Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Πως και δεν σκέφτεσαι το carbon με telegarther ? Εχω φτιάξει ένα τέτοιο και είναι πολύ καλό (αυτή τη στιγμή δεν το χρησιμοποιώ, αν θες στο δίνω για δοκιμή)Κυκλοφορεί και πιο φτηνό audioquest και πιο φτηνά telegartner![]()
Μακάρι αλλά δεν το βλέπω....Το τερματίσατε με τα καλώδια Ethernet...
Το τερματίσατε με τα καλώδια Ethernet...
Και με telegartner άμα λάχει!![]()
High end βύσμα για καλώδια δικτύου.
Έχεις μία απομίμηση του στο σπίτι σου και ένα original αυτή τη στιγμή.
Τι σημαίνει High end βύσμα για καλώδια δικτύου; Ποιές ιδιότητες πρέπει να έχει;High end βύσμα για καλώδια δικτύου.
Έχεις μία απομίμηση του στο σπίτι σου και ένα original αυτή τη στιγμή.
Τι σημαίνει High end βύσμα για καλώδια δικτύου; Ποιές ιδιότητες πρέπει να έχει;
Τα συγκεκριμένα πάνε περίπου 15€ τα "απλά", περίπου 25 τα κορυφαία τους.
Και είμαι σίγουρος ότι θα με έτρωγε αν δεν έδινα αυτά τα 20€ διαφορά για τα δύο.
Τι εννοείς;Μακάρι αλλά δεν το βλέπω....
Ανεξήγητο ή δεν έχουν διαφορές που ούτε τα ρεύματα δεν έχουν (τουλάχιστον εδώ σε μένα...)
Κατάρα τα καταραμένα ... !!!
Επείδη χρειάζομαι ένα 5 μέτρο Ethernet, όταν φτιάξεις το Audioquest και το ακούσεις στρωμένο, ενημέρωσε με αν θες για το αν αξίζει να ασχοληθείς..Επειδή ήθελα 3 μέτρα και δεν έχω ακούσει audioquest είπα να πάω στο μεσαίο και να μην το τερματίσω από τώρα![]()
Επείδη χρειάζομαι ένα 5 μέτρο Ethernet, όταν φτιάξεις το Audioquest και το ακούσεις στρωμένο, ενημέρωσε με αν θες για το αν αξίζει να ασχοληθείς..
![]()
WIREWORLD USA Chroma 8 Twinax Ethernet 5m NEW-IN-BOX
WIREWORLD USA Chroma 8 Twinax Ethernet 5,0 m NEW IN BOX RETAIL: 250 EUR >>> SALE: 160 EUR !! Oxygen Free Copper (OFC) 23ga. conductors COMPOSILEX 3 insulation Tite-Shield™ patented triple-shielded design topology ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΑΤΟΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ...www.south-sounds.com
Ευχαριστώ για την πρόταση..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.