Με τις συνθηκες που εχει ενα Blind test αγνωστης ταυτοτητας ηλεκτρονικων αντικειμενων, μπορει να προτιμησω bw απο magnepan...
Δηλαδη μιλαμε για ενα συστημα που θα ακουσουμε για πρωτη φορα, το οποιο αφου το ακουσουμε κανα 10λεπτο, θα αρχισουμε να του αλλαζουμε καλωδια και μετα θα αποφασισουμε ποιο καλωδιο παιζει καλυτερα. Με τετοιες συνθηκες πιθανον να κερδισει το καλωδιο τοστιερας του Κωστα.
Αλλα με την σειρα μου, ριχνω και εγω το γαντι στον Κωστα, να κανουμε ενα blind τεστ στο σπιτι μου και ετσι και ΜΙΑ ΦΟΡΑ στις οσες θελει δε καταλαβω τη διαφορα μεταξυ του συγκεκριμενου καλωδιου τοστιερας και αυτων που χρησιμοποιω, τοτε θα δεχτω οτι ειμαι πλανεμενος....
Με τις συνθηκες που εχει ενα Blind test αγνωστης ταυτοτητας ηλεκτρονικων αντικειμενων, μπορει να προτιμησω bw απο magnepan...
Άν μπερδέψεις τα bw με τα magnepan ούτε γάτα ούτε ζημιά γιατί και τα δύο είνα 'καλά' ηχεία(χμ???) και είναι το ίδιο ακριβά...Άν όμως μπερδέψεις (όπως ο ίδιος δηλώνεις πιθανόν) το valhala με το ... tostala ακούγοντάς τα σ' ένα καλό σύστημα ανεξάρτητα αν είναι το δικό σου, τότε νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα...Γιατί η διαφορά τιμής είναι χαώδης...Δηλαδη μιλαμε για ενα συστημα που θα ακουσουμε για πρωτη φορα, το οποιο αφου το ακουσουμε κανα 10λεπτο, θα αρχισουμε να του αλλαζουμε καλωδια και μετα θα αποφασισουμε ποιο καλωδιο παιζει καλυτερα. Με τετοιες συνθηκες πιθανον να κερδισει το καλωδιο τοστιερας του Κωστα.
Αλλα με την σειρα μου, ριχνω και εγω το γαντι στον Κωστα, να κανουμε ενα blind τεστ στο σπιτι μου και ετσι και ΜΙΑ ΦΟΡΑ στις οσες θελει δε καταλαβω τη διαφορα μεταξυ του συγκεκριμενου καλωδιου τοστιερας και αυτων που χρησιμοποιω, τοτε θα δεχτω οτι ειμαι πλανεμενος....
αχαχαχαχαχαχαχαααααα μεσημεριάτικα... μπράβο ρε Πέτρο...(και Λάρρυ)Λαρρυ πως αλλαξες ετσι ρε παιδι μου, απο την τελευταια φορα που σε ειδα,ωραια φωτο
Δηλαδη μιλαμε για ενα συστημα που θα ακουσουμε για πρωτη φορα, το οποιο αφου το ακουσουμε κανα 10λεπτο, θα αρχισουμε να του αλλαζουμε καλωδια και μετα θα αποφασισουμε ποιο καλωδιο παιζει καλυτερα. Με τετοιες συνθηκες πιθανον να κερδισει το καλωδιο τοστιερας του Κωστα.
Να θεσω εναν ακομη προβληματισμο,αν μια κατασκευη επιρρεαζεται τοσο πολυ και τοσο ευκολα απο ενα καλωδιο τροφοδοσιας ,μηπως δεν σωστα μελετημενη η υλοποιημενη?Καποιες μικρες ακουστικες διαφορες ειναι πιθανον να υπαρξουν,αλλα μεγαλες ?
Προτείνω την ίδια μέρα που θα γίνει το blind test, να γίνει και το τεστ της "σωστής φάσης". Ορισμένοι δεν πιστεύουν ότι παίζει ρόλο το πως θα συνδέσεις το φις του καλωδίου ρεύματος στο πολύπριζο.
Φέρε μας ρε Έκτωρα κανένα μπουκάλι 'τριπλής' που πουλάει εκείνο το παληκάρι στο λιμάνι (Αριστείδης αν θυμάμαι καλά) και κανένα Μοσχάτο Αλεξανδρείας για να γιορτάσουμε το αποτέλεσμα του blind test.....Μακάρι να συμμετείχα κι εγώ αλλά απο αύριο μέχρι τέλη Ιουνίου θα είμαι στη Λήμνο. Άν βέβαια ή μαϊμού ψειριστεί υπερβολικά και οργανωθεί για μετά τον Ιούνιο μέσα κι εγώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.