Περί καλωδίων ο λόγος...

Κυκλοφορεί και πιο φτηνό audioquest και πιο φτηνά telegartner 😉
Πως και δεν σκέφτεσαι το carbon με telegarther ? Εχω φτιάξει ένα τέτοιο και είναι πολύ καλό (αυτή τη στιγμή δεν το χρησιμοποιώ, αν θες στο δίνω για δοκιμή)

Επειδή ήθελα 3 μέτρα και δεν έχω ακούσει audioquest είπα να πάω στο μεσαίο και να μην το τερματίσω από τώρα 😉

High end βύσμα για καλώδια δικτύου.
Έχεις μία απομίμηση του στο σπίτι σου και ένα original αυτή τη στιγμή.

• Wow
Reactions: vlad66
Δεν τα έχω ανοίξει να δω, εχθές τα παρήγγειλα τα δικά μου.
Πέρα από αυτό που φαίνεται, ότι έχει πολύ καλή θωράκιση, στιβαρή κατασκευή, καλή στήριξη, σίγουρα είναι σχεδιασμένο να έχει χαμηλές απώλειες, υψηλό SNR/return loss κλπ.
Όπως σίγουρα δεν στέκεται στο να πληρεί απλά τις όποιες προδιαγραφές.

Τα συγκεκριμένα πάνε περίπου 15€ τα "απλά", περίπου 25 τα κορυφαία τους.
Και είμαι σίγουρος ότι θα με έτρωγε αν δεν έδινα αυτά τα 20€ διαφορά για τα δύο.

Η συγκεκριμενη εταιρία πουλά βύσματα στους πάντες και κατασκεύασε(Ιαπωνία) προσφατα το δικό της καλώδιο Ethernet με τα ίδια βύσματα(όχι Ροδιου δυστυχώς)τα οποία πουλά στην Nordost.

Τα συγκεκριμένα πάνε περίπου 15€ τα "απλά", περίπου 25 τα κορυφαία τους.
Και είμαι σίγουρος ότι θα με έτρωγε αν δεν έδινα αυτά τα 20€ διαφορά για τα δύο.

Και τερματίζονται με τον κλασικό τρόπο που κλιπάρονται και τα απλά RJ45 του λαού με crimping tool ?

Επειδή ήθελα 3 μέτρα και δεν έχω ακούσει audioquest είπα να πάω στο μεσαίο και να μην το τερματίσω από τώρα😉
Επείδη χρειάζομαι ένα 5 μέτρο Ethernet, όταν φτιάξεις το Audioquest και το ακούσεις στρωμένο, ενημέρωσε με αν θες για το αν αξίζει να ασχοληθείς..

• Like
Reactions: Tzimisce
Επείδη χρειάζομαι ένα 5 μέτρο Ethernet, όταν φτιάξεις το Audioquest και το ακούσεις στρωμένο, ενημέρωσε με αν θες για το αν αξίζει να ασχοληθείς..

Ευχαριστώ για την πρόταση..🙂