AUDIOLYTIC AVClub Fanatic 13 August 2010 10,770 Today at 14:06 #701 billpeppas said: Φτάνετε και στον πίνακα (αν αποφασίσετε να βάλετε audioquest ρεύματος και μέσα στον τοίχο μεταξύ πίνακα, κλπ. στείλτε ένα μήνυμα Click to expand... Βαλαμε προ πολλου , ευχαριστουμε Reactions: billpeppas, Sonus Naturalis and Θρησκος
billpeppas said: Φτάνετε και στον πίνακα (αν αποφασίσετε να βάλετε audioquest ρεύματος και μέσα στον τοίχο μεταξύ πίνακα, κλπ. στείλτε ένα μήνυμα Click to expand... Βαλαμε προ πολλου , ευχαριστουμε
mdvq Μέλος Σωματείου 20 June 2006 10,849 Πειραιας 54 minutes ago #702 billpeppas said: Τα σουβλάκια που συζητιούνται στο θέμα p.s. εσείς οι audiophiles που τα ξεσκίζετε όλα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, αρκείστε σε self-crimping βύσματα στα ethernet ? Click to expand... Και μένα αυτό το self crimping κάπου με προβλημάτισε,αλλά μιας και δεν είμαι τεχνικός θα το ρωτούσα. Εν πάση περιπτώσει,εσύ ποια προτείνεις για μένα. Πάντως τα ethernet που είχες προτείνει(panduit) τα πήρα ,αλλά τα έχω ακόμα στο συρτάρι Last edited: 40 minutes ago
billpeppas said: Τα σουβλάκια που συζητιούνται στο θέμα p.s. εσείς οι audiophiles που τα ξεσκίζετε όλα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, αρκείστε σε self-crimping βύσματα στα ethernet ? Click to expand... Και μένα αυτό το self crimping κάπου με προβλημάτισε,αλλά μιας και δεν είμαι τεχνικός θα το ρωτούσα. Εν πάση περιπτώσει,εσύ ποια προτείνεις για μένα. Πάντως τα ethernet που είχες προτείνει(panduit) τα πήρα ,αλλά τα έχω ακόμα στο συρτάρι
Tzimisce AVClub Fanatic 1 February 2007 35,990 127.0.0.1 40 minutes ago #703 Καλά εσένα θα σου δώσω την πρέσα μου να το κλείσεις.
mdvq Μέλος Σωματείου 20 June 2006 10,849 Πειραιας 34 minutes ago #704 Tzimisce said: Καλά εσένα θα σου δώσω την πρέσα μου να το κλείσεις. Click to expand... Μα σε αυτά ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιείται η πρέσα. Αρκεί το χειροκίνητο?? Αυτή είναι η απορία μου.
Tzimisce said: Καλά εσένα θα σου δώσω την πρέσα μου να το κλείσεις. Click to expand... Μα σε αυτά ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιείται η πρέσα. Αρκεί το χειροκίνητο?? Αυτή είναι η απορία μου.