Πως το είχε πεί εκείνο ο Τζιμάρας;;;
"Δεν μας ..... ρε Νταλάρα...."
Αν συνεχίσει έτσι ο Σαββόπουλος μάλλον θα το ακούσει κι αυτός...
Ηδη το ακουσε!Πως το είχε πεί εκείνο ο Τζιμάρας;;;
"Δεν μας ..... ρε Νταλάρα...."
Αν συνεχίσει έτσι ο Σαββόπουλος μάλλον θα το ακούσει κι αυτός...
Είναι σαν να τ' άκουσε ήδη :drummer:
Αλλά ο νιόνιος δεν ακούει τώρα πια, ποτέ μαλλον δεν άκουγε. Μόνο να τον ακούνε θέλει.
Και αφου μου προτεινει την Καλομοιρα σαν ακουσμα,για ποιον λογο να εμπιστευτω την αισθητικη του;
Ο Bruce Springsteen πχ βροντοφωναζει και υποστηριζει σε καθε ευκαιρια την υπαρξη του φαντασματος του Tom Joad ενω τζαμαρει με τον Morello πανω στην σκηνη..
Η ροκ μουσικη ειναι αντιδραση,δεν ειναι συμβιβασμος.
Πολυ φασαρια για το τι θα ''πει'' και τι θα ''πραξει'' ενας καλλιτεχνης.Εδω που τα λεμε ειναι και θρασσος απο την μερια των ακροατων του να εχουν αλλαξει οι ιδιοι και ολα γυρω τους ενω ο καλλιτεχνης να πρεπει να παραμεινει το εφηβικο ''επαναστατικο'' ιδαλμα τους.
Εδω θα γινει το hip hop κυριλε μενου,που ξεπηδησε απο τις πιο (συγχρονες ) φτωχικες συνοικιες ..το ροκ ? Μετα τα αντιπολεμικα κινηματα πηρε την.. επανασταστικη κατηφορα)
Πολυ φασαρια για το τι θα ''πει'' και τι θα ''πραξει'' ενας καλλιτεχνης.Εδω που τα λεμε ειναι και θρασσος απο την μερια των ακροατων του να εχουν αλλαξει οι ιδιοι και ολα γυρω τους ενω ο καλλιτεχνης να πρεπει να παραμεινει το εφηβικο ''επαναστατικο'' ιδαλμα τους.
Ας γινει οσο κυριλε θελει...Οποιος θελει Μπουρναζι να παει στο Μπουρναζι..Οι υπολοιποι μπορουν να βολευτουν καπου στο Six Dogs η στο An Club..Ισα ισα που θα υπαρχει περισσοτερος χωρος..Ξερεις τι ειναι να ειναι ο ενας πανω στον αλλον;![]()
Όχι, δεν έχει να κάνει με το αν ο καλλιτέχνης παραμένει ο ίδιος με το πέρασμα των χρόνων. Έχει να κάνει με το αν ήταν ειλικρινής με όσα τραγουδούσε κι έγραφε. Η μετέπειτα στάση του αυτό αποδυκνύει κι είναι σημαντικό για αρκετούς που τον ακούσανε
Τωρα σε συμπαθησα ΑΚΟΜΗ περισσοτερο:SFGSFGSF:Εμένα λες βρε;
Μακάρι να ήμουν πάλι 17 κι ας άκουγα μόνο μέταλ (που ούτε τότε )
(Τον συντοπίτη σου τον εχω στα καλά μου,να ξέρεις. )
Μη μου λες απο Αθηνα , δεν ξερω.Τρομαζω με αυτα τα προαστια πως τα λενε,απο την (μουσικη) ταξικη αντιπαλοτητα.)
Εχεις δικιο σε αυτο..Στην Κορινθο πχ ειναι πιο διακριτοί οι ρολοι.![]()
Kαι οι καλλιτέχνες γερνάνε. Βέβαια κάποιοι γεννήθηκαν γέροι. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που δεν γερνάνε ποτέ. Λίγες.
Του συγκεκριμένου καλλιτέχνη έπεσε στα χέρια μου ένας δίσκος του την εποχή που άκουγα Punk. Οπότε ατύχησε λόγω timing. Kαι τώρα πάντως που γέρασα, προτιμώ να ακούσω Zounds στον ελεύθερο μου χρόνο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.