Περι συνοδευτικών του benq w1070

Re: Απάντηση: Περι συνοδευτικών του benq w1070

Μπερδεύτηκα...:nounder:

Αν ξεκινάει η 100άρα από τα 2,84 μέτρα πως θα φτάνει 72 πόντους από το πάτωμα? 1.2 μέτρα είναι το ύψος της..

Γιάννη προφανώς είναι και το δοκάρι και οι βάσεις και τα περιθώρια..έτσι το κατάλαβα από τα λεγόμενα του Άγη..ας διορθώσει αν είναι..

Re: Απάντηση: Περι συνοδευτικών του benq w1070

Μπερδεύτηκα...:nounder:

Αν ξεκινάει η 100άρα από τα 2,84 μέτρα πως θα φτάνει 72 πόντους από το πάτωμα? 1.2 μέτρα είναι το ύψος της..
Γιάννη έχει και 50 πόντους drop..

Ακριβως οπως τα ειπε ο Κωστας,ειναι οι βασεις που μου δεινουν 25cm με περιθωριο να παιξω +-2 με 3 cm,για να κατεβασω το πανι πιο κατω απο τα 2.84m,επισης οπως λεει ο Νικος εχουμε και ενα περιθωριο μαυρο στο πανι 50cm,οποτε voila!
Ετσι δεν ειναι παιδια??

Απάντηση: Re: Περι συνοδευτικών του benq w1070

Ακριβως οπως τα ειπε ο Κωστας,ειναι οι βασεις που μου δεινουν 25cm με περιθωριο να παιξω +-2 με 3 cm,για να κατεβασω το πανι πιο κατω απο τα 2.84m,επισης οπως λεει ο Νικος εχουμε και ενα περιθωριο μαυρο στο πανι 50cm,οποτε voila!
Ετσι δεν ειναι παιδια??

Επομένως, η οθόνη σου θα ξεκινάει από το 1.1 μέτρα από το πάτωμα και ο προβολέας θα πρέπει να κάτσει στα 2.36 μέτρα καθ' ύψος.

Re: Απάντηση: Re: Περι συνοδευτικών του benq w1070

Επομένως, η οθόνη σου θα ξεκινάει από το 1.1 μέτρα από το πάτωμα και ο προβολέας θα πρέπει να κάτσει στα 2.36 μέτρα καθ' ύψος.

70 εκατοστα απο το πατωμα Γιαννη,τι δεν εγραψα σωστα και σας μπερδεψα παλι?
(Βεβαια με εκεινο το "δεινουν"σας πεταξα οπως και τα δικα μου ματια λιγο εξω...)
70cm απο το πατωμα+188cm το πανι με το ρολό+25cm το κατεβασμα των βασεων) πανω κατ στα 284cm του ταβανιου..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περι συνοδευτικών του benq w1070

70 εκατοστα απο το πατωμα Γιαννη,τι δεν εγραψα σωστα και σας μπερδεψα παλι?
(Βεβαια με εκεινο το "δεινουν"σας πεταξα οπως και τα δικα μου ματια λιγο εξω...)
70cm απο το πατωμα+188cm το πανι με το ρολό+25cm το κατεβασμα των βασεων) πανω κατ στα 284cm του ταβανιου..

Ok. Μάλλον παρεξήγησα το ποστ 203 που έλεγες για 2-3 πόντους από τα 2,84 μέτρα για κατέβασμα. Λάθος δικό μου...είχα την αίσθηση ότι το ταβάνι σου ήταν πάνω από 3 μέτρα.

Γιαννη εχεις απολυτο δικιο,οπως συνηθως.Στο σημειο εκεινο το ταβανι μου ειναι πανω απο 3 μετρα οπως ειχα γραψει και θυμοσουν,αλλα περναει επιμηκως ενα δοκαρι σαν ακρολοφια που τελειωνει(το δοκαρι στα 2.84μ),οπως τα υπολοιπα ταβανια του σπιτιου.Δηλαδη σε εκεινο το μερος του σπιτιου το ταβανι ειναι γυρω στο 3.30μ αλλα με το δοκαρι κατεβαινει στο 2.84μ.Εκει θα μπει η βαση που εχει μηκος γυρω στα 45εκ,αλλα θα κατεβαινει γυρω στα 25εκ,πιο κατω απο το 2.84μ που σταματαει το ταβανι.
Ελπιζω να εγινε αντιληπτο το...ταβανι-εργο τεχνης μου.
Χιλιαδες μηχανικοι,χιλιαδες ιδεες!

Απάντηση: Re: Περι συνοδευτικών του benq w1070

Γιαννη εχεις απολυτο δικιο,οπως συνηθως.Στο σημειο εκεινο το ταβανι μου ειναι πανω απο 3 μετρα οπως ειχα γραψει και θυμοσουν,αλλα περναει επιμηκως ενα δοκαρι σαν ακρολοφια που τελειωνει(το δοκαρι στα 2.84μ),οπως τα υπολοιπα ταβανια του σπιτιου.Δηλαδη σε εκεινο το μερος του σπιτιου το ταβανι ειναι γυρω στο 3.30μ αλλα με το δοκαρι κατεβαινει στο 2.84μ.Εκει θα μπει η βαση που εχει μηκος γυρω στα 45εκ,αλλα θα κατεβαινει γυρω στα 25εκ,πιο κατω απο το 2.84μ που σταματαει το ταβανι.
Ελπιζω να εγινε αντιληπτο το...ταβανι-εργο τεχνης μου.
Χιλιαδες μηχανικοι,χιλιαδες ιδεες!

Crystal Clear!!

αγόρασα 5 τέτοια http://www.ebay.com/itm/130837614086?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 το ψιλομετάνιωσα γιατι φοβάμε τελωνείο και μην είναι μάπα αλλα δεν πειράζει. σε φίλους και συγγενείς θα τα πασάρω.
τα επίσημα πια είναι; θέλω ένα ζευγάρι για μένα

Γιατί να είναι μάπα?δοκίμασε τα πρώτα και περίμενε,έτσι κι´αλλιώς τα επίσημα αργούν ακόμη..

αγόρασα 5 τέτοια http://www.ebay.com/itm/130837614086?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 το ψιλομετάνιωσα γιατι φοβάμε τελωνείο και μην είναι μάπα αλλα δεν πειράζει. σε φίλους και συγγενείς θα τα πασάρω.
τα επίσημα πια είναι; θέλω ένα ζευγάρι για μένα

Εχει δικιο ο Κωστας περιμενε να τα δοκιμασεις και βλεπεις.Ισως μεχρι να παρει καποιος τα γνησια και να τα τεσταρεις side by side..

με hdmi καλώδιο τελικά τι κάνατε? τσεκαρε κανείς αν κλειδώνει κάποιο από αυτά που έχετε πάρει?
please ενημερώστε μας για να προσβούμε στη αγορά και εμείς ενός hdmi ~10m.

και μολις εδωσα παραγγελια για ενα γυαλι BenQ 3D Shutterbrille(schwarz, (5J.J7k25.001) θα μου κοστισει αλλα το θελω

με hdmi καλώδιο τελικά τι κάνατε? τσεκαρε κανείς αν κλειδώνει κάποιο από αυτά που έχετε πάρει?
please ενημερώστε μας για να προσβούμε στη αγορά και εμείς ενός hdmi ~10m.

O yiobi ειμε οτι το δικο του κλειδωσε μια χαρα,ενα 10μ,το οποιο μαλιστα απο οτι καταλαβα ηταν ενα spare κομματι του..
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/105973-Benq-W1070-Unboxing/page2