Περί ποινών, συμπεριφορών και εξηγήσεων...

Status
Not open for further replies.
Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Eνταξει, το ξευτιλισαμε γενικα το thread, αλλα εγω ξερω ενα πραγμα.

Στο σπιτι σου κανεις οτι θελεις, κουμαντο κανεις εσυ (ή η γυναικα σου!).

γράψτε κάτι για το θέμα, αλλιώς μη γράφετε τίποτα!
μπαίνω να δω τις εξελίξεις και διαβάζω για την παρεξήγηση του ενός και για το μπάνιο του άλλου, ούτε οι κυρακατίνες της γειτονιάς δεν κάνουν έτσι!
κουραστηκα

Πρώτα από όλα να καλωσορίσω τον Παναγιώτη ξανά πίσω στο φόρουμ. Πραγματικά οι γνώσεις του μας έλλειψαν όλη αύτην την εβδομάδα. Επίσης, θέλω να τονίσω ότι το φόρουμ σε αυτή τη φάση φέρθηκε πολύ δημοκρατικά, αφού άφησε τον Παναγιώτη να εκθέσει τις απόψεις τους. Τέλος, αφού όλοι έκθεσαν τις απόψεις τους, νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να υπάρξει ένα τέλος, αφού νομίζω ότι αυτή τη στιγμή θίγονται και άλλοι άνθρωποι του forum και νομίζω ότι ο τηνιακός έχει δίκιο (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν δίκιο και οι υπόλοιποι).
Συνεχίζουμε λοιπόν με όπλο την αγάπη που έχουμε όλοι για το σπορ!!!

Keep walking!

Τα bold είναι τονισμένα από μένα.

Larry, ως νέος πρόεδρος του συλλόγου οφείλεις να κάνεις τον κανονισμό δημοκρατικότερο ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα σαν το παραπάνω. Τα άτομα της ΔΟ δεν είναι Πάπες. Οφείλουν να υπόκεινται σε έλεγχο, όπως όλοι, μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες.

Υποψηφιος ειμαι στις εκλογες του ΔΣ οι οποιες δεν εγιναν ακομη (αναμενονται μεσα στο ΣΚ)

Πανο ,κανονισμος στα μετρα του καθενος μας δε γινετε εχουμε αξια Διαχειριστικη ομαδα, που τηρει τους κανονισμους και φροντιζει για την ευρυθμη λειτουργια του Φορουμ

η συμμετοχη στην εκτος παντα θα δημιουργει κοντρα ιδεων και θα πρεπει να τις δεχεστε

αλοιμονο αν κρινουμε τον συνομιλητη μας απο τον τιτλο που εχει

συμβουλευω λοιπον οποιος συμμετεχει στην εκτος να ειναι ετοιμος να αμφισβητηθει

Re: Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις ανακρίβειες.
Ο Larry δεν είναι πρόεδρος εδώ.
Τώρα αν είναι σε κάποιον άλλο σύλλογο πρόεδρος δεν το γνωρίζω.
BTW στην ΠΑΝΑΘΑ δεν έχουν βρει ακόμα, οπότε μπορεί να τον δούμε εκεί.

Ως νέος υποψήφιος πρόεδρος ήθελα να γράψω. Το ξέρω πως δεν είναι πρόεδρος. Εκ παραδρομής έλειψε το "υποψήφιος".

Υποψηφιος ειμαι στις εκλογες του ΔΣ οι οποιες δεν εγιναν ακομη (αναμενονται μεσα στο ΣΚ)

Πανο ,κανονισμος στα μετρα του καθενος μας δε γινετε εχουμε αξια Διαχειριστικη ομαδα, που τηρει τους κανονισμους και φροντιζει για την ευρυθμη λειτουργια του Φορουμ

η συμμετοχη στην εκτος παντα θα δημιουργει κοντρα ιδεων και θα πρεπει να τις δεχεστε

αλοιμονο αν κρινουμε τον συνομιλητη μας απο τον τιτλο που εχει

συμβουλευω λοιπον οποιος συμμετεχει στην εκτος να ειναι ετοιμος να αμφισβητηθει

Δε θα μπω ξανά στην ουσία του θέματος. Η τοποθέτησή μου είναι παραπάνω και νομίζω πως αυτοί που καταλαβαίνουν, κατάλαβαν.

Θα σχολιάσω μόνο το "κρινουμε τον συνομιλητη μας απο τον τιτλο που εχει". Φυσικά κάποιος που συμμετέχει στο φόρουμ με τον τίτλο του SM πρέπει να είναι 100 φορές προσεκτικότερος στην τήρηση του γράμματος αλλά κυρίως του πνεύματος του κανονισμού, από κάποιον που είναι απλώς μέλος.

Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

1)Επί ένα μήνα ο Δχ τής παρούσης κατηγορίας ο Φίλιππος προσπάθησε μέ κάθε τρόπο νά ´συνεννοηθεί´μέ τον χρήστη malakoudi.

2)Aντ´αυτού δέχτηκε απαντήσεις τού τύπου ´δέν αποδέχομαι τούς κανονισμούς λειτουργίας´(πού βέβαια σήμερα επιλεκτικά χρησιμοποιούνται ...)και συγχρόνως ,έμμεσα, έκανε πρόταση μομφής στον Δχ Δορυφορικών πού διαχειρίζεται άψογα τήν κατηγορία του.
Παρά ταύτα υπήρχε η κοινή απόφαση γιά προσπάθεια επικοινωνίας μέ τό μέλος,ακόμα και μέ τον κίνδυνο νά κατηγορηθεί η ευγενική προσπάθεια τού Φίλιππου γιά φαβοριτισμό σέ σχέση μέ άλλα μέλη.

3)Στό θέμα ´Πού πάει η γλώσσα´ο χρήστης τσουβάλιασε συλλήβδην ως ´ελληναράδες´όλους όσοι είχαν διαφορετικές απόψεις περί πολυτονικού ή Παπαδιαμάντη κ.λ.π.,κ.λ.π.
Δέχτηκε σχόλιο περί ´εθνομηδενισμού´από τόν sm..
Ομως ακριβώς επειδή ο sm Γιάννης Χατζ. συμμετείχε στόν διάλογο μέ τό μέλος τηρήθηκε τό fair play και δέν ετέθη κανένα ζήτημα ´αποκλεισμού´.

4)Στην συνέχεια ο χρήστης άνοιξε Νήμα -Λίβελλο πρωτοφανούς οξύτητος ,οπου έκανε δημόσια πρόταση μομφής στον Sm Γιάννη Χατζηγεωργίου,ζητώντας μάλιστα συλλογή υπογραφών τών μελών γιά τήν ´κατάπτωσή´του(sic),γεγονός πού δέν συμβαίνει σέ οιοδήποτε φόρουμ...

5)Ακολουθησε τό σκωπτικό σχόλιο μου περί μεταφοράς στά ανέκδοτα (άλλο σκωπτικό και άλλο χλευασμός,αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα) ακριβώς επειδή η ´πρόταση´περί συλλογής υπογραφών μόνον ως ´χιούμορ´θά μπορούσε νά θεωρηθεί και μάλιστα κακόγουστο.
Επέλεξα τό σκωπτικό σχόλιο αντί αποκλεισμού,μέ τήν ελπίδα οτι δέν θα υπήρχε συνέχεια..
6)Στην συνέχεια ο Χρήστης άρχισε τίς υποδείξεις στόν sm στο νήμα 'Πού πάει η Γλώσσα´γιά τό ποιά posts πρεπει νά σβήσει ως off-topic...Ακολουθησε η ερώτηση περί τού ´ανεκδότου´πού αναφέρει ο ίδιος ,πού απαντήθηκε και στήν συνέχεια χαρακτήρισε ολόκληρη τήν Δ.Ο. ως υβριστές πού καλύπτουν υβριστή δηλαδή τον sm Γιάννη Χατζ.
Τότε επιβλήθηκε ο αποκλεισμός,πού βάσει τών όλων δεδομένων ήταν και επιεικής..
Η Δ.Ο. έπραξε ότι μπορούσε επί ένα μήνα γιά νά υπάρξει προσαρμογή στούς ορους λειτουργίας τού Φορουμ,αλλά ανταπόκριση δέν υπήρξε..

Απ´εκεί και πέρα οδηγίες πρός μέλη τού Δ.Σ. πρός ´προέδρους´ή ´υποψηφίους´προέδρους ή προτάσεις περί ´νημάτων αποκλεισμένων´δέν γίνονται δεκτές και φυσικα ούτε νουθεσίες...
Τό Σωματείο έχει Δ.Σ. η Δ.Ο. έχει γενική διαχείριση και αυτοί ρυθμίζουν τήν λειτουργία τού club...
Κανονικά το θέμα θάπρεπε νά ανοίξει στίς Προτάσεις-Ανακοινώσεις,γιατί ο ´αποκλεισμός´δέν προέκυψε στην Κατηγορία Δορυφορικών..
Απαντώ όμως εδώ μιάς και η τοποθέτηση τού χρήστη εγράφη εδώ.
Δέν προτίθεμαι νά συνεχίσω την συζήτηση γιατί συνεχιζόμενες ανταλλαγές σχολίωνδέν θά βοηθούσαν ,τήν επιστροφή τής παρούσης κατηγορίας στά θέματα πού την απασχολούν.
Ευχαριστώ.

Ωραία τώρα μπορεί κάποιος να "μαζέψει" σας παρακαλώ το νήμα, επειδή αν μπει κάποιος πρώτη φορά θα νομίζει ότι μπήκε ρινκ; Όπως επίσης το ότι για να διαβάσουμε αυτά που αφορά το νήμα θέλει πολύ προσπάθεια.

Σας ευχαριστώ.

Ωραία τώρα μπορεί κάποιος να "μαζέψει" σας παρακαλώ το νήμα, επειδή αν μπει κάποιος πρώτη φορά θα νομίζει ότι μπήκε ρινκ; Όπως επίσης το ότι για να διαβάσουμε αυτά που αφορά το νήμα θέλει πολύ προσπάθεια.

Σας ευχαριστώ.

+1
Κάμερες έχει το νήμα?
Όλοι οι υπουργοί πέρασαν από δώ.
Για σβήστε παρακαλώ...

Ρε παιδιά έλεος. Γράψαμε για το καλό της κατηγορίας να σταματήσει όλο αυτό το πανηγύρι, αλλά μας γράψατε στα...
Φίλε σούρλα, εδώ μπαίνουμε για να περάσουμε καλά και να κάνουμε την πλάκα μας, αν είναι να σπάμε τα νεύρα μας κάθε μέρα να ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα θα το κόψουμε, για αυτό παρακαλώ όλους διαχειριστές, μέλη και άλλα αρχικά που θυμίζουν ιεραρχίες (που απεχθάνομαι προσωπικά) και στρατούς να σταματήσουν.
έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για να μην παραξηγηθούμε δεν έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον Σούρλα ή κάποιο άλλο της ιεραρχίας που πραγματικά δεν τους ξέρω. Ότι γράφω το κάνω για το καλό της κατηγορίας, για την οποία θεωρώ ότι έχω προσφέρει. Δεν πρόσβαλα ποτέ κανέναν και ούτε τσακώθηκα ποτέ με κανέναν. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους το ίδιο, ανεξάρτητα αν έχουν 1 ή 10.000 posts. αυτό εννούσα με τις ιεραρχίες. Ελπίζω τελικά η λογική να κερδίσει...

το νημα θα καθαριστει συντομα και θα παραδοθει στο Θεμα της και μονον

Larry με συγχωρείς για την παρέμβαση, θα σε παρακαλέσω όμως το "καθάρισμα" να μην αφορά διαγραφή ποστ, αλλά μόνο μεταφορά τους σε άλλη θέση. Τα γραπτά μένουν και "εκθέτουν" ή "ανεβάζουν" αυτόν που τα έγραψε και οποιαδήποτε διαγραφή τους (πλην έντονα υβριστικών ή παράνομων) για όποιον άλλο λόγο και αν γίνεται, είναι μορφή λογοκρισίας. Είμαστε όλοι μεγάλοι και υπεύθυνοι για τα γραπτά μας και το "καλό του φόρουμ" βασίζεται και πρέπει να βασίζεται στον ανοιχτό διάλογο. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι δυσανασχετούν γιατι "βρωμίζει" το νήμα, αλλά απο την άλλη δεν πρέπει να εξαφανίζονται ποστ εντελώς, ας γίνει μία προσπάθεια να μεταφερθούν σε κάποιο νήμα με άλλο τίτλο, όπου να τα διαβάζει όποιος θέλει (το λεω και γιατι ειδα σε άλλο νήμα πολλά ποστ να "εξαυλώνονται", κάποια δεν τα πρόλαβα καν online αλλά μου ήρθαν με εμαιηλ γιατι έχω ενεργή την άμεση αποστολή εμαιηλ όταν υπάρχει απάντηση σε νήμα που έχω γράψει...)

Larry με συγχωρείς για την παρέμβαση, θα σε παρακαλέσω όμως το "καθάρισμα" να μην αφορά διαγραφή ποστ, αλλά μόνο μεταφορά τους σε άλλη θέση. Τα γραπτά μένουν και "εκθέτουν" ή "ανεβάζουν" αυτόν που τα έγραψε και οποιαδήποτε διαγραφή τους (πλην έντονα υβριστικών ή παράνομων) για όποιον άλλο λόγο και αν γίνεται, είναι μορφή λογοκρισίας. Είμαστε όλοι μεγάλοι και υπεύθυνοι για τα γραπτά μας και το "καλό του φόρουμ" βασίζεται και πρέπει να βασίζεται στον ανοιχτό διάλογο. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι δυσανασχετούν γιατι "βρωμίζει" το νήμα, αλλά απο την άλλη δεν πρέπει να εξαφανίζονται ποστ εντελώς, ας γίνει μία προσπάθεια να μεταφερθούν σε κάποιο νήμα με άλλο τίτλο, όπου να τα διαβάζει όποιος θέλει (το λεω και γιατι ειδα σε άλλο νήμα πολλά ποστ να "εξαυλώνονται", κάποια δεν τα πρόλαβα καν online αλλά μου ήρθαν με εμαιηλ γιατι έχω ενεργή την άμεση αποστολή εμαιηλ όταν υπάρχει απάντηση σε νήμα που έχω γράψει...)

Συνονόματε, ενώ συμφωνώ οτι δεν πρέπει να σβήνεται τίποτε, φοβάμαι οτι αυτό το "εκθέτουν" και αυτό το "ανεβάζουν" που λές δεν υπάρχουν πολλοί που θα το άφηναν εντός εισαγωγικών.
Λυπούμαι που θα το πώ αλλά με όσα έχουν γίνει στην κατηγορία, το πόσο υπεύθυνος είναι ο καθένας απο μας που συμμετέχουμε σε αυτά που γράφει έχει ήδη φανεί ... Οσο δε για τους ανοιχτούς διαλόγους, αν έχετε και παράπονο στην κατηγορία αυτή, θα πρέπει να πέσει φωτιά να σας κάψει...

Μεταφέρθηκαν εδώ τα ποστς που αφορούν το ζήτημα με το ban του malakudi στην "Επί Παντός"...

Last edited:

Ρε παιδιά έλεος. Γράψαμε για το καλό της κατηγορίας να σταματήσει όλο αυτό το πανηγύρι, αλλά μας γράψατε στα...
Φίλε σούρλα, εδώ μπαίνουμε για να περάσουμε καλά και να κάνουμε την πλάκα μας, αν είναι να σπάμε τα νεύρα μας κάθε μέρα να ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα θα το κόψουμε, για αυτό παρακαλώ όλους διαχειριστές, μέλη και άλλα αρχικά που θυμίζουν ιεραρχίες (που απεχθάνομαι προσωπικά) και στρατούς να σταματήσουν.
έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα που ξανάνοιξε (έστω και αλλού) το νήμα, θα μου επιτρέψεις να σου πώ οτι έκανες κακό φάουλ με αυτό που έγραψες Αργύρη.

1. Σε κάθε επιχέιρημα ΠΡΕΠΕΙ να ακούγονται ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ πλευρές. Είναι τουλάχιστον άδικο να ακούγονται μονόπλευρα τα πράγματα. Αν κάποιος θέλει να σχηματίσει μια άποψη, δικαιούται να έχει όλη την πληροφόρηση. Ο Σπύρος έγραψε και την άλλη πλευρά του θέματος ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς θα έκανα στη θέση του και θα είχα και απαίτηση απο το Διαχειριστή να υπάρχουν και οι δυό πλευρές πάντοτε.

2. Δεν ξέρω αν μπαίνετε για να κάνετε την πλάκα σας. Αυτό είναι πολύ σοβαρό αν όντως συμβαίνει και παίρνω την ευθύνη επάνω μου που επέτρεψα να γίνουμε της πλάκας...

3. Δεν βλέπω για ποιό λόγο σπάνε τα νεύρα σου με την ανάρτηση του ποστ του Σπύρου. Αν και ήδη αναφέρθηκα παραπάνω, θα επιμείνω οτι audiatur et altera pars. Αν έχετε πρόβλημα με αυτό, λυπούμαι αλλά εσείς ζητήσατε την Δημοκρατικότητα στην κατηγορία. Θα την υποστείτε λοιπόν. Η Δημοκρατία ΔΕΝ είναι λάστιχο να το τραβάμε και να το ξεχειλώνουμε κατα το δοκούν.

4. Ιεραρχία; Ασφαλώς και υπάρχει ! ΔΕΝ είμαστε μαντρί όπου όλα τα πρόβατα είναι ίδια ! Το οτι κάποιοι τις βλέπουν και βγάζουν σπυράκια είναι "άλλου παπά ευαγγέλιο". Δηλαδή εκει που δουλεύεις δεν υπάρχει ιεραρχία ? Δεν είσαι εσύ αυτός που τελικά έχει την ευθύνη; Εκεί γιατί το αποδέχεσαι και εδώ το απεχθάνεσαι; Εδώ είμαστε 2ης κατηγορίας δηλαδή;

5. Αν αυτό το "αργά ή γρήγορα θα το κόψουμε" είναι "απειλή μετά πέπλου", αναλογίσου πρώτα οτι δεν σε υποχρέωσε κανείς (ούτε και κανέναν άλλο) να συμμετάσχεις. Το κάνεις επειδή το θέλεις και όχι επειδή σου επεβλήθη. Πίστεψέ με, δεν έχεις χάσει το δικαίωμα της προσωπικής επιλογής επειδή πέρασες το κατώφλι μας. Είσαι το ίδιο ελεύθερος όσο και προηγουμένως. Αν έχεις ιδέες περί λειτουργίας, μπορούμε να το συζητήσουμε. Αλλά όταν γράφεις κάτι τέτοιο, πίστεψέ με δύσκολα θα βρείς συνομιλητή που δεν θα είναι πλέον έστω και στο ελάχιστο προκατειλλημένος...

Αυτή είναι η άποψή μου. Σωστή ή λάθος, αυτή είναι.

Φιλικά,

Φίλιππος

ΥΓ: Δεν υπάρχει ιεραρχία που να σχετίζεται με τον αριθμό των ποστς. Και ούτε πρόκειται ποτέ να υπάρξει. Η ιεραρχία που υπάρχει έχει ως κριτήριο της την βαθμό υπευθυνότητας για τη συντήρηση του χώρου αυτού..

Last edited:
:offtopic:
Τωρα ολα αυτα βρε εσεις, για ποιο λογο τα ξαναλετε? μακακες δεν ειμαστε ποια εχουμε καταλαβει 5 πραματα. Γιατι το πατε κοντρα το πραμα? αλλα ξερω εγω....
Τεσπα κουραση και τιποτα αλλο, τα παμε, τα πατε, αντε παμε για κανα ουζακι τωρα?-bye-

Re: Απάντηση: Περί ποινών, συμπεριφορών και εξηγήσεων...

:offtopic:
Τωρα ολα αυτα βρε εσεις, για ποιο λογο τα ξαναλετε? μακακες δεν ειμαστε ποια εχουμε καταλαβει 5 πραματα. Γιατι το πατε κοντρα το πραμα? αλλα ξερω εγω....
Τεσπα κουραση και τιποτα αλλο, τα παμε, τα πατε, αντε παμε για κανα ουζακι τωρα?-bye-

Ποτέ μα ποτέ δεν ήταν ζήτημα κόντρας. Αλλά δεν θέλω (και δεν πρόκειται πλέον) να μένουν σκιές σε τέτοια ζητήματα.

Και αν χρειαστεί να τα ξαναγράψω 1000 φορές, ε θα τα ξαναγράψω 1000 φορές !

Εχω ακούσει τα μύρια όσα. Φτάσαμε στο σημείο η σιωπή μου να εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Επειδή όμως ΔΕΝ είμαι αδύναμος (ούτε υπήρξα ποτέ και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνω), η εποχή της σιωπής παρήλθε ανεπιστρεπτί.

Οπως το λες και συ λαϊκά (και μ' αρέσει!), απο σήμερα κάθε κατεργάρης στον πάγκο του !

Last edited:
Εμπρηστικά ποστς ΤΕΛΟΣ !

Και σε όποιον αρέσει στο κάτω κάτω της γραφής !

Και αν ακολουθήσει και άλλο, θα φύγει και το άλλο !

ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΕΟΝ !

Status
Not open for further replies.