Re: Επιλογή εσπρεσιέρας για αλεσμένο καφέ εως 120 ευρώ.
Ανεξάρτητα από όλα εγώ έχω βρει το τρόπο να φτιάχνει και η καθαρίστρια και η γυναίκα μου και η κόρη μου πολύ καλό εσπρέσσο και να μην χρειάζονται σεμινάρια καθαρίσματος αφαλάτωσης πατήματος στο πορταφιλτερ ποσότητας, μύλου ακόμα και εγώ που ξέρω δεν μου πετυχαίνει πάντα, οπότε η λύση είναι iperespresso και το θέμα καφές λύθηκε για πάντα.
Επειδή έχω και το γραφείο μου στο σπίτι, όποιος έρχεται και πίνουμε απλά συμφωνεί και προσαυξάνει, έφτιαξαν το μηχάνημα που είναι killer, τέρμα τα πειράματα. Έχω πετάξει σίγουρα 20 κιλά καφέ που αχρηστεύτηκε είτε από κακό τρίψιμο είτε από πολλές δοκιμές, είτε από πάλιωμα αφού δεν πινόταν και τον παράταγα και χάλαγε. Κάποιες φορές είχα πετύχει καλά αποτελέσματα αλλά τι το θες ποτέ δεν υπήρχε κανονικότητα και σταθερότητα. Και ο καφές είναι εθισμός, αν πάρεις κάτι καλό μετά θέλεις το ίδιο ποτέ δεν πετύχαινε το ίδιο στην επόμενη παρτίδα ήταν αλλιώς ψημένο άλλα αρώματα άλλη γεύση, δεν αξίζει η ταλαιπωρία.
Ανεξάρτητα από όλα εγώ έχω βρει το τρόπο να φτιάχνει και η καθαρίστρια και η γυναίκα μου και η κόρη μου πολύ καλό εσπρέσσο και να μην χρειάζονται σεμινάρια καθαρίσματος αφαλάτωσης πατήματος στο πορταφιλτερ ποσότητας, μύλου ακόμα και εγώ που ξέρω δεν μου πετυχαίνει πάντα, οπότε η λύση είναι iperespresso και το θέμα καφές λύθηκε για πάντα.
Επειδή έχω και το γραφείο μου στο σπίτι, όποιος έρχεται και πίνουμε απλά συμφωνεί και προσαυξάνει, έφτιαξαν το μηχάνημα που είναι killer, τέρμα τα πειράματα. Έχω πετάξει σίγουρα 20 κιλά καφέ που αχρηστεύτηκε είτε από κακό τρίψιμο είτε από πολλές δοκιμές, είτε από πάλιωμα αφού δεν πινόταν και τον παράταγα και χάλαγε. Κάποιες φορές είχα πετύχει καλά αποτελέσματα αλλά τι το θες ποτέ δεν υπήρχε κανονικότητα και σταθερότητα. Και ο καφές είναι εθισμός, αν πάρεις κάτι καλό μετά θέλεις το ίδιο ποτέ δεν πετύχαινε το ίδιο στην επόμενη παρτίδα ήταν αλλιώς ψημένο άλλα αρώματα άλλη γεύση, δεν αξίζει η ταλαιπωρία.