Περί καλωδίων ο λόγος...

Το Eversolo T8 όχι μόνον "ακούει" στα καλώδια ρεύματος αλλά "ακούει" και στην διατομή τους.Φυσικα,προς ωφελος της μεγαλύτερης διατομής.
Την επόμενη φορά που θα σας πουν πως δεν χρειάζεται καλώδιο ρεύματος μεγάλης διατομής σε συσκευή χαμηλής καταναλώσεως μην τους πιστέψετε.Μπορειτε να χρησιμοποιήσετε 10awg;

Και το Α6 ακούει και μάλιστα πολύ.

Με τα πέρα δώθε δεν είχα καταλήξει σε καλώδιο και μια του έβαζα το ένα μια το άλλο χωρίς να δίνω σημασία..

Παρατηρούσα ότι μία είχε εξαιρετική απόδοση, μία ήταν πιο "συγκρατημένο"..

Συμπτωματικά ανακατασκεύασα ένα θηρίο σε διατομή της monster cable που είχα από πολύ παλιά.. διατομή καθαρού αγωγού 3+mm

Το συνδέω και παθαίνω σοκ !!

Έψαχνα ηλεκτροκόλληση να του περάσω ένα γαζί για να μη μπορεί να βγει ποτέ από την συσκευή... :LOL:

Σε όποιο μπορείς να πληρώσεις για το μεγαλύτερο μοντέλο.
Προσωπικά,δανείστηκα ένα Neotech nep-3003g(13 awg) και το συνέκρινα στο Eversolo και στο ATC με ένα από τα δυο nep-3001g(10 awg) που έχω.Μαλιστα,έχουν τα ίδια βύσματα.
Πρόκειται για το ίδιο καλώδιο με διαφορετικη διατομή.
Αναλόγως του αν προτιμάς σώματα και πιο βαθύ χαμηλό τα οποία προσφέρει το συγκεκριμένο καλωδιο μεγάλης διατομής ή αν ο λιγότερος όγκος σου προσφέρει πιο ξεκάθαρο image.

Συμπτωματικά ανακατασκεύασα ένα θηρίο σε διατομή της monster cable που είχα από πολύ παλιά.. διατομή καθαρού αγωγού 3+mm

Να σου φέρω να ακούσεις ένα στα 3x10mm; 😉
Πολύκλωνο εννοείται!

Να σου φέρω να ακούσεις ένα στα 3x10mm; 😉
Πολύκλωνο εννοείται!
Δώστο σε μένα ,τον χρυσαυτια 😄

Πάντως η διαφορά που άκουσα στο A6 του Βλαδίμηρου,τρυπαγε αυτί (κατά το έβγαζε μάτι 🫣)
Δεν ξέρω αν οφείλεται στην ποιότητα του καλωδίου ή στην διατομή.
Ελπίζω να ακούσω και γω ανάλογη,όταν αξιωθω να συνδέσω το καλώδιο που μου έδωσε ο Βλαδίμηρος.
Ακόμα με το δικό του παίζει.!!!!

Βέβαια σας είχα κάνει μια ερώτηση κάποτεΣ και με είχατε ξε πετάξει σαν στυμενη λεμονοκουπα 🍋.
Στα ενεργά ηχεία που έχω, αν τους βάλω κανά καλώδιο της προκοπής,θα ακούσω βελτίωση??
Δεν θέλω να θυμάμαι τις απαντήσεις, γιατί θα συγχυστω πάλι 😁😁

Για πείτε μια ακόμα, καμμιά γνώμη

Βέβαια σας είχα κάνει μια ερώτηση κάποτεΣ και με είχατε ξε πετάξει σαν στυμενη λεμονοκουπα 🍋.
Στα ενεργά ηχεία που έχω, αν τους βάλω κανά καλώδιο της προκοπής,θα ακούσω βελτίωση??

Μη περιμένεις από μένα απάντηση, δεν είχα ποτέ μου ενεργά ηχεία.

Αλλά έχω να σου δώσω 2 καλώδια να δοκιμάσεις, αλλά δεν θυμάμαι τους κατασκευαστές τους αφού δεν φαίνονται μέσα από την μπάνικη κάλτσα..

Αν σου αρέσουν τα κρατάς.

Μη περιμένεις από μένα απάντηση, δεν είχα ποτέ μου ενεργά ηχεία.

Αλλά έχω να σου δώσω 2 καλώδια να δοκιμάσεις, αλλά δεν θυμάμαι τους κατασκευαστές τους αφού δεν φαίνονται μέσα από την μπάνικη κάλτσα..

Αν σου αρέσουν τα κρατάς.
Σιγά μην έχω και απαιτήσεις για μάρκες.
Βέβαια και να μου τα δωκεις,ξες πότε θα τα δοκιμάσω!!!!!
Μαζί με το πικάπ 😀

• Haha
Reactions: vlad66

Εννοείται πως θ' ακούσεις.Το ίδιο έχουν κάνει δύο γνωστοί μου,ο ένας με ενεργά ATC(είναι και μέλος)και ο άλλος με ενεργά Focal.Παντοτε όμως με δοκιμή και αν πρόκειται για καλώδια ρεύματος όχι κάτω από 1,5μ. έκαστο.

Αναλόγως του αν προτιμάς σώματα και πιο βαθύ χαμηλό τα οποία προσφέρει το συγκεκριμένο καλωδιο μεγάλης διατομής ή αν ο λιγότερος όγκος σου προσφέρει πιο ξεκάθαρο image.
Κι όμως,όλοι οι τομείς βελτιώθηκαν λόγω της διατομής.
Βέβαια,αυτή είναι η τέταρτη φορά που κάνω παρόμοια συγκριση.Στο παρελθόν,έχουν προηγηθεί συγκρίσεις με,κατά σειράν,Audioquest,VDH και Kimber.Ιδια μήκη με ίδια βύσματα.

Όλα τα μηχανήματα "ακούν" σε καλώδια ρεύματος, άρα ναι θα ακούσεις διαφορετικό ήχο από τα ενεργά σου με την αλλαγή καλωδίων ρεύματος.

• Like
Reactions: mdvq
H Furutech κατασκεύασε κάτι έξυπνο και πρακτικο.Ενα πολυπριζο με ενσωματωμένο το ncf booster brace.Φατε μάτια ψάρια προς το τέλος του video.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

H Furutech κατασκεύασε κάτι έξυπνο και πρακτικο.Ενα πολυπριζο με ενσωματωμένο το ncf booster brace.Φατε μάτια ψάρια προς το τέλος του video.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Πολυ φθηνό είναι, τσάμπα..😁

Πολυ φθηνό είναι, τσάμπα..😁
8Χ200€=1.600€ κοστίζουν μόνο τα braces αν αγοραστούν ξεχωριστά.
Το έχω βρει καινούριο με 30% έκπτωση.Αν θέλεις,βάζουμε από 50%.Τον μισό χρόνο θα το έχεις εσύ και τον άλλο μισό χρόνο εγώ.
Σ.Σ. Πρόκειται για το μοντέλο που βρίσκεται δίπλα σ' αυτό του οποίου ανακοινώνεται η τιμή.Η τιμή του είναι 9.500€ περίπου.

Last edited: