Περί καλωδίων ο λόγος...

Τελικά δεν ήταν Nexans και το ακύρωσα. Ψάχνοντας στις μικρές αγγελίες βρήκα μια κουλούρα ρετάλι λίγο μεγαλύτερη ,
View attachment 266459
Να την αγοράσω να βρίσκεται;
Κώστα δεν ξέρω αν διαβασες τα προηγούμενα ποστ,αλλά αν ήταν aginode ή lanmark,τελικά nexans ήτανε.
Τα έχουν κάνει μαντάρα με τα ονόματα 😵‍💫

Κώστα δεν ξέρω αν διαβασες τα προηγούμενα ποστ,αλλά αν ήταν aginode ή lanmark,τελικά nexans ήτανε.
Τα έχουν κάνει μαντάρα με τα ονόματα 😵‍💫
Όχι , ήταν ένα Za-tec της υποτίθεται γερμανικής Zander Gruppe.

• Like
Reactions: mdvq
Και άμα βγει αστέρι ;;;

Κάντο Zag-tec και είσαι άρχοντας !!
Το καρούλι που ανέβασα πιο πάνω έχει 400 μέτρα καλώδιο και κοστίζει 400 ευρώ. Αν το πουλάω 50 ευρώ το μέτρο, με βύσματα Ροδίου, το όνομα μου φαρδιά πλατιά κλπ, δεν είναι τζάμπα;

Άμα τα βύσματα ροδίου κάνουν ένα πενηνταρικο το ένα.....do the maths κουμπάρε (που λένε και στο Λασίθι 😄😄)
Ε εντάξει, τα βύσματα Ροδίου θα είναι λίγο πιο ακριβά, 50 ευρώ το μέτρο θα είναι με τα απλά χρυσά βύσματα

• Haha
Reactions: mdvq and Tzimisce
Το καρούλι που ανέβασα πιο πάνω έχει 400 μέτρα καλώδιο και κοστίζει 400 ευρώ. Αν το πουλάω 50 ευρώ το μέτρο, με βύσματα Ροδίου, το όνομα μου φαρδιά πλατιά κλπ, δεν είναι τζάμπα;
Στειλτο στον mdvq για τη συλλογη του.

The battle was very short....

Το wireworld starlight 10 δεν μπορεί να χτυπηθεί...

Σαν βρασμένο αυγό καθάρισε το nexans , από τις πρώτες νότες μάλιστα...

Δεν περίμενα τόσο εύκολο αποτέλεσμα με δεδομένο το πολύ "μικρό" switch που έχω.. και δεν περίμενα τόσο εύκολη ήττα του nexans γμτ... είχα μια ελπίδα ότι θα είχαν μια μικρή (έστω) διαφορά και θα μπορούσα να ......

Που ήταν αυτή ;;

Από τις μεσαίες και πάνω.. πιο "διαυγές" το starlight , χωρίς πολλά πολλά..

Στο μπάσο είχαμε μάλλον ισοπαλία, αλλά η διαφορά πάνω από τα woofers δεν με άφησε να "εστιάσω" με προσοχή εκεί στα χαμηλά γιατί νευρίασα...

Και μετά λένε κάποιοι "Τα ethernet δεν έχουν διαφορά..."

Μακάρι να μην είχαν διαφορά, θα είχα γλιτώσει φράγκα... ρε που μπλέξαμε....

ΥΣ..
Άκουσα 2 τρακς από την Natalie Merchant , το "Frozen Charlotte (LP Version)" και το "Kind & Generous" ..

Την πρότεινε ο @westsound στο νήμα για τα subs σε 2κάναλο σύστημα...

Δεν περίμενα τόσο εύκολο αποτέλεσμα με δεδομένο το πολύ "μικρό" switch που έχω.. και δεν περίμενα τόσο εύκολη ήττα του nexans γμτ... είχα μια ελπίδα ότι θα είχαν μια μικρή (έστω) διαφορά και θα μπορούσα να ......

Που ήταν αυτή ;;

Στο μπάσο είχαμε μάλλον ισοπαλία, αλλά η διαφορά πάνω από τα woofers δεν με άφησε να "εστιάσω" με προσοχή εκεί στα χαμηλά γιατί νευρίασα...

ΥΣ..
Άκουσα 2 τρακς από την Natalie Merchant , το "Frozen Charlotte (LP Version)" και το "Kind & Generous" ..

Ξέρεις πόσοι έτρεχαν για αντικραδασμικά με το frozen,που αναδεικνύει τελικά και την φωνάρα της ...

• Haha
Reactions: vlad66

Που ήταν αυτή ;;

ΥΣ..

Δες του λίγο χρόνο. Θαύματα δε γίνονται αλλα ξέρεις οτι κανει δουλεια. Σοβαρή. Σε δυο τρεις μερες μας ξαναλές.
Και ναι. Προφανώς και το wireworld θα ειναι και τότε καλυτερο... Όσο να ναι, την ξέρουν τη δουλειά τους και ειναι διαφορετικη απο αυτη της nexans.

Δες του λίγο χρόνο. Θαύματα δε γίνονται αλλα ξέρεις οτι κανει δουλεια. Σοβαρή. Σε δυο τρεις μερες μας ξαναλές.
Και ναι. Προφανώς και το wireworld θα ειναι και τότε καλυτερο... Όσο να ναι, την ξέρουν τη δουλειά τους και ειναι διαφορετικη απο αυτη της nexans.

Δεν μιλάμε για ρεύματος και interconnects Θανάση.. Data "τρέχουν" εκεί και το κυριότερο, δεν υπάρχουν κολλήσεις.

Δεν πιστεύω ότι θα "στρώσει" , ούτε αυτό , ούτε τα αφτιά μου.. άσε που δεν μπορώ και δεν θέλω να του δώσω χρόνο..

Αν του δώσω χρόνο θα πρέπει να μην το ακούω.. να παίζει το streamer στην σίγαση.. αλλιώς θα με κοιτάει το starlight και θα μου λέει -τι μ@κ@κ@ς είσαι... :ROFLMAO:

Δεν μιλάμε για ρεύματος και interconnects Θανάση.. Data "τρέχουν" εκεί και το κυριότερο, δεν υπάρχουν κολλήσεις.
Μα τα data πως νομίζεις ότι μεταδίδονται; Ηλεκτρικοί παλμοί είναι. Ή κάνω λάθος;

• Like
Reactions: mdvq and Panoramix
Μα τα data πως νομίζεις ότι μεταδίδονται; Ηλεκτρικοί παλμοί είναι. Ή κάνω λάθος;

Δεν μπορώ να σου απαντήσω.. και γω στην αρχή ήμουν δύσπιστος.

Αλλά να μεταδίδονται καλύτερα τα data μετά από στρώσιμο του ethernet μου φαίνεται υπερβολικά "βαρύ" για να το χωνέψω.

Από την στιγμή που υπάρχει καλώδιο υπάρχει και ρεύμα....λίγο... πολύ... υπάρχει.
Άρα , αφού στρώνει το ένα γιατί να μην στρωνει και το άλλο?
Οι τύποι που ασχολούνται με δίκτυο ,τηλεφωνία ,συναγερμούς κλπ ,ξες πως είναι η επίσημη επαγγελματική τους ιδιότητα?
Ηλεκτρολόγοι -ηλεκτρονικοί ΑΣΘΕΝΏΝ ρευμάτων 😄

Battle of the cables....

View attachment 266513

S/FTP cat7 by nexans vs wireworld starlight 10

Στο 1 μέτρο και τα 2
Έχω διαβάσει επανειλημμένα στο διαδίκτυο ότι για ήχο,το καλύτερο ethernet είναι τo cat 6a.
Όταν σιαξεις το nexans cat 6a,θα έχουμε ιδία γνώμη.
Και έτσι θα ξέρουμε , τουλάχιστον εμείς που ΔΕΝ διαθέτουμε το ποσόν που κοστίζει το wireworld,προς τα πού θα κινηθούμε .

Για το UTP 6A

Όχι, η θωράκιση μπήκε και από τις 2 μεριές όπως τα εργοστασιακά (δεν υπάρχει λόγος να μπει από την μία μεριά , δεν είναι 3πολικό καλώδιο ρεύματος όπου η θωράκιση πάει μόνο στο σούκο και όχι στο

Που ήταν αυτή ;;

ΥΣ..

Περίμενες το Nexans να είναι κοντά ή να έχει μικρές διαφορές από το Wireworld;
Εντάξει, μην περιμένει κάποιος θαύματα..