γλυκίζει λίγο οπότε αν θες την πυκνότητα και πικράδα (σώμα) του εσπρέσο δε θα τη βρεις εύκολα, όπως πχ με το γαλλικό αν τον κάνεις παγωμένο δεν έχει την ίδια αίγλη....
Να σε δώκω έναν καλό 100% Robusta της Gimoka στα 10 ευρώπουλα το κιλό να τον κάνεις παγωμένο να αλληθωρίσεις από την πικράδα;
Όχι, σοβαρά, ζεστός είναι φοβερός καφές.
Παγωμένο μην σκεφτείς να τον κάνεις!
Εγώ συνεχίζω να είμαι φανατικός των συσκευασμένων κόκκων btw...
Ότι φρέσκο έχω δοκιμάσει, λεμονάδα βγαίνει.