Απάντηση: Επιλογή εσπρεσιέρας για αλεσμένο καφέ εως 120 ευρώ.
Με μια wega mininova περασμένης σειράς και ενα επαγγελματικό steeples μύλo με αλλαγή μαχαιριών φτιάχνω σταθερά και αδιάλειπτα, αξιόλογα (το λιγότερο) φλυτζάνια εδω και 4 χρόνια.
Της πρόσθεσα και ενα μανόμετρο, εργασία πανεύκολη με τον χώρο που υπάρχει, και έχω και την ευκολία ρύθμισης της πίεσης στο group.
Αυτα κόστισαν όλα μαζι 450 ευρω συν κάτι καλαθάκια, βουρτσες, μια ζυγαριά που θα τα έπαιρνα έτσι κι αλλιώς.
Το μειονέκτημα ειναι ότι πρέπει να ειναι ζεστή τουλάχιστον μισή ωρα πρίν, αν και αυτο λύνεται με ενα χρονοδιακόπτη για το πρωί. Για την υπόλοιπη μερα.... όπως και να εχει μιλάμε για αρκετή κατανάλωση σε ρεύμα.
Ειναι και ένας χώρος για τέλεια ωρίμανση των ατμιστικών υγρών, σταθερή θερμοκρασία στο ταψί 55 βαθμοί..
Να συμπληρώσω, το μεγαλύτερο μειονέκτημα ειναι ότι δύσκολα θα ανεχθεί η σύζυγος την καφετιέρα στον πάγκο. Χρειάζεται το λιγότερο μισό τετραγωνικό, πλάτος και βάθος μαζί με τον μύλο.
Εγω την έχω αλλού, όπως και όλα τα προσωπικα συμπράγκαλα που παίζω.
Με μια wega mininova περασμένης σειράς και ενα επαγγελματικό steeples μύλo με αλλαγή μαχαιριών φτιάχνω σταθερά και αδιάλειπτα, αξιόλογα (το λιγότερο) φλυτζάνια εδω και 4 χρόνια.
Της πρόσθεσα και ενα μανόμετρο, εργασία πανεύκολη με τον χώρο που υπάρχει, και έχω και την ευκολία ρύθμισης της πίεσης στο group.
Αυτα κόστισαν όλα μαζι 450 ευρω συν κάτι καλαθάκια, βουρτσες, μια ζυγαριά που θα τα έπαιρνα έτσι κι αλλιώς.
Το μειονέκτημα ειναι ότι πρέπει να ειναι ζεστή τουλάχιστον μισή ωρα πρίν, αν και αυτο λύνεται με ενα χρονοδιακόπτη για το πρωί. Για την υπόλοιπη μερα.... όπως και να εχει μιλάμε για αρκετή κατανάλωση σε ρεύμα.
Ειναι και ένας χώρος για τέλεια ωρίμανση των ατμιστικών υγρών, σταθερή θερμοκρασία στο ταψί 55 βαθμοί..
Να συμπληρώσω, το μεγαλύτερο μειονέκτημα ειναι ότι δύσκολα θα ανεχθεί η σύζυγος την καφετιέρα στον πάγκο. Χρειάζεται το λιγότερο μισό τετραγωνικό, πλάτος και βάθος μαζί με τον μύλο.
Εγω την έχω αλλού, όπως και όλα τα προσωπικα συμπράγκαλα που παίζω.