KostasF
AVClub Enthusiast
- 28 April 2007
- 853
Το παρών Φόρουμ εκτός από ΑΣΧΕΤΟΥΣ πιτσιρικάδες, και 'χαιεντάδες' με συστήματα των 200 ευρώ, που δε γνωρίζουν καν τι ειναι το 'di-box', το επισκέπτονται και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που έχουν περάσει από προβάδικα μέχρι παραγωγή, PA, και LIVE, και που επένδυσαν αρκετά για ένα καλό σύστημα για να ακούνε μουσική...
Αν οι παραπάνω συνεχίσουν να διαβάζουν παρόμοιες ανακρίβειες μάλλον θα 'την κάνουν' για να μην τους πέσουν τα μαλλιά τους... Κάπως έτσι την έκανε και ο 'πρόεδρος', ένα πρόσωπο σεβάσμιο στο χώρο(εντός και εκτός Ελλάδας), κάπως έτσι θα την κάνουν και δαύτοι... Εκτός αν θέλετε να κρατήσετε στο φόρουμ ΜΟΝΟ τους ΑΣΧΕΤΟΥΣ ...
Φίλε μου, χωρίς παρεξήγηση, κι επειδή απο όσα μας λες μάλλον έχεις περάσει ΠΟΛΛΕΣ ώρες δίπλα σε ηχεία που έπαιζαν σε τρελές εντάσεις, πριν αρχίσεις να μιλάς για άσχετους και άλλα όμορφα όπως "Για φώναξε όμως κι εμένα να δούμε αν θα το καταλάβω!!!... Εμένα που χρησιμοποιώ το σύστημά μου για να ακούω μουσική και όχι να κοροιδεύω τον κόσμο...", δεν πας να κάνεις κι ένα ακουόγραμμα? Θα εκπλαγείς.