Για να τερματίσει θέλει σίγουρα χοντρά utp.
Δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο που θα δυσκολέψει.
Πέρα από την τιμή του![]()
audiobacon.net

Δεν βλέπω τιμή.. για βόηθα...
audiobacon.net
Τι έχει ενδιαφέρον;Το ξαναβάζω για να προσθέσω....![]()
Supra CAT8 Ethernet Cable Review - An Amazing Spotify and Tidal Experience - Page 2 of 3 - Audio Bacon
Sound Quality Contents 1. Intro2. Sound Quality3. ConclusionCommentsIntroduction I was going to title this post “A Swedish Surprise” but presumed it was something salacious. Thank you Urban Dictionary. I was firmly in the camp of spending no more than $10 on an ethernet cable. After my review of...audiobacon.net
Όποιος φίλος δεν βαριέται,ας ρίξει μια ματιά στα σχόλια.
Γράφουν μερικές απαντήσεις και σχόλια οι άνθρωποι της Supra και νομίζω ότι έχει κάποιο ενδιαφέρον.
"There is a meaning among the industry and enthusiasts, that some Ethernet and USB cables display more high note (treble) resolution. This is a quite interesting opinion. When I personally (I'm a real hifi-geek) and we at Supra really "blue-print" a cable according to the respective digital interface spec and when I made the huge revision of screening and filtering RFI (both wire- and airborne) in my rig, the result was lowered overall high note energy. So I'm not quite sure that the openness and airiness in digital playback always are in the recordings. I suspect that this sibilance may fully or partly derive from RFI, but masks very nicely and is perceived to be part of the sound. When I replaced every single Ethernet cable, also the one's that did not transmit music files to not allow RFI entering through any backdoor, the immediate reaction from me was, "where's the treble"? I had to reset my preferences a bit and start listening again. Now, listening with a new mind-set the treble was far cleaner, thus lower in level/energy, but carrying much more micro-dynamics and sound stage information. A cymbal sounded just the right amount of metal, I could instantly separate a Paiste from a Zildjan from my titanium domes. Now, a couple of months after doing this easy and not very costly revision, I have far better detail, can determine the great difference between the recordings ambition of high note energy. Some recordings especially modern pop music, show up a very obvious treble energy, while other productions is far more subtle. Prior to my revision, the level of high note energy did not change as much as today'......Ότι τοποθετείται επίσημα η εταιρία για τα καλωδια της και δηλώνει τη φιλοσοφία της.
Και λεει και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για τα switch. Μαλιστα, πέραν των κριτηρίων επιλογής και βελτιωσης προτεινει και καποιο συγκεκριμένο. Κοντός ψαλ.ος αλληλούια, μεταλλικό σασσι και βελτίωση τροφοδοσίας. Εμεις στο δικό μας χάρη στο dimdim το πήγαμε και ενα βήμα πιο πέρα με το ρολόι.
Επίσης έμμεσα προειδοποιεί οτι μπορεί να εχουμε μάθει να ακουμε λάθος καθώς τα υψισυχνα παράσιτα που περνάνε στα δεδομενα δίνουν βρώμικο μεν, αέρα δε στα πρίμα.
Ότι για μένα πχ που δεν ξέρω τι μου γίνεται,έχει κάποιες πληροφορίες που δεν γνωρίζω.Τι έχει ενδιαφέρον;

Πέφτει πολύ παραμύθι γενικά στο marketing των καλωδίων...Ότι για μένα πχ που δεν ξέρω τι μου γίνεται,έχει κάποιες πληροφορίες που δεν γνωρίζω.
Για σένα και το Dimdim πχ , κανένα
Να... γραφεί κάπου ότι καλόν είναι το περισσευουμενο καλώδιο ρεύματος του πακακιου του switch να το τυλίγουμε κουλουριτσα γύρω από ένα φερρίτη.
Αυτό εγώ δεν το ήξερα.
Τώρα αν λένε ασυναρτησίες αυτοί που φτιάχνουν καλώδια,πάω πάσο!
Είμαι τυχερός που πιάνουν τα χέρια μου και φτιάχνω ότι θέλω όπως θέλω, δεν ξέρεις πόσο σημαντικό είναι αυτό για την τσέπη και το χόμπι μας...
Βέβαια κανείς δεν σκέφτεται όπως εγώ, το έχω διαπιστώσει στους Hiend κύκλους, εκτός από ελάχιστους που ξέρω και καταλαβαίνουν τι παίζει γενικά στις κατασκευές κλπ..
Αυτα τα βρισκεις με μηχανηματα οχι με καλωδια.αν και αυτό είναι το ακριβως αντίθετο απο την εμπειρία μου και τις συγκρίσεις που έκανα καθώς και με πολλά reviews στο ίντερνετ θα δοκιμάσω το lanmark που λέτε μιας και δεν έχω να χάσω τίποτα
Θέλω ο ήχος να έχει ψυχή να μην είναι μια ξερή μηχανική αναπαραγωγή οπότε ψάχνω την ιδανική ισορροπία και συνέργεια με το σύστημα μου μιας και ήταν ήδη αναλυτικό και διαφανές
σωστα αρκει και τα καλωδια να συνεργαζονται, γιατι αλλαζει η συμπεριφορα αναλογως... τωρα μιλαμε για το fine tuning για να δεσει το γλυκοΑυτα τα βρισκεις με μηχανηματα οχι με καλωδια.
Γράφουν μερικές απαντήσεις και σχόλια οι άνθρωποι της Supra και νομίζω ότι έχει κάποιο ενδιαφέρον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.