Περί ποινών, συμπεριφορών και εξηγήσεων...

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

ok.......πάω να πάρω ένα μπάνιο, και έρχομαι. Κλαψιάρα....α, κλαψιάρα. καλό βράδυ σε όλους 8α τα πούμε μετά το μπάνιο το 7 ήμερο.

souzakia, αν ήξερες πόσο λάθος έχεις, δεν θα τα έγραφες αυτά ... Γι αυτό και δεν παρεξηγώ ...

Last edited:
Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

Κι εμένα πάντως τελευταία υπάρχουν πραγματάκια που δε μου αρέσουν:
για παράδειγμα κάποιο μέλος μπαίνει σε ό,τι θέμα έχει να κάνει με το επερχόμενο conn-x tv και του πλέκει το εγκώμιο και ταυτόχρονα κατακρίνει ό,τι έχει να κάνει με τη nova. Δεν ξέρω τι μπορεί να εξυπηρετεί ο καθένας αλλά η κατάσταση αυτή κουράζει. Και εμένα δε μου αρέσει η τιμολογιακή πολιτική της nova αλλά προσπαθώ να τηρώ ουδέτερη στάση.
Επίσης, συγκεκριμένο μέλος μπαίνει σε πολλά θέματα και γράφει συνήθως κυριολεκτικά ό,τι του κατέβει (τα περισσότερα μηνύματα είναι απολύτως ανούσια, αν εξαιρέσουμε την κατηγορία "dreambox") με γλώσσα αρκετές φορές ακαταλαβίστικη και πεζοδρομίου. Η παρακολούθηση αυτών των θεμάτων γίνεται απλά ανυπόφορη.
Ήθελα από καιρό να κάνω αυτές τις παρατηρήσεις και τις κάνω τώρα δεχόμενος φυσικά την οποιαδήποτε κριτική.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

ευχαριστω. ναι εκει στην "Επι Παντός" κανουν / ξεκινουν πολλοι τα μπανια τους. οσο μπορω την αποφευγω αυτη την "οδο"!!

Στην "Επί Παντός" γράφουν και διαβάζουν τουλάχιστον 300-400 άνθρωποι συστηματικά... Λογικό είναι να υπάρχει ανελαστικότητα ! Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να γίνει χαμός απο προσωπικές επιθέσεις ?
Τί θα γίνει αν αρχίσουν όλοι αυτοί να "πλακώνονται" ?
Η "Επί Παντός" είναι μια περιοχή του forum που οι απόψεις που εκφράζονται ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι σύμφωνες με τους κανονισμούς κατά γράμμα !
Ουαί κι αλοίμονο αν γίνει αλλιώς.... Εϊτε είναι πολιτικό είτε έιναι αθλητικό/οπαδικό, είτε έιναι φιλοσοφικό το νήμα, ΟΛΟΙ έχουμε άποψη ...

Κι εμένα πάντως τελευταία υπάρχουν πραγματάκια που δε μου αρέσουν:
για παράδειγμα κάποιο μέλος μπαίνει σε ό,τι θέμα έχει να κάνει με το επερχόμενο conn-x tv και του πλέκει το εγκώμιο και ταυτόχρονα κατακρίνει ό,τι έχει να κάνει με τη nova. Δεν ξέρω τι μπορεί να εξυπηρετεί ο καθένας αλλά η κατάσταση αυτή κουράζει. Και εμένα δε μου αρέσει η τιμολογιακή πολιτική της nova αλλά προσπαθώ να τηρώ ουδέτερη στάση.
Επίσης, συγκεκριμένο μέλος μπαίνει σε πολλά θέματα και γράφει συνήθως κυριολεκτικά ό,τι του κατέβει (τα περισσότερα μηνύματα είναι απολύτως ανούσια, αν εξαιρέσουμε την κατηγορία "dreambox") με γλώσσα αρκετές φορές ακαταλαβίστικη και πεζοδρομίου. Η παρακολούθηση αυτών των θεμάτων γίνεται απλά ανυπόφορη.
Ήθελα από καιρό να κάνω αυτές τις παρατηρήσεις και τις κάνω τώρα δεχόμενος φυσικά την οποιαδήποτε κριτική.

Άκη, δεν χρειάζεται να ξανατονίσω το ότι τα νήματα των Δορυφορικών διαβάζονται και απο μάτια που αντιπροσωπεύουν συμφέροντα στο συγκεκριμένο χώρο.
Γιατί νομίζετε οτι συνιστώ ψυχραιμία κάθε λίγο και λιγάκι ?

Κάποιοι μπαίνουν, ρίχνουν το φουρνέλο τους και φεύγουν. Σε μας που μένουμε εναπόκειται να μην γίνει κακός χαμός. Και ο καθένας με τον τρόπο του, σε αυτό θα πρέπει να συμβάλλει !
Η φαγωμάρα μας εδώ κάποιους ωφελεί ... Όσο όμως δεν καταφέρνουν τίποτε, τόσο εντείνονται οι προσπάθειες !

Στο λίγο διάστημα που είμαι συντονιστής, αν ήξερες πόσες φορές έχω αντιληφθεί κατευθυνόμενα πυρά θα είχες απορήσει που δεν έχω ακόμα εκραγεί ;)

souzakia, αν ήξερες πόσο λάθος έχεις, δεν θα τα έγραφες αυτά ... Γι αυτό και δεν παρεξηγώ ...

Σε αυτό στηρίζω απόλυτα τον mourato, πιστεύω ότι το ίδιο πρέπει όλοι μας να κάνουμε όπως κάναμε και με τον ΑΛέξη......

Last edited by a moderator:

Σε καταλαβαίνω, Φίλιππε. Έχω βρεθεί πολλές φορές στη δυσάρεστη θέση αντιμετώπισης περίεργων τύπων στο SatLeo. Σημασία έχει η κατηγορία να κρατηθεί στο τωρινό υψηλό επίπεδο.

Σε καταλαβαίνω, Φίλιππε. Έχω βρεθεί πολλές φορές στη δυσάρεστη θέση αντιμετώπισης περίεργων τύπων στο SatLeo. Σημασία έχει η κατηγορία να κρατηθεί στο τωρινό υψηλό επίπεδο.

Αυτό είναι σαν το Σύνταγμα Άκη μου ...
Επαφείεται αποκλειστικά στον "πατριωτισμό" μας, ΟΛΩΝ μας !

:flipout::flipout::flipout::popcorn::popcorn:

Μη γελάς, σοβαρά μιλάει και έχει δίκιο....

Αν δεν είμαστε εμείς σοβαροί όπως είναι ο mouratos χαιρέτα την κατηγορία. Θα μπαίνει ο κάθε πικραμένος και θα γίνουμε μπάχαλο.....

Καλα με μενα τα βαλατε τωρα.........γελαω για αλλο πραμα. Αλλα εσεις με μενα εκει το :musicus:........ καντε κατι αλλο βραδιατικα λεω εγω. Αντε και εχω τα νευρα μου τωρα. μαμω της πανασονικ μεσα

Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Μισό λεπτό, να βάλουμε τα πράγματα σε μια ρεαλιστική βάση ...

Κάθησα και ξαναδιάβασα το νήμα στο οποίο παρεκτράπη φραστικά ο Παναγιώτης. Και υπήρξαν όχι ενα αλλά τέσσερα warnings απο τρείς διαφορετικούς γράφοντες, εκ των οποίων ένας ήμουν εγώ.
Συνονόματε, ξέρουμε και οι δύο μας πολύ καλά οτι ΔΕΝ είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, αρα δεν είναι δυνατόν να κριθούν όλες με τον ίδιο τρόπο.

Εκείνο που έχω παρατηρήσει (και δεν το λέω ως μομφή) είναι οτι κάποιοι έχουν σαφέστατη διάθεση για "συγκρούσεις" κάθε τύπου και μορφής. Όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι αδύνατον να γίνει ανεκτό. Δε σου κρύβω οτι πολλές φορές καποιοι με φέρνουν στο "αμήν", όχι επειδή απλά επιμένουν αλλά επειδή καταλαβαίνουν οτι προκαλούν και συνεχίζουν επίτηδες για να πέσει το ban και να γίνουν ήρωες ή μάρτυρες.

Εμένα αυτά ΔΕΝ μου αρέσουν και δεν έχω καμμία διάθεση να τα υπόκειμαι ο ίδιος και να τα υπόκεινται όλοι όσοι μας διαβάζουν εδώ.

Μπορεί να έιμαστε μια παρέα, αλλά είμαστε παρέα με κανόνες, δεν είμαστε μπάχαλο. Υπο αυτό το πρίσμα, όλοι είναι καλοδεχούμενοι. Και όλοι έχουν το τεκμήριο της "αθωότητας". Αλλά μόνο μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Όσο για τα "επαναστατικά" του souzakia, μόνο κακό κάνουν ... Γιατί αν το συνεχίσετε, σας ορκίζομαι οτι θα σηκωθώ να φύγω απο την κατηγορία, ανεπιστρεπτί.

Ιδού λοιπόν η ευκαιρία όσων διαφωνείτε. Καντε το μπάχαλο. Εσείς θα φάτε απο μια βδομαδούλα έκαστος και εγω θα φύγω δια παντός !
Αν αυτός είναι ο σκοπός κάποιων, ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες. Εχω πολλά προβλήματα γενικότερα αυτή την εποχή για να κάθομαι να "παίζω" με τις διαθέσεις και τις αντιλήψεις διαφόρων ...

Δεν θα επανέλθω στο ζήτημα αυτό. Κάντε ό,τι νομίζετε !

Φιλικά,

Φίλιππος

Συνονόματε καταλαβαίνω απόλυτα την θέση σου και μπορω να πω κιόλας ότι ενώ είσαι συντονιστής σε ένα απο τα δυσκολότερα και πιο "συγκρουσιακά" κομμάτια του φόρουμ (εξαιρουμένων των πολιτικών συζητήσεων) καταφέρνεις και το κρατάς σε πολύ καλό επίπεδο.
Για τα warnings αναφέρομαι βασικά σε μενα που το μπαν μου ήρθε...εντελώς ουρανοκατέβατο, για τον Παναγιώτη δεν μπορω να μιλήσω εγω και προς το παρόν δεν μπορει να μιλήσει ούτε ο ίδιος, οπότε...τζάμπα κουβεντιάζουμε!

Θεωρώ απαράδεκτο να μιλάμε όλοι οι υπόλοιποι για έναν άνθρωπο και ο ίδιος να μην μπορεί να υπερασπιστεί τη θέση του? Επίσης, δίνονται links για να καταλάβει ο κόσμος τι ακριβώς συμβαίνει και αυτά είναι σβησμένα. Κοινώς προβάλλεται ένα μόνο κομμάτι της αλήθειας και όχι όλη η αλήθεια, άρα μιλάμε για παραπληροφόρηση???
Επίσης, όπως πολύ σωστά έχει πει ο Παναγιώτης, τα φόρουμ το κάνουν τα μέλη του. Και σίγουρα ο Παναγιώτης έχει προσδόσει τα μέγιστα για να κρατηθεί η κατηγορία σε υψηλό επίπεδο.
Δεν μου αρέσει να επεμβαίνω εκεί που δεν με σπέρνουν, ούτε και να δημιουργώ προβλήματα, αλλά πιστεύω ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Το φόρουμ τον τελευταίο καιρό υποφέρει από προβλήματα καταστολής. Επίσης και σε αυτήν την κατηγορία που παρακολουθώ (το θέμα με τον παναγιώτη, δεν πρόλαβα να το παρακολουθήσω καθώς σβήστηκε), είναι εμφανής η απουσία του πρώην διαχειριστή.

Τελευταία στο φόρουμ υπάρχουν πολύ αυστηρές και απόλυτες αντιδράσεις από τη διαχείριση. Έτσι ακριβώς είναι, τι να κάνουμε τώρα... Έχει επισημανθεί όχι μόνο από εμένα αλλά και από πολύ παλαιότερα και σημαντικότερα μέλη. Όποιος δεν το έχει αντιληφθεί ενδεχομένως είναι γιατί δεν διαβάζει άλλη κατηγορία από αυτή των δορυφορικών.
Ευτυχώς εδώ έχουν τηρηθεί σωστές "αποστάσεις" από το διαχειριστή.

Αν οι κύριοι διαχειριστές ήθελαν να είναι τόσο αυστηροί με το "σύνταγμα" τότε θα έπρεπε να το κάνουν σε όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις. Και κυρίως προς εκείνους (και είναι συγκεκριμένα nicknames) οι οποίοι θεωρούν κτήμα τους τα threads που ανοίγουν και αντιμετωπίζουν όσους είναι εκτός από την "παρέα" σαν παρείσακτους. Σα να σου λένε "μην ανακατεύεσαι" ένα πράγμα...

Είχα διαβάσει και εγώ το νήμα στο οποίο έγινε ο ban ο Πάνος. Και δεν αντιλαμβάνομαι πουθενά ότι υπήρξε τόσο σημαντικός λόγος για να γίνει ban. Θα μου επιτρέψεις λοιπόν αγαπητέ διαχειριστά να αναρωτηθώ με ποιο τρόπο άραγε μπορούν να λάβουν προειδοποιήσεις οι ίδιοι οι διαχειριστές για τις δικές τους προσβολές και παρεκτροπές;
Θα μπορούσες βέβαια να μου απαντήσεις ότι έτσι έχει η κατάσταση και σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί απλά να τα μαζεύει και να φεύγει. Όποιος μένει θα "χορεύει" στο ρυθμό που δίνουν οι διαχειριστές.
Μα, γι'αυτό το λόγο ακριβώς είναι που πολλοί έχουν πικραθεί και πια ασχολούνται σποραδικά και αποκλειστικά με τις κατηγορίες που τους ενδιαφέρουν. Αφού οι γενικότερες κατηγορίες απευθύνονται σε τόσο λίγους και με συγκεκριμένη συμπεριφορά, ε, τότε ας γίνουν προσβάσιμες μόνο σε συγκεκριμένα μέλη να τελειώνουμε... Μόνο που τότε πια ασφαλώς δεν θα λέγεται φόρουμ, αλλά κάτι σαν φόρουμ...

Ελπίζω ο Παναγιώτης να επιστρέψει στο φόρουμ γιατί οι γνώσεις του είναι πολύ σημαντικές.
Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω με τον dimfil.

Θεωρώ απαράδεκτο να μιλάμε όλοι οι υπόλοιποι για έναν άνθρωπο και ο ίδιος να μην μπορεί να υπερασπιστεί τη θέση του? Επίσης, δίνονται links για να καταλάβει ο κόσμος τι ακριβώς συμβαίνει και αυτά είναι σβησμένα. Κοινώς προβάλλεται ένα μόνο κομμάτι της αλήθειας και όχι όλη η αλήθεια, άρα μιλάμε για παραπληροφόρηση???
Επίσης, όπως πολύ σωστά έχει πει ο Παναγιώτης, τα φόρουμ το κάνουν τα μέλη του. Και σίγουρα ο Παναγιώτης έχει προσδόσει τα μέγιστα για να κρατηθεί η κατηγορία σε υψηλό επίπεδο.
Δεν μου αρέσει να επεμβαίνω εκεί που δεν με σπέρνουν, ούτε και να δημιουργώ προβλήματα, αλλά πιστεύω ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Το φόρουμ τον τελευταίο καιρό υποφέρει από προβλήματα καταστολής. Επίσης και σε αυτήν την κατηγορία που παρακολουθώ (το θέμα με τον παναγιώτη, δεν πρόλαβα να το παρακολουθήσω καθώς σβήστηκε), είναι εμφανής η απουσία του πρώην διαχειριστή.

Αργύρη, δεν σχολιάζει κανείς τον Πάνο, με τρόπο που θα ήταν απαραίτητο να υπερασπιστεί τη θέση του. Απαντήθηκαν κάποιες απορίες. Μην ξεχνάς οτι το ban του Παναγιώτη δεν αφορούσε τη συμμετοχή του στο Δορυφορικό κομμάτι.
Επίσης κανείς δεν αμφισβήτησε την όντως μεγάλη του προσφορά στα Δορυφορικά.

Αυτό με την "απουσία του πρώην διαχειριστή", τί ακριβώς σημαίνει; Ρωτώ καλόπιστα γιατί δεν θέλω να παρεξηγήσω την όποια σημασία θέλεις να εκφράσεις, εικάζοντας το τί θα μπορούσες να εννοείς...

Τελευταία στο φόρουμ υπάρχουν πολύ αυστηρές και απόλυτες αντιδράσεις από τη διαχείριση. Έτσι ακριβώς είναι, τι να κάνουμε τώρα... Έχει επισημανθεί όχι μόνο από εμένα αλλά και από πολύ παλαιότερα και σημαντικότερα μέλη. Όποιος δεν το έχει αντιληφθεί ενδεχομένως είναι γιατί δεν διαβάζει άλλη κατηγορία από αυτή των δορυφορικών.
Ευτυχώς εδώ έχουν τηρηθεί σωστές "αποστάσεις" από το διαχειριστή.

Η κοινότητά μας μεγαλώνει. Μπορεί να σχηματίζουμε κατά τόπους παρέες αλλά δεν υπάρχει πλέον εκ των πραγμάτων η δυνατότητα να είμαστε όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα. Είμαστε πλέον παρα πολλοί για κάτι τέτοιο. Αυτό απο μόνο του δημιουργεί την ανάγκη για πιο αυστηρή εφαρμογή των ήδη υπαρχόντων κανόνων λειτουργίας. Η ευκολία με την οποία στο παρελθόν λύναμε τα πάντα "αναμεταξύ μας" με ένα τηλέφωνο έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Ακόμα κι αν δεχθώ οτι η αυστηρότητα εφαρμογής ενόχλησε κάποιους παλαιότερους που είχαν συνηθίσει αλλιώς, ήταν αναγκαία. Μην ξεχνάς οτι μέχρι στιγμής το μόνο σημαντικό γεγονός στα Δορυφορικά απο πλευράς ποινών είναι δυό κίτρινες κάρτες. Αρα ΔΕΝ είναι τόσο αυστηρά όσο πιστεύουν πολλοί. Απλά εδώ κάποιοι κρατούν χαρακτήρα και δεν υπάρχει ανάγκη άμεσης καταστολής. Αν υπήρχε, μην έχεις καμμία αμφιβολία οτι ΚΑΙ εδώ θα εφάρμοζα τον κανονισμο κατα γράμμα ! Μια παρατήρηση : ΟΛΑ τα μέλη είναι εξίσου σημαντικά...

Αν οι κύριοι διαχειριστές ήθελαν να είναι τόσο αυστηροί με το "σύνταγμα" τότε θα έπρεπε να το κάνουν σε όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις. Και κυρίως προς εκείνους (και είναι συγκεκριμένα nicknames) οι οποίοι θεωρούν κτήμα τους τα threads που ανοίγουν και αντιμετωπίζουν όσους είναι εκτός από την "παρέα" σαν παρείσακτους. Σα να σου λένε "μην ανακατεύεσαι" ένα πράγμα...

Είχα διαβάσει και εγώ το νήμα στο οποίο έγινε ο ban ο Πάνος. Και δεν αντιλαμβάνομαι πουθενά ότι υπήρξε τόσο σημαντικός λόγος για να γίνει ban. Θα μου επιτρέψεις λοιπόν αγαπητέ διαχειριστά να αναρωτηθώ με ποιο τρόπο άραγε μπορούν να λάβουν προειδοποιήσεις οι ίδιοι οι διαχειριστές για τις δικές τους προσβολές και παρεκτροπές;

Γνώμη άμεση μπορώ να εκφράσω για τα νήματα που ξεκίνησα εγώ σε άλλες κατηγορίες, ένα εκ των οποίων ήταν και αυτό στο οποίο έγινε ban ο malakudi.
Σε πληροφορώ οτι σκέφτηκα μέχρι και να ζητήσω να γίνει διαγραφή του νήματος γιατί είχε καταντήσει χαμαιτυπείο. Δεν ήταν κτήμα μου το νήμα, ήταν όμως έλλειψη σεβασμού προς την ανησυχία που εξέφρασα, το γεγονός οτι φτάσαμε κάποιοι να κατηγορούμαστε (γιατί ως κατηγορία εκφράστηκε, παρά την άρνηση σε σχετική ερώτηση) συλλήβδην ώς "Ελληνάρες".
Δεν είπε κανείς σε κανέναν "μην ανακατεύεσαι" και ούτε πρόκειται ποτέ να το πεί. Αλλά, αν ήταν στο χέρι μου, στο συγκεκριμένο νήμα θα απέκλεια ειλικρινά τη συμμετοχή σε όσους δεν έχουν καμμία πρόθεση να συζητήσουν αλλά τουναντίον να σατυρίσουν/χλευάσουν/διασύρουν/διαπομπεύσουν τον προβληματισμό μου... Οταν λοιπόν γίνονται ορατές κάποιες προθέσεις σαν κι αυτές που προανέφερα, λογικό είναι η Διαχείριση να επεμβαίνει και μάλιστα με βαρύ χέρι, ιδίως οταν οι πρότερες εκκλήσεις της ήχησαν εις ώτα μη ακουώντων.

Θα μπορούσες βέβαια να μου απαντήσεις ότι έτσι έχει η κατάσταση και σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί απλά να τα μαζεύει και να φεύγει. Όποιος μένει θα "χορεύει" στο ρυθμό που δίνουν οι διαχειριστές.
Μα, γι'αυτό το λόγο ακριβώς είναι που πολλοί έχουν πικραθεί και πια ασχολούνται σποραδικά και αποκλειστικά με τις κατηγορίες που τους ενδιαφέρουν. Αφού οι γενικότερες κατηγορίες απευθύνονται σε τόσο λίγους και με συγκεκριμένη συμπεριφορά, ε, τότε ας γίνουν προσβάσιμες μόνο σε συγκεκριμένα μέλη να τελειώνουμε... Μόνο που τότε πια ασφαλώς δεν θα λέγεται φόρουμ, αλλά κάτι σαν φόρουμ...

Αν το συζητούσαμε σήμερα σε θεωρητικό επίπεδο, το forum αφορά ήχο και εικόνα με όλα τους τα περελκόμενα.
Επειδή όμως ένα τέτοιο forum θα ήταν "αποστειρωμένο", yπάρχει και η "AVClub Cafe" κατηγορία που κυριολεκτικά άπτεται παντός άλλου επιστητού. Επειδή όμως υπάρχει για να μας "ενώνει" με τον υπόλοιπο κόσμο που μας περιβάλλει, αυτό δεν σημαίνει οτι θα πρέπει να καταντήσει σαν το καφενείο του χωριού. Δεν απευθύνεται σε λίγους. Απευθύνεται σε όλους. Αλλά "αντέχει" αυτούς που σέβονται τους συνομιλητές τους...

Ε θα σκάσω δεν μπορώ άλλο.......
Το λοιπόν ένα και ένα κάνουν δυο, ο mouratos έχει σε όλα δίκιο. Τώρα το σκέφτηκα ποιο καλά. Στην κατηγορία μας που έχουμε σαν χόμπι, δεν μπορεί κανένας άλλος να μας την πει, εκτός και αν έχουμε δώσει δικαίωμα εμείς. Για τον λόγο αυτό πλήρες συμπαράσταση στον συντονιστή μας, ας του δώσουμε να καταλάβει όλοι εμείς είμαστε στην αγκαλιά του, και όπως αυτός έχει κάποιες ευθύνες απέναντι σε ανώτερους του, έτσι και εμείς με την σειρά μας θα τον ανταμείψουμε στα πρόσωπα τον ανωτέρων του, ότι ΝΑΙ είναι σωστός απέναντι σε στην κατηγορία που έχει, και αυτός με την σειρά οπού μπορεί θα μας προστατέψει.
Τώρα από εκεί και πέρα κάποια διαολακια όπως εγώ μα αρέσει να παίζω με την φωτιά, και άθελα μου τράβηξα τον malakudi εκεί, άλλα σε καμιά περίπτωση όμως δεν το έκανα με κάποιο ύπουλο σκεπτικό, διότι ο καθένας μας έχει γνώση το τη γράφει. Άρα και υπεύθυνος για τον εαυτό του.
Τώρα σχετικά με κάτι άλλα ζωύφια που μπαίνουν εδώ μέσα, και το μόνο που καταφέρνουν να κάνουν, είναι να μας βάζουν να τρωγόμαστε και τίποτα παραπάνω. Θα λεγα ότι με την δύναμη μιας μεγάλης παρέας που είμαστε να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά.
Άντε λοιπον μουρατε πάρε σκούπα και σφουγγάρι, και πτου άπω την αρχή....α και που σε, τα θέλω όλα να αστράφτουν εδώ μέσα. Αντε ρε μπαγάσα έβγαλα την γλώσσα μου έξω από το πολλή γλύψιμο........:award:

χαχαχαχα ΦΟΒΕΡΗ!!!την είχα ξεχάσει...Διαχρονικός Ο Πόντιος!

Status
Not open for further replies.