Iσως φταίνε και τα καλώδια ρεύματος![]()
Eπειδή διακρίνω μια ειρωνεία επ'αυτού, ας μοιραστώ μια παλαιότερη εμπειρία μου:
....
Το δοκιμάζω και απουλέτε και δε πίστευα στ'αυτιά μου. Απο εκεί που ήταν όλα τζετ, το σύστημα άρχισε να ξυρίζει.
Μιλάω για πρίμα απίστευτα "μπροστά" από το υπόλοιπο φάσμα.
Που διέκρινες τότε την ειρωνεία ;
Τωρα δεν ξερω εαν παιζει ρολο και ο encoded ,που ειναι διαφοροι αναλογα με ποιον συμπιεσε ο κατοχος το αρχικο cd (3,89-3.93 κ.τ.λ),θα το ψαξω και αυτο.
Το σωστότερο θα ήταν να γραφεί 'παίζει λιγώτερο σκ_τά'.Δεν υπάρχει 128 mp3 που να παίζει καλά.Ακόμα και στο ipod η διαφορά είναι μεγάλη.Πόσο μάλλον στα 'πολλά συστήματα'...Και στο τέλος δε βρίσκω το λόγο να κάνει κάποιος 128 bit encoding σήμερα που τα gigabytes είναι τσάμπα.Ο καλύτερος encoder είναι πιστεύω ο fraunhofer professional.Μην ξεχνάμε ότι αυτοί ανακάλυψαν το mp3...O encoder παίζει τον κύριο ρόλο! Μεγαλύτερο ακόμα και από το bitrate.
Καρατσεκαρισμένο σε πολλά συστήματα: ΜΡ3 από τον lame encoder με την μέγιστη ποιότητα q=0 στα 128kbps παίζει ΚΑΛΥΤΕΡΑ από ότι το ίδιο κομμάτι κωδικοποιημένο από το MusicMatch στα 160kbps. !!!
Καλως τον Κώστα.Βρε σύ κατ'αρχάς εκρεμμεί το τεστ καλωδίων...και κατά δεύτερο τι να κάνουμε τώρα τεστ σε συμπιεσμένη μουσική...Τι σκ... χαιεντάδες ήμαστε???Πολύ ωραία. Να ετοιμάσουμε ένα τυφλό τεστάκι ABCX, μεταξύ mp3 256Kbps, mp3Pro 96Kbps και CD.
Πολύ ωραία. Να ετοιμάσουμε ένα τυφλό τεστάκι ABCX, μεταξύ mp3 256Kbps, mp3Pro 96Kbps και CD.
Καλως τον Κώστα.Βρε σύ κατ'αρχάς εκρεμμεί το τεστ καλωδίων...και κατά δεύτερο τι να κάνουμε τώρα τεστ σε συμπιεσμένη μουσική...Τι σκ... χαιεντάδες ήμαστε???
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση οτι στο τέλος δεν θα γίνει τίποτε;
Μέσα για τεστ 256 kpps mp3 και cd.Ή για ακόμα πιο δύσκολα 320 kbps.Μα δεν θα ξέρεις ποιά θα είναι η συμπιεσμένη και ποιά η ασυμπίεστη...
Κοίτα να δεις που τελείως τυχαία και γω την ίδια εντύπωση έχω.Εγώ γιατί έχω την εντύπωση οτι στο τέλος δεν θα γίνει τίποτε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.