Τα bold είναι τονισμένα από μένα.
Larry, ως νέος πρόεδρος του συλλόγου οφείλεις να κάνεις τον κανονισμό δημοκρατικότερο ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα σαν το παραπάνω. Τα άτομα της ΔΟ δεν είναι Πάπες. Οφείλουν να υπόκεινται σε έλεγχο, όπως όλοι, μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες.
Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις ανακρίβειες.
Ο Larry δεν είναι πρόεδρος εδώ.
Τώρα αν είναι σε κάποιον άλλο σύλλογο πρόεδρος δεν το γνωρίζω.
BTW στην ΠΑΝΑΘΑ δεν έχουν βρει ακόμα, οπότε μπορεί να τον δούμε εκεί.
Υποψηφιος ειμαι στις εκλογες του ΔΣ οι οποιες δεν εγιναν ακομη (αναμενονται μεσα στο ΣΚ)
Πανο ,κανονισμος στα μετρα του καθενος μας δε γινετε εχουμε αξια Διαχειριστικη ομαδα, που τηρει τους κανονισμους και φροντιζει για την ευρυθμη λειτουργια του Φορουμ
η συμμετοχη στην εκτος παντα θα δημιουργει κοντρα ιδεων και θα πρεπει να τις δεχεστε
αλοιμονο αν κρινουμε τον συνομιλητη μας απο τον τιτλο που εχει
συμβουλευω λοιπον οποιος συμμετεχει στην εκτος να ειναι ετοιμος να αμφισβητηθει
Ωραία τώρα μπορεί κάποιος να "μαζέψει" σας παρακαλώ το νήμα, επειδή αν μπει κάποιος πρώτη φορά θα νομίζει ότι μπήκε ρινκ; Όπως επίσης το ότι για να διαβάσουμε αυτά που αφορά το νήμα θέλει πολύ προσπάθεια.
Σας ευχαριστώ.
το νημα θα καθαριστει συντομα και θα παραδοθει στο Θεμα της και μονον
Larry με συγχωρείς για την παρέμβαση, θα σε παρακαλέσω όμως το "καθάρισμα" να μην αφορά διαγραφή ποστ, αλλά μόνο μεταφορά τους σε άλλη θέση. Τα γραπτά μένουν και "εκθέτουν" ή "ανεβάζουν" αυτόν που τα έγραψε και οποιαδήποτε διαγραφή τους (πλην έντονα υβριστικών ή παράνομων) για όποιον άλλο λόγο και αν γίνεται, είναι μορφή λογοκρισίας. Είμαστε όλοι μεγάλοι και υπεύθυνοι για τα γραπτά μας και το "καλό του φόρουμ" βασίζεται και πρέπει να βασίζεται στον ανοιχτό διάλογο. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι δυσανασχετούν γιατι "βρωμίζει" το νήμα, αλλά απο την άλλη δεν πρέπει να εξαφανίζονται ποστ εντελώς, ας γίνει μία προσπάθεια να μεταφερθούν σε κάποιο νήμα με άλλο τίτλο, όπου να τα διαβάζει όποιος θέλει (το λεω και γιατι ειδα σε άλλο νήμα πολλά ποστ να "εξαυλώνονται", κάποια δεν τα πρόλαβα καν online αλλά μου ήρθαν με εμαιηλ γιατι έχω ενεργή την άμεση αποστολή εμαιηλ όταν υπάρχει απάντηση σε νήμα που έχω γράψει...)
Ρε παιδιά έλεος. Γράψαμε για το καλό της κατηγορίας να σταματήσει όλο αυτό το πανηγύρι, αλλά μας γράψατε στα...
Φίλε σούρλα, εδώ μπαίνουμε για να περάσουμε καλά και να κάνουμε την πλάκα μας, αν είναι να σπάμε τα νεύρα μας κάθε μέρα να ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα θα το κόψουμε, για αυτό παρακαλώ όλους διαχειριστές, μέλη και άλλα αρχικά που θυμίζουν ιεραρχίες (που απεχθάνομαι προσωπικά) και στρατούς να σταματήσουν.
έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fftopic:
Τωρα ολα αυτα βρε εσεις, για ποιο λογο τα ξαναλετε? μακακες δεν ειμαστε ποια εχουμε καταλαβει 5 πραματα. Γιατι το πατε κοντρα το πραμα? αλλα ξερω εγω....
Τεσπα κουραση και τιποτα αλλο, τα παμε, τα πατε, αντε παμε για κανα ουζακι τωρα?![]()
+1
Κάμερες έχει το νήμα?
Όλοι οι υπουργοί πέρασαν από δώ.
Για σβήστε παρακαλώ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.