http://www.led-tech.de/en/High-Power-LEDs-Luminus/SST-Series-c_166_167.html
φαινεται να ξυπνανε μονο προς οφελος ομως χωρις καθολου μερακι για τον καταναλωτη-χομπιστα.(πολυ ακριβοι μου φαινονται)Σιγα σιγα θα αρχισουν και στην Ελλαδα να ξυπνανε ολο και περισσοτεροι
ουχα χα :drummer: οτι θελει ο καθενας λεει και κανει...Ναι, αλλα μην το βιαζεσαι..ενας πωλητης της fenix στη Σαλονικα ειχε βαλει ταμπελα στη βιτρινα οτι ειναι αμερικανικοι!
οταν του το ειπα δεν με πιστευε..μετα του ειπα οτι περιμενω το δωρο συμμετοχγς στο διαγωνισμο της εταιριας για το νεο φακο (τοτε MC-10) και αρχισε να μαζευεται..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.