Ας το βάλω κι εδώ, μήπως βρω άκρη...
Λοιπόν, εξοπλισμός Lelit PL41 TEM PID, χωρις μύλο προς το παρον. Χαρμάνι Brazil Carmo Estate
Κόψιμο αυτο που μου εκανε ο φιλος απο το Terasso
Καλο distribution και πάτημα (ετσι νομιζω κι ετσι φαινεται οπτικά)
Προσπάθειες,
1. 18 gr in, 36,3 gr out, 22 sec
2. 19 gr in, 37,3 gr out, 22 sec
3. 17 gr in, 40 gr out, 26 sec
4,5 κλπ ....
Σε ολες τις προσπάθειες πηρα πικρό και αρκετά ξινό αποτέλεσμα, κυριως ξινό.
Αυτο που παρατήρησα ειναι οτι η πρωτη σταγόνα πέφτει πολυ νωρις γυρω στο 3ο δευτερόλεπτο και δεν ειναι σταγόνα, αλλά ροή κανονική.
Αυτο σημαινει οτι θελει πιο ψιλό κόψιμο. Εκτός απο αυτο, αφού προς το παρον δεν μπορω να το δοκιμασω, καποια αλλη συμβουλή;
Ευχαριστώ!
Λοιπόν, εξοπλισμός Lelit PL41 TEM PID, χωρις μύλο προς το παρον. Χαρμάνι Brazil Carmo Estate
Κόψιμο αυτο που μου εκανε ο φιλος απο το Terasso
Καλο distribution και πάτημα (ετσι νομιζω κι ετσι φαινεται οπτικά)
Προσπάθειες,
1. 18 gr in, 36,3 gr out, 22 sec
2. 19 gr in, 37,3 gr out, 22 sec
3. 17 gr in, 40 gr out, 26 sec
4,5 κλπ ....
Σε ολες τις προσπάθειες πηρα πικρό και αρκετά ξινό αποτέλεσμα, κυριως ξινό.
Αυτο που παρατήρησα ειναι οτι η πρωτη σταγόνα πέφτει πολυ νωρις γυρω στο 3ο δευτερόλεπτο και δεν ειναι σταγόνα, αλλά ροή κανονική.
Αυτο σημαινει οτι θελει πιο ψιλό κόψιμο. Εκτός απο αυτο, αφού προς το παρον δεν μπορω να το δοκιμασω, καποια αλλη συμβουλή;
Ευχαριστώ!
