Απάντηση: Επιλογή εσπρεσιέρας για αλεσμένο καφέ εως 120 ευρώ.
Συμφωνώ σε όλα.
Για το τελευταίο, δεν μπορεί ο mod απλά να αλλάξει τον τίτλο;
@Maestro, το σπορ του εσπρέσσο θέλει υπομονή, δεν είναι γρήγορο.
Καταρχάς πρέπει να βρεις ένα φρέσκο καφέ της προκοπής. Φρέσκο, φρέσκο, φρέσκο!
Κατά προτίμηση έναν εύκολο ουδέτερο καφέ, κατά προτίμηση Βραζιλίας, μέτρια ψημένο.
Αφού το βρεις αυτό, τότε αρχίζεις να μαθαίνεις τον εξοπλισμό σου.
Αλλιώς θα απογοητευτείς και δεν είμαστε για τέτοια. Καταρχάς να είσαι σίγουρος ότι ο εξοπλισμός σου είναι super, μην μπεις σε mood αμφισβήτησης.
Η γνώμη μου είναι ότι το preinfusion είναι πολύ σημαντικό. Ο βρεγμένος καφές, φουσκώνει και αφραταίνει όσο χρειάζεται για να βγάλει το πρώτο του λάδι με την εκχύλιση που ακολουθεί. Η γνώμη μου είναι να μην κόψεις το pre-infusion.
Πήγαινε αγόρασε ένα φρέσκο βραζιλιάνικο καφέ. Αυτόν εδώ τον βρίσκεις?
https://www.intelligentsiacoffee.com/black-cat-classic-espresso
Μείνε με αυτόν τον καφέ μέχρι να μάθεις τον εξοπλισμό σου.
Νομίζω ότι πρέπει να ανοιχθεί άλλο thread. Αυτό το 120 , λειτουργεί παραπλανητικά.
Συμφωνώ σε όλα.
Για το τελευταίο, δεν μπορεί ο mod απλά να αλλάξει τον τίτλο;