ilias
Supreme Member
Re: Περί photoshop

εεεε...καλα, γλυπτο ηθελα να πω... :guitarist:
Πού είναι αυτότο άγαλμα βρε Ηλία;

Πού είναι αυτότο άγαλμα βρε Ηλία;
Μπορείς πάντα να επεξεργαστείς μιά φορά ώστε να φέρεις το άγαλμα εκεί που θές να το σώσεις, να το κάνεις μετά άλλη μία με το δέντρο εκεί που θές και μετά να τα συνδιάσεις στο Photoshop.
Ανοιγοντας ενα αρχειο RAW με το CS4, ανοιγει με το adobe camera RAW και μου δινει καποιες επιλογες επεξεργασιας. Αν πατησω κατω δεξια το Open Image, μου ανοιγει τις επιλογες που ειναι και για τα JPG (και κλεινει το adobe camera RAW).
Υπαρχει καποιο κουμπι που να με επαναφερει στο Adobe Camera RAW?
Ανοιγοντας ενα αρχειο RAW με το CS4, ανοιγει με το adobe camera RAW και μου δινει καποιες επιλογες επεξεργασιας. Αν πατησω κατω δεξια το Open Image, μου ανοιγει τις επιλογες που ειναι και για τα JPG (και κλεινει το adobe camera RAW).
Υπαρχει καποιο κουμπι που να με επαναφερει στο Adobe Camera RAW?
εμένα με το open image πάντως μου ανοίγει το raw στο photoshop.
Να ρωτησω παλι... το Clarity τι διαφορα εχει με το sharpenning? Τα χρησιμοποιουμε επισης και τα δυο ή αλληλοκαλυπτονται?
Και μια μικρη αναφορα για τη διαφορα Vibrance και Saturation....????
Στην σελ 178 μιλαει για το clarity. Mε δυο λογια ειναι localized contrast in the midtone areas.
Το vibrancy δεν το τσεκαρα αλλα εξ οσων γνωριζω απο το aperture ειναι παρομοιο με το saturation αλλα δεν εχει καμια (η ελαχιστη) επιδραση στα skin tones.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.