Colombos74
AVClub Addicted Member
Νικο ευχαριστω πολυ.Πιστεψε με δεν ασχοληθηκα καθολου με αυτα.Για ολα επιμεληθηκε ο φιλος μου.Το μονο που ζητησα ηταν το logo της καμερας.Το Benq ηταν δικη του ιδεα κ εδεσε απο οτι φαινεται..
Ευχαριστω Κωστα.Τις χρειαστηκα επειδη επρεπε το πανι να το κατεβασω 12cm απο το ταβανι για να ερθει στα 70cm περιπου απο το πατωμα..
Μια χαρά..μια χαρά και πολύ καλή απόσταση από το πάτωμα...
ο 1070 θα ταβανωθεί,έχεις υπολογίσει σωστά αν σε "παίρνει" ?
Άγη.....![]()
Respect στον Σακη(τον φιλο που τα εφτιαξε,μονο με δυο πιττογυρα!).Απο εκει και περα οταν θα μπει και ο προβολεας με τη βαση του,ισως στις photo να δειτε και καμια...παντοφια απο την κυρια Colombou!! :violent-smiley-008:
Το δεύτερο μου άρεσε πιο πολύ,αλλά δεν το λες και εύκολη μεταφορά..Εξαιρετική δουλειά οι βάσεις στήριξης!
Εγώ δεν χρειάστηκα κάτι τέτοιο καθότι χαμηλοτάβανος..
Δεν έχω καταλήξει ακόμα στην βάση τοίχου όμως. Οπως είπα προτιμώ ράφι και για αισθητικούς λόγους και για ευκολία τοποθέτησης και για έυκολη μεταφορά.Σκέφτομαι κάτι σαν αυτά τα δύο , πώς σας φαίνεται;
https://www.google.gr/search?q=proj...tors-image-too-big-i-cant-reudce.html;640;480
https://www.google.gr/search?q=proj...yabbse%2Findex.php%3Ftopic%3D84359.0;1024;768
Εχω κανει τους υπολογισμους μου και θα ταβανωθει με αυτη τη βαση οροφης: http://www.multi-home.gr/index.php?act=viewProd&productId=5885
Ελπιζω με την καταλληλη τοποθετηση,και το ελαχιστο lens shift που εχει να ερθουν ολα οπως πρεπει,μαζι με το φιλτρακι του papavas βεβαια γιατι οπως ειπαμε...Φαρος..
Το υψος του ταβανιου που θα μπει ο προβολεας ειναι 2.84m.
Οσον αφορα το πανι,μπηκαν οι βασεις αυτες,γιατι θα τοποθετηθουν απο την πισω μερια δοκαριου που τρεχει στο ταβανι σαν ακρολοφια.
Το πανι εχει υψος με την κασα 1.88m,και θα ξεκιναει το πανι απο τα 70-75cm απο το πατωμα(εκει υπαρχει κεντρικο γι'αυτο δε θα μπορουσε να κατεβει πιο κατω.
Τωρα ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να μετρησω τις βασεις.Το μεσημερακι θα στειλω post με το μηκος τους,για να το τσεκαρετε και να μου πειτε αν ολα αυτα...στεκουν οπως τα υπολογισα,μην εχουμε και αλλα!Γιατι Κωστα συμφωνω,απο οτι εχω διαβασει δεν ειναι να βασιζεσαι και πολυ στο lens shift του,ισως να το χρειαζομουν για 5-6cm..
Καλό αλλά...μικρό...τι ωραιο εργαλειο ειναι αυτο ρε παιδια;
ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε κατι τετοιο;
Να υποθέσω πως είναι 120'' με αυτό το ύψος που λες..κοίταξε το μετά και το βλέπουμε,αλλά με ένα πρόχειρο υπολογισμό ο φακός από την οροφή πρέπει να είναι στα 63cm
Επίσης για το lens shift δεν μου αρέσει καθόλου ο μηχανισμός του και θα προσπαθήσω να το αποφύγω..
Υψος οροφής 2.84100'' ειναι η οθονη Κωστα και οι βασεις του πανιου μπορουν να το κατεβασουν 24-28cm ακομη,οποτε σε αυτο το υψος(2.84m)ισως και να γλυτωσω οριακα το lens shift,τι λες?Η αποσταση θεασης μου,3-3,2m,θα αποφασιστει τελευταια στιγμη.Η αποσταση του προβολεα θα ειναι 2,9m περιπου)
Περιμενω διαπιστωσεις παρατηρησεις...:BDBDG54:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.