Περί Σαββόπουλου...

Πως το είχε πεί εκείνο ο Τζιμάρας;;;
"Δεν μας ..... ρε Νταλάρα...."
Αν συνεχίσει έτσι ο Σαββόπουλος μάλλον θα το ακούσει κι αυτός...

Re: Απάντηση: Περί Σαββόπουλου...

Είναι σαν να τ' άκουσε ήδη :drummer:
Αλλά ο νιόνιος δεν ακούει τώρα πια, ποτέ μαλλον δεν άκουγε. Μόνο να τον ακούνε θέλει.

Ηδη το ακουσε!
Αλλα...εχει κοινο σημερα ο Σαββοπουλος, ή εγινε απλως ο Νιονιος του Συστηματος;

Σας ευχαριστω παντως γιατι, εξ αιτιας της κουβεντας εδω, γινατε αφορμη να βαλω προς ακροαση τον αγαπημενο μου Θαναση Παπ. (ΚΑΙ εξαιρετικο παιδι) με ενα ποτακι - αλλα ειναι αργα και δεν γινεται να σηκωσω ενταση!

Είναι σαν να τ' άκουσε ήδη :drummer:
Αλλά ο νιόνιος δεν ακούει τώρα πια, ποτέ μαλλον δεν άκουγε. Μόνο να τον ακούνε θέλει.

Συμβαινει συχνα...Λογικα οι Closer εχουν ακουσει Σαββοπουλο..(θέλοντας και μη) απο ραδιοφωνα τηλεορασεις εντυπα κλπ...
Ο Σαββοπουλος και ο καθε Σαββοπουλος εχει ακουσει το παρακατω;

500x500.jpg

Και αν το εχει ακούσει τι γνώμη έχει; H ηταν ξενο προς την αισθητικη του σαν τις ταινιες του Αγγελοπουλου;
Και αφου μου προτεινει την Καλομοιρα σαν ακουσμα,για ποιον λογο να εμπιστευτω την αισθητικη του;

Και αφου μου προτεινει την Καλομοιρα σαν ακουσμα,για ποιον λογο να εμπιστευτω την αισθητικη του;

και ακόμη χειρότερα, γιατί να μην αναρωτηθείς μπας και δεν άκουσες καλά τον Μπάλο και το φορτηγο και τον υπερεκτίμησες;

Ο Bruce Springsteen πχ βροντοφωναζει και υποστηριζει σε καθε ευκαιρια την υπαρξη του φαντασματος του Tom Joad ενω τζαμαρει με τον Morello πανω στην σκηνη..
Η ροκ μουσικη ειναι αντιδραση,δεν ειναι συμβιβασμος.

Και ψηφιζει Clinton .και λοιπον ? Και η Μερυλ Στριπ εβγαλε εναν ενδιαφεροντα λογο στις χρυσες σφαιρες για την ξενοφοβια, τον τυπο , για τις δηλωσεις του Τραμπ δηλαδη και οι χρυσοπληρωμενοι εκατομμυριουχοι , ενιοτε κακομαθημενοι , αστερες του Χολυγουντ χειροκροτησαν συγκινημενοι.

Πολυ φασαρια για το τι θα ''πει'' και τι θα ''πραξει'' ενας καλλιτεχνης.Εδω που τα λεμε ειναι και θρασσος απο την μερια των ακροατων του να εχουν αλλαξει οι ιδιοι και ολα γυρω τους ενω ο καλλιτεχνης να πρεπει να παραμεινει το εφηβικο ''επαναστατικο'' ιδαλμα τους.

Στο δικό μου μέσα η σειρά με το Νιόνιο είναι η εξής:
Ψάρωσα,υποψιάστηκα,βαρέθηκα...
Έχει το κάτι του,έχει αυτή την ικανότητα να εφεύρει εαυτούς,πράγμα χρήσιμο στο να βγαίνεις έξω,είχε κάποτε και την ικανότητα να πιάνει σφυγμό και να τον εκμεταλλεύεται,πράγμα όχι κι εύκολο αν απευθύνεσαι σε πολλούς.Και κάποια του μου αρέσουν ακόμα.
Το κακό που διακρίνω στο τώρα του είναι αυτό το είδος της έπαρσης του να κάθεσαι σε παλιές δάφνες.

Κατά τα υπόλοιπα το νήμα περιέχει διαμάντια,από Κορεσμένους μέχρι Schubert (με τον αναπόφευκτο συνειρμό στο Βαλς με τον Μπασίρ ),και μόνο τις μουσικές να βάλει κανείς όσο διαβάζει φτάνει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί Σαββόπουλου...

Οι ...χεβιμεταλλαδες παρακαλουνται να απεχουν:flipout:

Εμένα λες βρε;
Μακάρι να ήμουν πάλι 17 κι ας άκουγα μόνο μέταλ (που ούτε τότε )
(Τον συντοπίτη σου τον εχω στα καλά μου,να ξέρεις. )

Πολυ φασαρια για το τι θα ''πει'' και τι θα ''πραξει'' ενας καλλιτεχνης.Εδω που τα λεμε ειναι και θρασσος απο την μερια των ακροατων του να εχουν αλλαξει οι ιδιοι και ολα γυρω τους ενω ο καλλιτεχνης να πρεπει να παραμεινει το εφηβικο ''επαναστατικο'' ιδαλμα τους.

Μπα..Ειμαι της σχολης του Χρονη Μισσιου...Δεν πατησα ποτε στην πλατη κανενος για να βρεθω απο πανω...Ασε που προτιμουσα μικροτερος να στειλω γραμμα σε επαρχιακες μπαντες με τα λεφτα μεσα για να μου στειλουν κακης ποιοτητας κασσετα demo παρα να παω να τα σκασω στον φθασμενο καλλιτεχνη,τον οποιο ακουγα παντου στο free αν ηθελα..Μου τον εδιναν στο πιατο..
Ροκ δεν ειναι ενα κυριλε μενου σε καποιο ακριβο εστιατοριο αλλα ενα βρομικο στα ορθια.
Μην τσουβαλιαζεις..Δεν ειναι ολα ιδια τριγυρω.

Εδω θα γινει το hip hop κυριλε μενου,που ξεπηδησε απο τις πιο (συγχρονες ) φτωχικες συνοικιες ..το ροκ ? Μετα τα αντιπολεμικα κινηματα πηρε την.. επανασταστικη κατηφορα :))

Εδω θα γινει το hip hop κυριλε μενου,που ξεπηδησε απο τις πιο (συγχρονες ) φτωχικες συνοικιες ..το ροκ ? Μετα τα αντιπολεμικα κινηματα πηρε την.. επανασταστικη κατηφορα :))

Ας γινει οσο κυριλε θελει...Οποιος θελει Μπουρναζι να παει στο Μπουρναζι..Οι υπολοιποι μπορουν να βολευτουν καπου στο Six Dogs η στο An Club..Ισα ισα που θα υπαρχει περισσοτερος χωρος..Ξερεις τι ειναι να ειναι ο ενας πανω στον αλλον; :)

Όχι, δεν έχει να κάνει με το αν ο καλλιτέχνης παραμένει ο ίδιος με το πέρασμα των χρόνων. Έχει να κάνει με το αν ήταν ειλικρινής με όσα τραγουδούσε κι έγραφε. Η μετέπειτα στάση του αυτό αποδυκνύει κι είναι σημαντικό για αρκετούς που τον ακούσανε

Ας γινει οσο κυριλε θελει...Οποιος θελει Μπουρναζι να παει στο Μπουρναζι..Οι υπολοιποι μπορουν να βολευτουν καπου στο Six Dogs η στο An Club..Ισα ισα που θα υπαρχει περισσοτερος χωρος..Ξερεις τι ειναι να ειναι ο ενας πανω στον αλλον; :)

Μη μου λες απο Αθηνα , δεν ξερω.Τρομαζω με αυτα τα προαστια πως τα λενε,απο την (μουσικη) ταξικη αντιπαλοτητα.:))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όχι, δεν έχει να κάνει με το αν ο καλλιτέχνης παραμένει ο ίδιος με το πέρασμα των χρόνων. Έχει να κάνει με το αν ήταν ειλικρινής με όσα τραγουδούσε κι έγραφε. Η μετέπειτα στάση του αυτό αποδυκνύει κι είναι σημαντικό για αρκετούς που τον ακούσανε

Ας κανουν πρωτα αυτοκριτικη οι ακροατες και μετα βλεπουμε.Ετσι και αλλιως , με τα social μεδια,ολοι...δημοσια προσωπα ειναι :)

Εμένα λες βρε;
Μακάρι να ήμουν πάλι 17 κι ας άκουγα μόνο μέταλ (που ούτε τότε )
(Τον συντοπίτη σου τον εχω στα καλά μου,να ξέρεις. )
Τωρα σε συμπαθησα ΑΚΟΜΗ περισσοτερο:SFGSFGSF:

17 ε; κατσε να θυμηθω πότε ηταν αυτα...α, τοτε με το...Νεο Κυμα!

Εχεις δικιο σε αυτο..Στην Κορινθο πχ ειναι πιο διακριτοί οι ρολοι. :)

Η αληθεια ειναι οτι η επαρχια δεν εζησε σε μεγαλο βαθμο αυτη την ροκ-σεξουαλικη-και τα λοιπα επανασταση που συνεβη στην πρωτευουσα :))

Kαι οι καλλιτέχνες γερνάνε. Βέβαια κάποιοι γεννήθηκαν γέροι. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που δεν γερνάνε ποτέ. Λίγες.
Του συγκεκριμένου καλλιτέχνη έπεσε στα χέρια μου ένας δίσκος του την εποχή που άκουγα Punk. Οπότε ατύχησε λόγω timing. Kαι τώρα πάντως που γέρασα, προτιμώ να ακούσω Zounds στον ελεύθερο μου χρόνο.

Kαι οι καλλιτέχνες γερνάνε. Βέβαια κάποιοι γεννήθηκαν γέροι. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που δεν γερνάνε ποτέ. Λίγες.
Του συγκεκριμένου καλλιτέχνη έπεσε στα χέρια μου ένας δίσκος του την εποχή που άκουγα Punk. Οπότε ατύχησε λόγω timing. Kαι τώρα πάντως που γέρασα, προτιμώ να ακούσω Zounds στον ελεύθερο μου χρόνο.

:ernaehrung004:

500x500.jpg

1.Είμαστε τρεις ημέρες ήδη απο την επισημη κυκλοφορία του δίσκου των Run the Jewels και εσείς ασχολείστε με τον βλάχαρο kanye west?:flipout::flipout::flipout:
2.Μιλάτε για ροκ , σεξουαλική επανάσταση, ηθη κλπ σε λάθος χρόνο! Εχετε συνειδητοποίήσει πως ζουμε σε φάση παγκοσμιας φασιστοποίησης? Σε 5 χρόνια θα καίνε τις δισκοθήκες μας (αφού εχουν κάψει εμάς πρώτα).Αν και εφόσον υποστηρίξετε το ασε μας ρε Γιώργο "τίποτα δεν πάει χαμένο" θα με αναγκασετε να σας θυμισω πως αυτο είναι του Λοίζου και όχι του Σαββόπουλου..:flipout::flipout::flipout:

3.Σε τι αποτιμάται το ροκ?Σε ήχο, σε ήθος, σε σταση ζωής σε τι?

4.Εχει σημασία να αποτιμάται το οτιδήποτε με ορους ροκ? Μου θυμίζετε την αστεία ιστορία των 80ς που ήθελε την Ελένη Δημου την καλυτερη Ελληνίδα soul τραγουδίστρια...(έπος απο τα λίγα:afro:)

5.Ειδε κανείς την παράσταση του Σαββοπουλου στην Επιδαυρο? γιατι εγω την είδα! και δεν ήταν πολυ ευχάριστη εμπειρία.....μια μνημονιακή προπαγάνδα του χειρίστου...

Κρατάω το "δεν ξερω τι να παιξω στα παιδιά" μονο και μονο γιατί έχει την αλήθεια του, μιας και πράγματι ουτε αυτός ξέρει τι να παίξει στα παιδιά, αλλά και τα παιδιά πλέον τα ξέρουν όλα και όσα δεν ήξεραν τα έμαθαν the hard way ...
Ουτως ή άλλως σε αυτό που ονομάζουν κάποιοι "κρίση" οι μάσκες έπεσαν .....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για την ιστορία πάντως μου αρεσουν δυο κομμάτια του...μιας και το νήμα ειναι προς τιμή του

Το τανγκό βουβό
και το δεν ξερω τι να παιξω στα παιδιά....
δεν λεει τιποτα αυτό
πιστεύω πως ολοι εχουν τραγουδήσει κάτι που να μου αρεσει
ακόμα και ο Ανδρέας Μικρουτσικος.....