Πως και δεν σκέφτεσαι το carbon με telegarther ? Εχω φτιάξει ένα τέτοιο και είναι πολύ καλό (αυτή τη στιγμή δεν το χρησιμοποιώ, αν θες στο δίνω για δοκιμή)Κυκλοφορεί και πιο φτηνό audioquest και πιο φτηνά telegartner![]()
Μακάρι αλλά δεν το βλέπω....Το τερματίσατε με τα καλώδια Ethernet...
Το τερματίσατε με τα καλώδια Ethernet...
Και με telegartner άμα λάχει!![]()
High end βύσμα για καλώδια δικτύου.
Έχεις μία απομίμηση του στο σπίτι σου και ένα original αυτή τη στιγμή.
Τι σημαίνει High end βύσμα για καλώδια δικτύου; Ποιές ιδιότητες πρέπει να έχει;High end βύσμα για καλώδια δικτύου.
Έχεις μία απομίμηση του στο σπίτι σου και ένα original αυτή τη στιγμή.
Τι σημαίνει High end βύσμα για καλώδια δικτύου; Ποιές ιδιότητες πρέπει να έχει;
Τα συγκεκριμένα πάνε περίπου 15€ τα "απλά", περίπου 25 τα κορυφαία τους.
Και είμαι σίγουρος ότι θα με έτρωγε αν δεν έδινα αυτά τα 20€ διαφορά για τα δύο.
Τι εννοείς;Μακάρι αλλά δεν το βλέπω....
Ανεξήγητο ή δεν έχουν διαφορές που ούτε τα ρεύματα δεν έχουν (τουλάχιστον εδώ σε μένα...)
Κατάρα τα καταραμένα ... !!!
Επείδη χρειάζομαι ένα 5 μέτρο Ethernet, όταν φτιάξεις το Audioquest και το ακούσεις στρωμένο, ενημέρωσε με αν θες για το αν αξίζει να ασχοληθείς..Επειδή ήθελα 3 μέτρα και δεν έχω ακούσει audioquest είπα να πάω στο μεσαίο και να μην το τερματίσω από τώρα![]()
Επείδη χρειάζομαι ένα 5 μέτρο Ethernet, όταν φτιάξεις το Audioquest και το ακούσεις στρωμένο, ενημέρωσε με αν θες για το αν αξίζει να ασχοληθείς..
![]()
WIREWORLD USA Chroma 8 Twinax Ethernet 5m NEW-IN-BOX
WIREWORLD USA Chroma 8 Twinax Ethernet 5,0 m NEW IN BOX RETAIL: 250 EUR >>> SALE: 160 EUR !! Oxygen Free Copper (OFC) 23ga. conductors COMPOSILEX 3 insulation Tite-Shield™ patented triple-shielded design topology ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΑΤΟΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ...www.south-sounds.com
Ευχαριστώ για την πρόταση..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.